Inlägg

Inlägg som IDX har skrivit i forumet
Av IDX
Skrivet av SirTiner:

Underbart att se så många nyregistrerade här på sweclockers
Hade detta varit poker så hade ni kallats för freeroll whores, så vad ska man kalla er här tro?

Eftersom Sweclockers har så många konstiga regler när det gäller att använda sig av fria patters, penslar etc så borde ni kanske sätta i system att man måste vara medlem i 6 månader innan man får vara med i en tävling, ungefär som att man oftast inte får posta länkar om man är ny på ett forum. Endast en tanke från lilla mig. Inte för att konkurrensen är speciellt hög på dessa tävlingar, brukar ju i slutändan bara stå mellan ett fåtal medlemar.

Jag har haft exakt samma tanke några gånger när det kommer till sådana här tävlingar. Iaf efter att en helt nyreggad person vinner en tävling, har hänt mer än en gång. En post som är i en tävling, dom vinner sen gör dom absolut inget mer på forumet.

Av IDX
Skrivet av miqlliot:

http://imgur.com/kgHr0Ms

"Our world has been infected by millions of cheap computer companies, infecting our world with bad systems, and poor managent. But there is one company who has decided to take up the battle, producing only the best and most powerful machines..."

Jag skulle slopa loggan i zombie högen och enbart ha den på helikoptern, så att det verkligen ser ut som dom klättrar upp för att komma åt ROG.

Av IDX
Skrivet av Zotamedu:

Så vill man använda en vanlig cirkulär pensel måste man först skapa en ny pensel som är rund istället för att använda en som ingår i Photoshop eller GIMP? Var går gränsen enligt dig?

Självklart inte, men att tanka ner penslar från t.ex Deviantart med motiv, special effekter etc borde inte vara okej. Men som sagt, jag är inte boss över tävlingen/reglerna. Bättre att en ledare för tävlingen svarar på den frågan tbh.

Av IDX
Skrivet av FAMOLS:

Mycket snyggt! Men jag ser att du använt brushes som någon annan har ritat. Får man använda det? Jag vill med göra det men jag vet inte om man får för tävlingsreglerna.

Står att man måste göra den från noll, så brushes/penslar borde vara i mot reglerna ifall man inte gjort dom själv. Men jag är inte ledare av tävlingen så kan inte svära på att det är så.

Av IDX
Skrivet av Shockwave:

Folk som använder bilder i bakgrunden som inte är deras, folk som använder färdiga presets i photoshop etc. Visst, många gör det från scratch, men det finns även många här som inte gör det.

Ja sant, hittade nyss en bakgrund på deviantart som någon hade använt bland annat Kanske finns mer därifrån dock, men är nog extremt svårt att kolla upp alla bidrag. Man får väl lita på att folk är uppriktiga och inte bryter mot reglerna

Av IDX
Skrivet av Shockwave:

Wow, så många som bara skiter i detta: "Observera att det inte är tillåtet att "låna" bilder eller andra element. Allt måste skapas från scratch! Undantaget är Asus logotyper från denna fil."...

Vilka då t.ex? Enda jag lagt märke till är några få där det antingen skojjas eller använts penslar. Dock inte många alls.

Av IDX
Skrivet av NysoO:

Dessutom pågår tävlingen till 5:e december. Många sitter nog och filar på riktigt snygga bidrag som kommer röra runt i grytan

Absolut Det enda jag tycker är extra skoj med denna tävlingen är att det redan finns så ofantligt många snygga och avancerade wallpapers för ASUS ROG. Vilket gör det hela mycket mycket svårare. Chansen att man gör något som redan finns är stor.

Av IDX
Skrivet av ygd3n:

Du lär ju vinna.. Utan tvekan

Den är bra ja, men har du kollat alla? Finns en heldel snygga vill jag lova

Av IDX
Skrivet av jerkeralbinsson:

Mitt bidrag till denna tävling.

http://i.imgur.com/86dX9hN.jpg

http://i.imgur.com/86dX9hN.jpg

Originalet av världskartan är tagen av NASA:s satellit och är fri för användning av allmänheten, dock har jag mixtrat en hel del med den i Ps CS6 för att få den att se ut som den gör på bilden. Min tanke var att i princip överallt på denna planet spelar människor någon slags spel, vare sig det är luffarschack eller Battlefield 4 och därför ville jag ha med världskartan för att symbolisera "Republic of Gamers" som en global grej. Om det strider mot reglerna så är jag ledsen för detta men jag är nöjd över resultatet och vill dela med mig av det i vilket fall.

