Inlägg

Inlägg som Cheers har skrivit i forumet
Av Cheers

Om någon har ett extra guest pass så tar jag gärna ett. Hade varit riktigt hyggligt!

Tusen takk
/ Fredrik

Av Cheers
Skrivet av Kilroy:

Addad!

Även om jag främst letar efter stabila guldspelare, men, man om man spelar i ett vettigt lag så är guld inga större problem.

Jag har börjat leka mer på silver också, vanguard är riktigt kul där.
Vilken är din primära klass och karaktär?

Aha okej, aja men vi kan ju se -det är ju inte värre än att man provar en runda och förlorar på wave 1. ^^
Primär klass och karaktär vet jag inte riktigt, gillar variationen som ges. Geth engineer(17) är ganska kul, men gillar Turian sentinel(18), salarian infiltratior(18), krogan soldier(18) och Asari matr. adept (13) också. Vangard har jag inte lirat så mycket.

Av Cheers

Jag lirar lite då och då, "Norrut" på origin. Spelar brons och silver quick match, har inte provat guld än. Har ett par olika gubbar i levlarna 12-18.

Av Cheers

Ser att det var ett tag sedan någon postade här, men i vilket fall...

Har själv spelat igenom storyn nu och provat de två uppenbara sluten, förstöra / kontrollera, och får väll säga att jag är ganska nöjd. (Jag är en sucker för söta sagoslut. Vill inte känna mig deppig efter en god historia och hade gärna haft, som någon uttryckte sig, "jublande barn runt omkring sig med svävande ballonger i bakgrunden". Spelar också i regel alltid ultra-paragon.)
Det jag tyckte var lite "whut!?" däremot var att jag hade Tali med i min squad under sista anfallet. -Alla i sista pushen är KIA, men vem hoppar ut ur SR2 efter krashen, Tali! Kaidan som var min andra kompanjon såg jag däremot inte igen.
Men som sagt, slutet var väll i min mening helt OK, hade sett att folk klagade på slutet innan jag spelat klart, dock inte vad de klagade på. Jag var därför lite inställd på att det skulle vara något i stil med att reapers vinner, -allt är förlorat, -alla i teamet dör o.s.v. -Vilket hade varit totalt meningslöst i min mening.

Dold text
Av Cheers

Som tidigare nämnt så rekommenderar jag att du tar en närmare titt på GIMP. Har själv kört med det i ett par år och det fungerar riktigt bra för hemmabruk.

Av Cheers

Jag ser definitivt din poäng, men i min mening är det inte bara positivt. Om man till exempel tar över en flagga inom fientligt territorie och måste vara inom ett visst område en viss tid så är det lite irriterande att man måste byta position så fort man nedkämpat en fiende, och där med exponera sig för eventuella squad members. Det är inte riktigt logiskt att en person som blivit nedkämpad kan berätta var fienden befann sig, dead men don't talk osv.

Hur som, kan man stänga av det på något vis? (Att jag inte ser andra.) Känner inte att det ger mig något positivt.

Av Cheers

Hm, kanske det är jag som misstar mig, men är det inte killcam som visar personen som nedkämpat en och vilka perks han har?

Av Cheers

Killcam, varför?

Hej

Köpte mig en PS3a nyligen och har spelat lite battlefield 3 de senaste veckorna. Tänkte bara höra vad meningen med "killcam" egentligen är? Jag känner det mer som ett "in your face" än någon hjälp att veta var någon befinner sig.

Battlefield är väll tänkte att vara ett taktiskt spel svarare än ett run and gun, vilket verkar göra killcam lite... ja onödigt.

Hur känner ni andra inför det hela?

Av Cheers

Äsch spontant tycker jag att folk tar för allvarligt på det, ställ dit någon biffig snubbe som får stå och spänna sig för att visa hur 'starka' en tillverkares produkter är också så är det lite utjämnat. Sen om det skulle locka fler köpare är väll kanske tveksamt.
Fast Magnus Samuelsson har ju gjort flertalet reklamer för bybeeliss (hur de nu stavar sitt namn) med vad jag antar är goda resultat, så vältränade män kan väll troligen liksom snygga tjejer locka köpare.

Av Cheers

Hej igen,
Jag har tittat runt lite på olika tester och anser väll inte riktigt att prisskillnaden är värd de extra kronorna kanske om inte någon kan övertyga mig. Satte därför ihop ett annat paket som är ~800Kr billigare, men som jag tror ska kunna fungera till samma sak, med något tappad prestanda.
Jag har fortfarande inte funnit någon info om vad som verkligen krävs för att spela upp 3D-material på en passiv 3D-tv, någon som kan hjälpa?

Här är den nya test-datorn, hoppas att länken fungerar.
http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=993899...

Av Cheers
Skrivet av Zzobij4xX:

Riktigt kreativt:) Blir det någon slags plast hylsa eller något som förstärker den senare, eller är den bra nog som den är? Häftigt bygge hur som hur!

