Inlägg

Inlägg som solomon har skrivit i forumet
Av solomon
Skrivet av Ragnarok:

Var det något som var oklart, eller som du inte förstår? Är det något du tycker jag skall lägga till eller ändra?

Personligen tycker jag det är en väldigt onödig tråd då de flesta automatiskt får upp en notifikation som säger "EN NY UPPDATERING!!!!".

Såg dock också att de enda trådar du skapar är just dessa typer med drivrutinsuppdateringar.

Av solomon

Okej?

Av solomon

Spela in på telefonen är väl en bra start...

Av solomon

Har haft 27" 1440p ett år eller så, men bytte "ner" mig till 25" 1080p eftersom jag börjat spela CS lite mer seriöst i lag och SEC. Tyckte då att 27" var för stort, trots jag tyckte bättre om den egentligen.

Av solomon
Skrivet av mrTLU:

@oobum: Vill inte vara den som är den, men enligt trådstarten framgår det ganska tydligt att det rör sig om sjövatten. Och anledningen är att slippa alger, mört och annat oknytt i högtryckstvätten.

Om du också läser så ser du tråden är sisådär 6 år gammal och TS redan fått svar på sin fråga och den andra killen som @oobum svarade frågade om en ny bild till filtret/behållaren.

Av solomon

Alltså snälla säg att du är ett troll.. No offense men det här är ju helt sjukt.
Du mår ju för fan inte bra. Det du förklarar är tvångstankar och det känns som det är dags för terapi..

Alltså, jag jobbar som fastighetstekniker och går självklart bara in hos folk jag måste göra det hos(stopp, elfel etc) och ber då HG gå ut från lgh när jag är där, eller sitta på balkongen t.ex. Spritar emellan besök och tvättar mina händer när jag går in på kontoret och that's it.

Hemma gör jag absolut ingenting och tar inte heller på mig några speciella kläder när jag åker och handlar. Jag håller avstånd till folk och skäller på de som står för nära mig(/hostar så de flyttar själva, ganska roligt tbh). Sköljer av grönsaker som vanligt bara.

Självklart ska man vara varsam men du gör det till överdrift.

Menar inget illa, men du behöver hjälp. Det är seriöst läskigt att läsa det du skriver, om du är seriös.

Av solomon
Skrivet av sebbe500:

@Betty (Kung Pow): Lite detta jag var rädd för. Vi testar nog när de har torkat upp. Vid misslyckat resultat kör vi sprit metoden.
Tack för svaren.

Fast då är det redan försent... Problemet är att resterna av ölen kan kortsluta andra delar på moderkortet vilket gör det helt obrukbart.

Av solomon
Skrivet av GbgNvl:

@solomon: Dom hade ingen mail utan man måste ringa in till dom och p.g.a Corona är det svårt att få tag på dom. Chansen är rätt hög att dom kommer hinna skicka iväg brevet innan jag får tag på dom.

"Kundsupport på engelska är tillgänglig Mån–lör 24h GMT"
Bara att ringa då?

annars:
https://www.myheritage.se/help-center/sv/article/vad-skall-ja...

Tryck Nej

Av solomon

Skriv till deras support istället?

Av solomon

Vad i helvete o.O jävlar vilken svamp. Man ser ju vissa småexplosioner vid 00:08, vad kan det vara?

Av solomon
Skrivet av perost:

Skalar man upp 1920x1080 till 3840x2160 så går det att skala perfekt, eftersom varje pixel i bilden motsvaras av fyra pixlar på skärmen. 1080p kan t.o.m. upplevas som bättre på en 4K-skärm än en 1080p-skärm eftersom utrymmet mellan pixlarna inte är lika synligt.

Så om skärmen sköter det bra finns det ingen anledning till att det skulle bli suddigt så länge som man håller sig till en jämn multipel av skärmens upplösning. Det kan dock ändå upplevas som bättre att använda t.ex. 1440p istället p.g.a. den högre bildkvalitén på bilden, även om skalningen blir lite sämre. Det är något man får testa sig fram till helt enkelt.

Ah, I see. Då fattar jag. Även jag som tänkte fel angående mitt eget fall med skalningen eftersom jag kör 4:3 i CS och inte 16:9. Tänkte att 960x2 = 1440, men det är ju 720 som blir det.

Av solomon
Skrivet av anon300311:

Kör CS Go med mitt inbyggda GPU på 720p på min 4k skärm fungerar tämligen bra.

Jag kör 1280x960 stretched på min 1440p skärm, vad är din poäng?
Om du drar ut pixlarna för att täcka skärmen kommer du få en suddigare bild då skalningen är fel.

Av solomon

Ska inte säga du kan ta mig på orden, men betvivlar att du kan komma undan utan t.ex suddigare bild i spelen eftersom du drar ut pixlarna för att täcka skärmen, om du nu inte kör med blackbars t.ex.

Av solomon

Alltså.. VAD är det din dator inte räcker till för?

Jag har en 9700k @4.8GHz med minnen OC till 3100MHz, ett GTX 1070 med 165Hz skärm och jag spelar på relativt hög nivå i CS. Vad är det din dator inte räcker till för liksom?

Jag kan streama till twitch de flesta spelen jag testat. Allt från CS till CoD, r6, Portal2, WoW etc etc utan att känna av det.

Av solomon
Skrivet av ehsnils:

Sandpapper kan repa och göra att kontaktytan blir sämre.
Vatten, aceton, färgborttagare och bensin är nog några av alternativen.

du har alltså inte hört talas om lappning?

OnT: Skulle tagit väldigt fint sandpapper och kört försiktigt över det om det verkligen inte släpper på något annat sätt.

Av solomon

Kör Chrome iomed jag har mycket sparat på mitt google-konto. Finns det någon webbläsare som är bättre där jag kan använda mitt google-konto? ;P

Av solomon

Vad hade du tänkt dig för grafikkortet?

Av solomon

Verkligen.

Köpte en 3770k med 980ti, 16gb, SSD etc för 2500 till tjejens lillebrorsa.

Av solomon
Skrivet av chompiz:

Går det att få något vettigt med allting för dom pengarna så är ingen gladare än jag 😂

då får du börja leta begagnat. OCH söka i forumet. 90721389712893721 trådar om detta varje dag.

Av solomon
Skrivet av mrqaffe:

Klämt och du antyder fast installation ? Har du gjort en egen "ful fast" installation, typ använt patchkabel eller har du använt installationskabel men inte använt vägguttag , det låter i vart fall som om du har gjort egna kablar och en fast intstallation där fel material använts.
Förklara lite tydligare vad du gjort själv.

Patch kabel med två rj45, så ja jag har gjort egna och Ja, fel material var använt. Med "klämma" menade jag med en crimptång.

Hade fått cat5 kontakter istället för cat6 i alla fall. Gjorde om kabeln här på kvällen och nu får jag ut rätt hastighet samt så står det "1gbit" i inställningarna/ethernet.

Tack för hjälpen.