Inlägg

Inlägg som plattfisk har skrivit i forumet
Av plattfisk

p180 måste väll anses som en av de lådor som är bäst. Antalet mods för denna låda är imponerande många.

Jag tycker du gjorde ett grymt jobb, hade gärna sett en bild på baksidan där alla sladdar hänger etc. Nice trick med att slänga på en dämp ovan på psu. de hade jag inte tänkt på. 7+

Av plattfisk

dahl, instämmer till 100%, lian-li är lite som Apple, bra design och grym funktionallitet. Men kom igen, detta skit kan de nog köra till tippen med direkt.

Av plattfisk

Kul med lite unpacking, var inte igår. hoppas fler gör detta.

Av plattfisk

oj, har sett betydligt sämre bilder. Jag tycker du/Ni gjort ett grymt jobb. stil och rent. Skönt att slippa se massa fjortis moddar.

Av plattfisk

shit, detta är modd med stil i mina ögon, inge bling bling eller circus eller fjortis modd! Grymt

Av plattfisk

Grymt, kul och se att folk kommer på nya sköna ider. Bra jobbat.

Av plattfisk

Grattis, alla killars dröm att ha ett kryp in med alla sina hightech prylar i. Personligen hade jag valt andra tapeter. Blir snurrig i huvudet när man ser dina bilder Men det är grymt sekundärt. Ett sådant rum hade jag dödat för (nästan) och du har ett och inte jag. Kreds, bra jobbat

Av plattfisk

Grymt jobbat, har själv den där lådan och vet hur jävligt det kan va å dra kabel. Men kommer man över de problemet så är lådan helt underbar.

Av plattfisk

Det kommer bilder snart o andra saker i exakt, vänta till snart... vi vill inte se retail prylar som finns på alla www sidor. Så lägg ner din bygglogg och kom tillbaka när du har riktiga bilder.