Inlägg

Inlägg som Ish har skrivit i forumet
Av Ish

^
Kommer i nästa patch.

edit/ Trodde jag ja! Det har talats om det. Det kommer nog förr eller senare.
Källa: Gran Turismo 5 Replay Controls Coming in Next Update?

Inte trodde jag att de skulle uppgradera standardbilar till premium. Kommer dem göra det så kommer dem nog inkludera ovanstående förr eller senare också.

edit2/ Detta är senaste patchen's innehåll: Gran Turismo 5 v1.05 Update Brings New Events & More, Available Now

Av Ish

Orkade inte läsa hela tråden, men bara för att klargöra. Tar man bilder i photomode så är det 18Mpix tror jag med brutal AA etc.
Spelar man är det INTE så här snyggt.

Av Ish

Snörallyn är alltid enkla, de måsta seriöst ha missat något.

Av Ish

Restore behöver du inte göra bara för att det går.. Det är när den börjar tappa även med täta oljebyten du tjänar något på det.. Gör inte samma misstag som jag och lägg en halv mille på att fixa något som inte behövs fixas till att börja med

Av Ish

Bromsa senare än dem, och slipstreama. Försöka hitta en väg förbi X antal bilar första kruvan X antal nästa (om det är möjligt) osv. Ligger man väl först är det lätt. Kolla youtube.

Av Ish

Hmhmm.. Har jag tur så är det påslaget när jag går till jobbet, bara går och väntar på att DSL-lampan ska börja lysa
Vart utan internet i 2 månader och dessförinnan satt jag på 2mbit i 2½ år..

On a side note.. Bra dumt att man skulle behöva ställa in en statisk ip för att komma in i routern, men det verkar ju inte ha någon betydelse då de stängt av alla routingmöjligheter av någon anledning.. Blir nog att skaffa nått nytt som inte är låst. Förstår dem inte att folk vill kunna använda portforwarding eller? Argghh!

Av Ish
Skrivet av krrjon:

TACK de var faktiskt busenkelt utan alla hjälpmedel

Dock har jag fått problem med KART dom svinen snurrar mig direkt hinner till andra kurvan så blir man puttad i röven å vips står man åt fel håll :/

Tricket är att inte låta varven sjunka.. Ta yttern till innern och bromsa sent men hårt. Hade bara problem med den sista banan, men man lär sig snart vart gränserna går.

Skrivet av krrjon:

Sen på intermidiate körde jag min "subba" grus å snö var löjligt enkelt dock har jag lite problem med asfalt :/

Ta en lätt bil.. Typ Lotus 111R eller Tommy Kaira ZZ II.. Superenkelt Och titta på hur långa rakorna är och geara växellådan efter det.

Av Ish

Varför bara Corsair? Jag vill ochså vara med! Seasonic M12 700w. Har överlevt 3 komponentbyten (datorer) och 4 ½ år.

Av Ish
Skrivet av Sephinator:

Jag sitter på 2/2 fiber i lägenheten i sundsvall (mitthem/stubo = ingår i hyran).
Jobbigt att streama/ladda ner filer/skypea och ett flertal andra tjänster samtidigt. Funkar helt enkelt inte.
Men ska troligen fixa 100/100 snart. Kostar 73kr/mån i 3 månader sen 146kr/mån. Bahnhof.

Lite offtopic.
Ni som har 100/100 bahnhof. Funkar det bra?

Sundsvall vet jag inte, men i Borlänge är det superstabilt och 90mbit+ alltid.

Av Ish

Thomson = dåligt
Om du inte kan öppna portar så antar jag att du använder det medskickade modemet (thomson?) som du fick när du beställde bredbandet? ISP's brukar göra så av någon anledning.

Men allt det åt sidan.. Jag hade exakt samma problem och felet för mig var att ledningen som gick från "stolpen" in till huset var i princip avkorroderad.
Dock bode jag mitt ute i skogen då, chansen är nog att din kabel ligger i marken, in which case.. Den förmodligen är hel. Jag skulle nog börja med att slänga ut modemet och skaffa något bättre.

Av Ish

En fråga ang. BBB's "installationer"

Det ska komma hit en tekniker imorgon och installera brandband (alltså beställt Hit, inte så att dem ska dra in fiber i byggnaden eller nått sådant). Men vad sjutton är det som behöver "installeras"?
Är det något med jacket då eller? Det måste ju vara mer än att sätta i kablarna kan man ju tycka?

Av Ish

Det där reflekterar ju bara vad folk har, inte vad de KAN ha.

Av Ish

Är det detta som anses att gå genom rätt kanalar? En anställt whinar via sitt eget forumnick.. Detta upphjöjer ju bara deras oseriösa beteende.

Av Ish

Detta låter som en mac utmanare. Gillar allt som google har gjort för övrigt. Jag har en android telefon och kör chrome webläsare.. Inte för att jag har någon praktisk användning av en laptop.. Men skulle jag det, så skulle jag nog överväga en baserad på google os

Av Ish

Kan man inte se vad som är OK eller inte, bör man antingen fråga om hjälp av en kompis alternativt skylla sig själv. Så svårt är det inte att se vilka som är skojjare. Men bra artikel för dem som inte redan visste!

Av Ish

LOL @ 3% bättre prestanda.. Om dem 3% ger en skaplig mängd FPS så har man inga behov av fler för att det skall vara totalt laggfritt Jag menar har du 60 FPS vilket dem flesta bör hålla med om är tillräckligt bra flyt så tjänar du alltså 1,8 bilder/sek på den ökningen. Men så är det väl.. Man kan få all statistik att se bra ut om man formulerar det på ett smidigt sätt.

Av Ish

Hur pass ny är den egentligen? 9800 finns väll knappt kvar på marknaden.. Jag är snarare mer förvånad att du ens får ut 30 fps.. Men det beror som sagt på upplösning mm...

Av Ish
Skrivet av Sgart:

Måste fråga vad som gör den skärmen värd sina pengar oO. ?

Klart den är. Skärmar är något man kan lägga pengar på med gott samvete.

Av Ish
Skrivet av smacked:

Tungt -.-

Hade hoppats på Antilles eller 6970

Kanske får klara mig med 5870 tills julhandeln..

6970 = antilles.

Av Ish

Träligt när man vill möblera om.