Inlägg

Inlägg som Fraodi har skrivit i forumet
Av Fraodi

Hejsan!

Ska köpa en kamera till tjejen i present. Den ska vara liten så man ja ha den i fickan, filma i 1080 och ha wifi. Grejen är den att det ska vara bra kvalitet på foton med. Och.. Det ska vara en kamera som är bra att ha till resor och fota/filma i London osv. Inte egentligen en action kamera. Anledningen att jag funderar på en gopro är för att en kompis övertalade mig.

Men skulle ni säga att en kompaktkamera för liknande pris är att föredra till dessa ändamål??

Skickades från m.sweclockers.com

Av Fraodi

ok.. men tack igen. ja kanske bara bör sluta nojja mig.. säger butiken att den e fixad så den ska fungera så är det ju bara å tro det.. å är det nåt som knasar så få rman skicka tillbaka

nu är ja mest löjlig bara

Av Fraodi

No_Chills..

Du säger att du har haft liknande problem och skickat in moderkorten då... har dom flashat det eller har du fått nytt ?.. om dom har flashat så har det fungerat bra efter då?.. samma fråga om du fått nytt moderkort, allt anant har fungerat ?

Av Fraodi

jo jag mailade och frågade lite närmare.. väntar väl på svar.. sen får jag ju datorn imorn så det kommer ju visa sig lite närmare hur den funkar i framtiden...

har ju garanti/försäkring så

Av Fraodi

Men ok.. tack för en väldigt bra förklaring...

Du säger att man aldrig egentligen ska behöva flasha BIOset, men kan det vara farligt å göra det ?.. kan detta ha slitigt på moderkortet eller nåt annat som man bör akta sig för i framtiden?

Av Fraodi

hjälp att förklara fel på dator..

* Har flashat BIOSet nu startar den som den ska
* Ställt in volt för Minnena i BIOSet
* Har satt ny kyllpasta på cpu
* testat memtest , 3dmark , hårddiskarna , grafikkort OK

Men förstår inte vad felet är.. skulle någon kunna förklara för mig vad som gick sönder å vad dom gjort exakt för att laga det ?

kanske jag som är dum som inte fattar.. men skulle vara skönt å förstå vad som var fel.

Av Fraodi

Nu har jag skickat in datorn .. får tillbaka den imorgon..

Av Fraodi

Datorn sluta funka efter instalation av DVD-brännare

Hejsan jag har en ny dator från slutet på sommaren, fick en dvd-brännare i julklapp.. Kopplade in den igår precis som man ska. jag startade datorn och lyset tänds, men slockar igen efter max en sekund. Sedan händer det mest ingenting.. Fläktarna är igång och säkert fler saker.. Men datorn funkar inte, det är helt svart.

Självklart har jag kopplat ur dvd-brännare men samma sak.

Detta hände även min bror för nåt år sen då han köpte en Sony dvd-brännare precis som jag. För honom var det tydligen moderkortet som hade förstörts, han lämna in sin å fick nytt, samma fel, lämna in fick nytt (sen gick företaget i konkurs).. Nu tar det ibland en timme flr honom att starta datorn, så man är orolig för sin nya dator nu.

Är det någon som känner igen detta problem å kanske vet hur man kan lösa setta?.. jag har den försäkrad på datorbutiken så jag har ju tänkt skicka tillbaka den, men om nån visste hur man kan lösa det enkelt..

tack