Den är inte fel alls, nackdelen är väl att det redan finns ett gäng ROG wallpapers med just världskartan i bakgrunden. Så konceptet är minst sagt redan taget, men bra jobbat i vilket fall.

Av IDX
Skrivet av 4highground:

Trodde jag hade en chans men den där bilden fick mig precis att tappa hoppet... Snyggt jobbat!

Tack, men allt är upp till juryn, så loppet är långt ifrån kört

Av IDX
Skrivet av HerrGoreMann:

Har gjort två stycken till nu.
Nummer 1:
http://i.imgur.com/yD8FE3o.png

Jag vet att inte alla gillar lensflares.

Nummer 2:
http://i.imgur.com/D1rpoKG.png

Snyggve

Btw skulle vart snyggt att blanda din med min

Av IDX
Skrivet av Mordrana:

helt klart vinnare

Det är ett tag kvar och det finns många duktiga grafiker/ad i vårt land, så vi får väl se. Man tack för komplimangen

Av IDX
Skrivet av 4highground:

Antar att det är du själv som har gjort C4D-modellen?

Självklart!

Av IDX

Mitt bidrag, gjord i Cinema 4D och Photoshop. Lite blast from the past känsla på denna, då originalet (Cinema 4D filen) är från 2006, men tyckte den passade ganska bra in här. Så fixa till den lite, men upp till er om den duger!

http://i.imgur.com/PhmAPRs.jpg

Lägger till link för 1920*1080 bild för de som vill ha bilden som bakgrund.
http://i.imgur.com/PhmAPRs.jpg

Av IDX
Skrivet av taximustafa:

vart laddar man ned open beta?

Inte kommit upp än på Origin. Dom kanske inte kan klockan

Av IDX

Kan inte säga att jag gillar moderaterna, men bortsett från det, så är det på tiden att någon förstår att detta är helt fel. Så skönt att det äntligen händer nått! Nu får vi bara hoppas att resten av riksdagen också förstår att dessa maffia fasonerna måste stoppas. För allas bästa

Av IDX

Kan tycka detta är fjantigt beteende, men å andra sidan så måste AMD göra något för att leva vidare. Detta är ett bra sett att sno åt sig marknadsandelar igen. Så vi får behålla striden mellan AMD, Intel och Nvidia ett tag till, vilket gynnar oss konsumenter Så därmed ger jag tummen upp till AMD.

Av IDX
Skrivet av Tanax:

Jag tror ingen av de personer som är ens måttligt teknik-intresserade tror att detta är någonting nytt.
Apple har visserligen en riktigt bra marknadsföringsavdelning men det som är nyckeln - enligt mig - till deras framgång är mera det faktum att dom kan ta teknik som redan finns och applicera det på nya sätt, på nya enheter och göra nya användningsområden för tekniken i fråga.

I det här fallet är dom först ut att lansera en fingeravtrycksläsare på en storsäljande mobiltelefon. En annan grej är att dom är först ut med att applicera en 64-bits processor i en mobiltelefon. Betyder det att dom uppfann 64-bits processorn? Inte alls. Det har funnits ett tag till vanliga datorer. Dom hittade ett sätt att få in det i en mobiltelefon. Världen häpnar.

Jag säger inte att Apple är kassa på något sett, men dom får det att låta som dom är först med teknik om och om igen. Fast detta är rätt komiskt: http://phandroid.com/2013/09/20/turns-out-apples-a7-processor...

Av IDX

Skriver sällan på galleri, men detta va imponerande

Av IDX

Jäkla löjligt att en del människor ser fingeravtrycksläsaren som en revolutionerande teknik bara för apple släpper en mobil med det. När tekniken är rätt jäkla gammal. Apple´s marknadsföringsavdelning måste vara den bästa i världen, som kan lura så ofantligt många människor.

OT: Inte konstigt att det går att komma förbi "säkerheten" med en gammal teknik.