Tack så mycket, kul att det gillas
Jag tror att det ska hålla som det är, bara jag byter ut smältlimet som sitter temporärt nu mot epoxy eller något annat starkare. Har använt dem ett par dagar och de känns bra på huvudet så det ska nog bli fint, bara jag förstärker upp limfogarna.

Av Cheers

Stiligt bygge, tror du att värmen som produceras kommer att påverka träet något så att det drar sig eller liknande?

Av Cheers
Skrivet av Goo5e:

Haha okej, tack för poängen

Skrivet av melvins:

brutalt snyggt!
hade jag varit lika händig hade jag också fixat mig ett par.

Men det är klart du kan, bara att prova om du har ett par lurar som du inte har användning för.

Av Cheers
Skrivet av Goo5e:

Antingen är detta fucking amazing, eller bara fucking fail. Inte bestämt mig än xD

Okej, du får gärna utveckla lite vad det är som skulle göra det till 'fail' i så fall, utseendet antar jag eller för att de, som någon tidigare nämnt, ser obehagligt ut?

vompen, Yes, stämmer bra att det inte är original-earpads, de är spare parts till ett par sennheiser hmec 45. Good eyes

Update, har använt dem ~8h idag än så länge med kortare pauser lite då och då, och de är helt klart sköna att ha på sig. Tuben som går över huvudet märker jag knappt utan det som blev lite obehagligt efter ca 3 timmar var att det trycker lite på öronen, ett problem som jag hade med originalet också.

Av Cheers

Tackar,
Har suttit och spelat med dem i ett par timmar nu och kan helt ärligt säga att jag inte är irriterad av dem, känner knappast av bandet faktiskt. Något som jag inte kan säga om originalet som snabbt blev väldigt varmt.
Jag kan hålla med om att det inte ser så skönt ut kanske, men jag personligen har inte märkt av det. Ska se om jag kan få tag i en våg så att jag kan väga dem, de känns nämligen väldigt lätta i handen.

Av Cheers

Ljudet påverkas inte så att jag märker det i alla fall, lite svårt att säga eftersom jag inte kan jämföra de bredvid varandra. Men jag är i alla fall lika nöjd med ljudet i dem nu -som tidigare.
Jo de sticker inte ut på samma sätt längre vilket i min mening är en bra sak. Tackar

Av Cheers

Tack nikkop Jorå visst är det viktigt med komfort, men jag böjde om metallstaget som går i den vita tuben för att passa mitt huvud vilket gör att trycket mot öronen inte är obehagligt. Dessutom är earpads:en väldigt bekväma i sig. Vikten är låg (och så är jag väll lite tjockskallig hehe) så jag känner knappt av tuben, än så länge i alla fall.

Av Cheers

Bra fråga, jag har inte hunnit ha dem på mig så länge än men det känns bra än så länge. De väger som du säger inte så mycket och jag är dessutom ganska van vid att gå med obekväma hörselskydd, så det är lite svårt att säga. Alla tycker olika.

Av Cheers

Headmod, ett litet kul projekt för en dag.

Hejsan,

Tänkte bara visa någon bild på ett litet projekt jag fixat med idag. Som ni kanske förstår av namnet så är det alltså något till huvudet det gäller, -hörlurar.
Från det här:

http://www.sweclockers.com/image/gallery/2011/10/08/Dscf0018.jpg...

Till det här:

http://www.sweclockers.com/image/gallery/2011/10/08/Head1.jpg?t=...

Vill ni ser lite bilder på resans gång så får ni gärna kika i galleriet.
http://www.sweclockers.com/galleri/8082-headmod

Så vad tycks? Själv är jag ganska nöjd -men det är inte klart helt än.

Av Cheers

Headmod

Hejsan,

Idag bestämde jag mig för att lägga ett par timmar på att leka med ett par hörlurar (headphone - headmod) som jag tröttnat på, och jag skulle tro att de flesta här känner igen vilken typ av lurar det är. (steelseries icemat)
Jag har haft dem ett antal år nu men har det senaste året inte använt dem alls eftersom de blivit allmänt ofräscha och bandet som går över huvudet knarrar nåt alldeles otroligt. Dessutom har väll min smak ändrats lite och ett par hörlurar som ser ut som... ...ja, -så... ...är väll kanske inte det jag önskar.

Eftersom jag dessutom jobbar bland annat med att laga pilot-headset så tyckte jag att det kunde vara en kul idé att leka av sig lite -och inte behöva följa manualer utan låta kreativiteten flöda fritt.

Jag får väll tillägga att det inte är klart än, det sitter bara ihop tillpassat med smältlim vilket inte kommer att hålla i längden. Men eftersom jag inte hade en aning om hur det skulle se ut till slut så var det skönt att kunna fästa ihop det lite snabbt så att jag kunde se över det och göra ändringar 'on the fly'.

Hur som helst, i väntan på att det ska bli ordentligt monterat så kan jag väll bjuda på lite WIP-bilder och hur det ser ut nu -samt tillägga att det fungerar fint även i dagens skick.

Headmod