Inlägg

Inlägg som The_GNUU har skrivit i forumet
Av The_GNUU

Googla/youtube på Durafix. Verkar funka bra. Har själv 5 st stänger liggande här hemma som jag inte hunnit testa än tyvärr. Testar troligtvis inom några dagar.

Av The_GNUU

till Syn7e7ik

Vilken tid beställde du ditt kort ifrån onoff?. Jag beställde ett igårnatt/imorse vid 02.00 tiden ca) står fortfarande behandlas på min order så ja skulle tippa på att jag inte han få något. men vore kul o veta hur mkt man missade det med.

Edit: wee kollade precis mina sidor på onoffs hemsida o nu står det skickat så kan förhoppningsvis ge upp det här j** letandet

Av The_GNUU

suck.. missade webshoppens trots att jag suttit här hela kvällen, men men slängde iväg en order till onoff, aningen dyrt men frakten va desta billigare. återstår o se om det kommer något. såg även att detta va en OC version (625mhz) och funderade på hur det ligger till egentligen. Kan man klocka de "förklockade" korten mer,mindre lr lika mkt som oklockade varianter? eller är det bara att företaget redan klockat lite åt en?

Av The_GNUU

knappast något skumt med korten ifrån komplett.
snackade med dem i förra veckan, de sa att de vet inte när de får ifrån leverantören, de har bara fått ungefärliga leveransdatum och om de har tur så kommer det några kort det preliminära datumet, o dessa korten skickar ut enligt kösystem.
De flesta vet ju detta men tänka bidra lite ifall de va nån som missat det.

Däremot att några som beställt 25:e fick sina packade redan idag känns skumt..
Ja skulle tippat på att de fått in ett gäng idag som de på nått sätt inte lagt in i kösystemet, utan skickat ut till de senaste ordrarna, vem vet.. kanske blivit så många bokningar så kölistan börjar räkna om muahahahahaha

Av The_GNUU

Har inte fått mitt kort skickat från komplett men jag valde hämtbutiken i GBG

Av The_GNUU

Nee nu blir jag också ledsen i ögat,
beställde även jag samma XFX á 2095kr på komplett den 19/11 och så har folk som beställt efter fått samma kort. tydligt tecken på att deras kösystem inte funkar, då kan man ju få det precis när som helst.

Blir ju inte bättre av att man har en rykande färsk dator som står här brevid som bara behöver ett grafikkort för att kunna användas.

suck, vad är väll en bal på slottet.