Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

Inlägg

Inlägg som clumsyandshy har skrivit i forumet
Av clumsyandshy
Skrivet av Gustenrocks:

@clumsyandshy Såldes allt? Sugen på Shiit Fulla 3 annars.

Allt såldes som ett paket och hämtades idag.
Mvh
Patrik

Av clumsyandshy
Skrivet av Mohandez:

Högsta budet är nu ditt =). Kontaktar dig via PM.

Mvh
Patrik

Av clumsyandshy
Skrivet av bimbim:

12K och hämtar

Taget! Jag skickar dig ett PM så stämmer vi av.

Av clumsyandshy

Komplett stationär dator. 2080 Super, 7700K m.m.

Hej!

Jag säljer min stationära dator komplett med skärm, tangentbord och mus. Med andra ord är det bara stoppa in sladden i väggen och köra på. Datorn består av följande:

- Chassi: In Win 805C, svart
Chassit har längre distanser än original monterade bakom frontpanelen för att öka
luftintaget.
- Chassifläktar: 3st Noctua NF-A12x25 / PWM / 120mm
- Moderkort: MSI Z170A-G43 PLUS
- CPU: Intel Core i7 7700K 4.2 GHz 8MB
Processorn är “deliddad” (delidded) och har Thermal Grizzly Conductonaut Liquid metal
under värmespridaren.
- Kylare: Cryorig H7 Plus
- CPU-fläktar: 2st CRYORIG QF120 Silent - PWM Case 120mm Fan
- GPU: NVIDIA GEFORCE RTX 2080 SUPER
- PSU: Seasonic FOCUS Plus 650W Platinum
- SSD: Samsung 960 EVO 500GB
- Minne: Corsair Vengeance LPX Black 32GB (4x8GB) / 2400MHz / DDR4 / CL14 /
CMK16GX4M2A2400C14
- WiFi: TP-Link Archer T9E - AC1900 Wireless Dual Band PCI Express Adapter / 1900Mbps

- Skärm: Acer 27" Predator XB271HU (1440p, G-Sync, IPS)
OBS. Ingen skärmfot medföljer! Det är montering med VESA-fäste/arm som gäller.
- Tangentbord: WhiteFox
- Mus: Logitech G403 Prodigy Wireless Gaming Mouse
- Ljudkort: Schiit Fulla 3

Startpris är satt till 9000 kr men jag accepterar givetvis även högre bud redan från start. Observera dock att all budgivning (och helst även eventuella frågor) sker i kommentarstråden, d.v.s inga bud via PM, tack! Annonsen hålls öppen till och med måndag 26/4.

Jag kommer i första hand prioritera bud på hela paketet och inte individuella komponenter.

Finns för avhämtning i centrala Uppsala.

Läs hela annonsen här

Av clumsyandshy

Det här blir ju väldigt snabbt en politisk fråga vilket kommer föra med sig en hel massa känslor. Jag kan förstå att ni som tillhandahåller plattformen vill försöka göra något åt det ni ser som ett problem, men att införa bestämmelser på vad och för hur mycket man tillåts köpa och sälja vissa datorprodukter direkt privatpersoner emellan tycker jag är fel väg att gå. Anser ni det ett sånt problem att människor säljer (och köper!!) saker till överpriser vore det nog en bättre lösning att helt stänga ner sweclockers marknad. Då blir det glasklart på alla sätt och man slipper tolkningar, undantag och potentiella konflikter.

Av clumsyandshy

Trevligt, det ska garanterat testas när det släpps! Metro Exodus är i min mening en riktigt bra single player äventyrsskjutare med lagom mycket fokus på story och som innehåller flera bra och egna karaktärer. Kanske orkar man spela igenom hela igen och satsa på att nå det "bra" slutet på storyn.

Av clumsyandshy

Det spel från listan jag gillar mest och lagt mest tid på är de finska trollkarlarna. Väldans svårt och oförlåtande helt utan några permanenta unlocks gör det dock svårt för mig att säga att det skulle vara årets spel.

Av clumsyandshy

Haha, fick mig ett gott skratt av denna nyhet. "Att undvika namnförvirring" är inte direkt något aktörerna inom denna bransch lyckats med förut (med eller utan medvetna försök).
GUD FÖRBJUDE om man skulle börja använda logiska namngivningscheman som alla kan förstå!!
¯\_(ツ)_/¯

Av clumsyandshy
Skrivet av Ecchi-BANZAII!!!:

Blev såld på DLSS 2.0 efter jag såg videon Digital Foundry gjorde.

Control i 540p med DLSS är inte att mucka med.

Precis som du så blev jag också såld efter att ha sett DFs video, så pass att jag köpte det DLC som nu finns och började spela Control igen.

Med det sagt så är det någonting med grafiken som känns lite off, lite konstigt och lite suddigt med DLSS (2.0) aktiverat. Jag har svårt att sätta fingret på exakt vad det är men jag tycker bara det ser...fel ut. Har stängt av film grain och motion blur och allt sånt men känslan kvarstår. Sen har jag märkt att vissa texturer verkar läsas in helt felaktigt med DLSS. Det märks speciellt tydligt på alla tavlor i spelets korridorer som ser ut som kladd för det mesta till dess att man går fram till en viss punkt nära tavlan och rör kameran fram och tillbaka några gånger då den plötsligt hoppar till och blir skarp.

