Inlägg

Inlägg som altair4 har skrivit i forumet
Av altair4

Någon som vet om det går att stänga av Auto Standby på dessa? Blir tokig att de slår ifrån hela tiden även fast jag har ljud igång. Även om det krävs att öppna upp och löda så om ni har lösning hör av er är ni snälla. Annars åker de ut.

Av altair4

Jag köpte ett par högtalare på Blocket via Blocketpaket. Betalade och sen skickade säljaren aldrig dem. Han ångrade sig och det tog ca 1v innan jag fick tillbaka pengarna. Enda jag kunde göra var att lämna dåligt omdöme efter affären och blockera säljaren.

Av altair4
Skrivet av Brainsplitter:

Ta och chatta med dem istället, du får svar på några minuter och de skickar fraktsedeln direkt. Mailet kommer då från Unifaun.

Jag chattade med dem men blev hänvisad till support. Men det var före de svarade första gången så kanske kan chatten ge mig länken nu. Tack för tipset.

Av altair4
Skrivet av altair4:

Webhallen levererade fel produkt i min beställning och snart har det gått 1v utan svar från deras kundservice. Tycker att ett sånt ärende borde kunna lösas snabbt utan lång väntetid hos deras support.

Uppföljning av mitt ärende. 6 dagar tog det att få svar och jag skulle få en länk till en fraktsedel. Men jag fick aldrig någon länk och ingen i skräpposten som de bad mig kolla. Så nu ser jag fram emot 6 nya dagars väntetid på att få fraktsedeln.

Sitter fortfarande utan produkten jag beställt och får vänta på att lösa Webhallens problem istället. Börjar bli irriterad nu.

Av altair4

Webhallen levererade fel produkt i min beställning och snart har det gått 1v utan svar från deras kundservice. Tycker att ett sånt ärende borde kunna lösas snabbt utan lång väntetid hos deras support.

Av altair4

Tillverkningskostnader må ha gått upp en del. Men det är en bråkdel av prisökningen. Kolla tillverkarnas vinstmarginaler så hittar ni anledningen. Enda botemedlet mot obskyra vinstmarginaler i stil med Nvidias är att rösta med plånboken.

Av altair4

Kan vara värt kolla in Buildzoids video innan man köper ett Palit 4090. De verkar ha en rätt så dålig PCB tyvärr. Åtminstone på Gamerock OC. Synd då Palit gjort riktigt bra kort tidigare.

Av altair4

Rykten säger att tillgången kommer vara väldigt god på 4090 korten. Förutom Founders Edition versionen. Om tillgången är dålig är det sannolikt bara konstgjort i enkom för att folk ska stressa och köpa dem av oro att inte få tag i dem.

Av altair4

Inga nya Oculus Quest ägare som vill få $30? Min referral är fortfarande oanvänd.

https://www.oculus.com/referrals/link/altair4/

Av altair4

Produkt: Fractal Design Torrent Compact / A-RGB / Black TG Light Tint / Svart
Länk: https://www.webhallen.com/se/product/345393-Fractal-Design-Torrent-Compact-A-RGB-Black-TG-Light-Tint-Svart
Kategori: Chassin
Pris: 1490kr (Kampanjpris)

Perfekt chassi för luftkylning där man inte behöver köpa till fler fläktar för bra luftflöde. Nu till bra kampanjpris också.

Av altair4

https://www.oculus.com/referrals/link/altair4/

(Ej använd ännu. Tas bort då den är förbrukad)

Av altair4

Blev den såld? Annars är jag intresserad för 400:- + frakt med.

Av altair4

Jag hade en tvist på Tradera en gång, då när de hade Klarna som betalalternativ som gav köparen ett köpskydd. Jag var säljaren och vad jag sålde var en Surface Pro 3. Köparen ville ha igen pengarna för han tyckte den gick varmt och att fläktarna lät för mycket. Han skapade en tvist.

Jag skickade en massa länkar till Klarna/Tradera där det diskuterades att det var normalt att fläktarna lät och att den blev varm. Jag vann den tvisten som säljare i alla fall.

Av altair4

Sonyn är klart bättre om det är en Samsung Q80T. Q80T motsvarar ungefär Q70R från modellåret innan. Q90T och Sonyn är mer jämlika, men skulle vilja säga att Sonyn är även bättre än Q90T. Q90R är dock en bättre TV än Sonyn.

Av altair4

Western Digital har ju en seniorrabatt för 55+ om man legitimerar sig hos YouthID. Kräver dock att man skriver in siffror från ett pass eller europeiskt ID kort. Hittar inte rätt siffror. Någon som lyckats få 15% rabattkoden så? Vägrar beställa utan 15% koden.

Av altair4

När min 850MB hårddisk pajjade slutet av 90-talet och mina Diablo saves försvann och därmed alla mina chars och gear som jag lagt hundratals om inte över tusen timmar på. Blev så stor chock att jag inte spelat Diablo 1 sedan dess.

Av altair4

https://i.ibb.co/DzPrhQ3/Big-Trouble-In-Little-China.jpg

Finns för många att välja på. Tar en lite annorlunda då.

Av altair4

Jag skulle gärna se er börja sälja mer bilrelaterade saker. Exempelvis glödlampor, backkameror, däcktryckstestare och felkodsscanners.

För mig vore det perfekt att kunna köpa sånt från er istället för att söka runt bland olika butiker. Tycker dessa typer av produkter passar perfekt in i ert utbud.

Av altair4

Använder du XMP när du ställer in rätt hastighet?

Av altair4

Har inte fått någon XP på två veckor nu.