Men prestandavinsten är det ju inget fel på direkt med DLSS aktiverat.

Av clumsyandshy

Jäklar va häftigt, jag blir riktigt sugen på att slå till!

Undrar hur mycket fattigare jag skulle behöva bli om jag sålde mitt nuvarande 2080 super referens från Nvidia för att istället köpa detta 2080 super. (╥_╥)

Av clumsyandshy

Härligt, hoppas att det blir en ny version inom snar framtid! Det var ju rykten om att en ny version var på gång även för ett tag sedan (tror det var från samma källa t.o.m om jag inte missminner mig, var iaf någon man såg på Youtube som hade grävt fram patentansökningar).

Älskar idéen med Steam Controllern även om utförandet inte var klockrent i alla avseende. Men så mycket potential som jag hoppas de fortfarande jobbar på att vidareutveckla!

Av mångas kommentarer (här och på andra ställen) låter det som att många hade väntat sig en rak ersättare till"vanliga" konsolkontroller vilket kanske var lite tokigt. Förväntar man sig något produkten inte är skapad för att vara så är chansen stor att man blir missnöjd

Av clumsyandshy

Kul för alla inblandade i allt The Witcher! Jag har själv läst alla böcker och älskar dem, spelat alla spel och tycker de är mestadels väldigt bra men kan för allt jag vill verkligen inte förstå hur Netflix-serien blivit så hyllad. Kämpade mig igenom 3 avsnitt men mer klarar jag inte - vilken besvikelse .
Roligt att så många andra uppskattar den dock!

Av clumsyandshy

Ett tips om man vill ha en viss färg är att vänta någon dag med att göra själva beställningen. Det går bra att lösa in koden och avvakta med själva ordern om det skulle vara så att den modell man vill ha är "Out of stock". Jag ville bestämt ha vit/grå men den fanns inte att beställa igår därmed avvaktade jag. Idag var den åter beställningsbar och ordern gick iväg till Google utan problem.

Av clumsyandshy
Skrivet av Grukk:

Det står i kontrollpanelen att skärmen inte känns igen som en G-Sync-skärm, men det fungerade för mig. Blev stor skillnad när jag aktiverade G-Sync, främst i Witcher 3 där det var väldigt mycket tearing utan kortet.

Har du kontrollerat att du inte ligger över eller under spannet för variable frame rate? Även om det finns tearing I Destiny 2 mellan 60 och 120 FPS så var det inget jag märkte. Så det kanske vara något liknande du upplever?

Skickades från m.sweclockers.com

Det som händer är att min TV helt tappar signalen helt när jag väljer 1440p och 120 Hz i Nvidias kontrollpanel. Allt har gått att installera enligt Nvidias guide annars.

Kan det vara min HDMI-kabel som inte klarar att leverera bandbredden och gör att signalen bryts helt? ¯\_(ツ)_/¯

Av clumsyandshy
Skrivet av Grukk:

Den där WebOS-versionen (04.70.12) gäller amerikanska modeller, den som slutar på PLU, den europeiska versionen som slutar på PLA har 04.70.05 som senaste version, det är den jag körde i testet.

Blev väldigt fundersam i början då jag hade senaste versionen men det var inte .12.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har försökt få detta att fungera med min 2019 C9 och mitt 2080 Super sedan någon vecka men tyvärr är det något som gör att det inte vill sig Jag har i förtvivlan sökt runt och blir inte heller klok på Firmware-versionerna... Är du helt säker på att LG själva intygar att G-sync ska fungera på 04.70.05 så som i detta test? På andra håll låter det som att man måste vänta på 04.70.12 men att denna version inte släppts i Europa/Sverige ännu.

Av clumsyandshy
Av clumsyandshy

Tack för mycket intressant läsning och bra video!

Av clumsyandshy

Mitt stackars RTX 2080 Super går på knäna redan vid 1440p och lite ögongodis :(:(
Har märkt att spelet i många fall ser riktigt suddigt ut när det inte borde vara det, framförallt text på skyltar och huvudkaraktären Jesse. Ibland känns det som att högupplösta texturer inte laddas in tillräckligt fort eller något, svårt att sätta fingret på vad det är.
DLSS gör bilden till en grötsmet så det gör ont i själen, usch.

Av clumsyandshy

1800 kr och hämtning nu ikväll är det jag kommer sälja för. Hämtning är för mig mycket smidigare än att mötas i sthlm och därför kommer jag premiera det budet även om det är 100 kr lägre. Auktionen avslutas härmed, stort tack till er som budat!

Skickades från m.sweclockers.com

Av clumsyandshy

1800 kr och hämtning nu ikväll är bästa budet i nuläget. Jag kommer avsluta auktionen väldigt snart.

Skickades från m.sweclockers.com