Inlägg

Inlägg som Top_Jimmy har skrivit i forumet
Av Top_Jimmy

Halebop MMS och GPRS-inställningar till Qtek 8310?

Hej! Jag fick en Qtek 8310 av en kompis som liksom jag hade ett halebop kontantkort i den. Han fick tillslut i gång MMS och GPRS på den, men innan jag fick telefonen så återställde han den och nu vill den inte funka när vi har försökt ställa in den för tjänsterna igen med mitt Halebopkort. Nån som har nån lösning?

Av Top_Jimmy

Trådlöst nätverk mellan 2 datorer, ingen router?

Kan man köra ett trådlöst nätverk mellan min laptop med inbyggt trådlöst nätverkskort och Windows XP, och min stationära dator med ett wireless usb-adapter ( http://www.edimax.com.tw/html/english/products/EW-7318USg.htm ) och Windows 2000?

Enligt killen i affären där jag köpte usb-adaptern skulle det funka även om jag inte har någon trådlös router? Stämmer det? För jag får det inte att funka!

Hur ska jag konfigurera datorerna i så fall?

OBS! Jag ska inte dela ut internet till den stationära eller nåt sånt. Bara dela filer mellan datorerna.

Tacksam för snabbt svar/Christian.

Av Top_Jimmy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av BlueBerryBoy
läs i FAQen

Ja.

Och tack för svaren!

Av Top_Jimmy

Har testat både PAL-B och PAL-G, i båda scart-ingångarna på tv:n. Resultatet blir detsamma...

En kompis nämnde däremot att tv:n kanske inte har stöd för s-video signal. Och därför skulle jag behöva köra komposit från datorn i stället. Kan det verkligen vara den enda lösningen?

Om det är det, kan jag i så fall köra s-video-kabeln från datorn och sedan en adapter till komposit och slutligen in i scart-adaptern som sätts i tv:n???

Av Top_Jimmy

Radeon X300 svartvit tv-ut!???

Hej!

När jag kör ut bilden via s-videokabel till en scartadapter in i tv:n så blir bilden bara svartvit. Varför? Har testat att installera Catalyst Control Center, men det begärde en installation av .Net Framework först. Men efter den installationen får jag ändå inte igång CCC...!

Hur som helst, vad ska jag göra för att få färgbild till tv:n???

Tv:n i fråga är en JVC 28 tums bildrörs-tv. Har kört ut datorbild med färg på den förut, men då med nVidia-kort...

Tacksam för svar!/Christian.

Av Top_Jimmy

Det visade sig till slut att det på telefonen under "Inställningar", "Anslutningar" fanns "Överför trådlöst" som jag missat...
Gick in där och kryssade i "Ta emot inkommande trådlösa överföringar" så funkade allt fint sen.

Men jag tackar UndCon för hjälpen ändå.

Av Top_Jimmy

Är det i Bluetooth-konfigurationen i datorn jag ska aktivera det då eller?

Av Top_Jimmy

Filöverföring via Bluetooth PC till Qtek 8310?

Hej och hjälp!

Har precis fått en Qtek 8310. Håller på att försöka lära mig den, men kan inte komma på hur jag överför filer (musik, fil, mm...) från PC:n till telefonen via bluetooth. Har nyss lyckats skicka en film andra hållet, från 8310 till PC dock. Men när jag försöker skicka t ex en .mp3-fil från datorn så säger den bara att enheten inte stödjer Filöverförning. Hur kunde jag då i så fall skicka en film åt andra hållet???

Har ingen instruktionsbok heller...

Hur gör jag?

Tacksam för svar/Christian.

Av Top_Jimmy

Wallpapers på bilar i 1440x900???

Hej! Nån som har nån ledtråd om var jag kan hitta wallpapers på bilar i 1440x900 upplösning? Ska helst vara äldre bilar, allra helst mycket Opel. Och JA!, jag har Googlat. Men hittar inte så mycket...

MVH/Christian.

Av Top_Jimmy

Prisvärt AGP-kort???

Hej!

Har en kamrat som har ett Radeon 9600 i sin burk nu och vill uppdatera en smula. Vilket kort kan man tänka sig införskaffa om man inte vill spendera mer än runt 2500? Har ingen aning om vilken prestanda det är på 9600-korten, det kanske inte finns så mycket bättre kort att köpa i den aktuella prisklassen eller?

Tacksam för svar snarast!

Av Top_Jimmy

Jag funderar också på en dv9094ea. Ringde supporten och fick reda på att CPU:n var på 1.8 GHz och det verkar ju lite klent men då sa dom att den hade dubbla kärnor. Kan dom dubbla kärnorna verkligen kompensera för den låga hastigheten???

Av Top_Jimmy

Drivrutiner till Asus PT4-E???

Tja! Min kompis har ett moderkort från Asus som tydligen heter Pt4-e. Problemet är att det integrerarde ljudkortet inte funkar. Vi har letat efter dirvrutiner till det men hittar inga. Nån som vet var de finns???

Av Top_Jimmy

Ta bort "Den här datorn" från skrivbordet i Win2K?

Tja!

Hur tar jag bort ikonerna "Den här datorn", "Mina nätverksplatser" och "Papperskorgen" från skrivbordet i Windows 2000 Pro? Eller hur får jag åtminstone transparent bakgrund på ikonerna i 2000? Transparent-grejen finns ju i XP, finns den inte i 2000???

MVH/ Christian.

Av Top_Jimmy

Vad är en HTPC?

Av Top_Jimmy

HiS 9250SE 128Mb vs. ASUS Ti4400?

Hej!

Måste köpa nytt grafikkort i morgon då jag vill få en fungerande bild från VGA till PC-in på min plasma-tv. Har ett ASUS V8440 Geforce TI4400 nu som inte verkar vilja funka med min plasma, så jag funderar på att införskaffa ett sånt här: http://perry.bai.se/_/product/default.asp?lProductId=2007

Vad tror ni? Gör jag ett väldigt nerköp prestanda mässigt??? De enda spelen jag spelar är Colin MCRae 2 och Harpan... typ.... Så jag har inga större krav spelmässigt...

Tacksam för vägledning!

MVH/Christian.

Av Top_Jimmy

Ratt med växelspak?

Tja! Har ni några tips på rattar med växelspak och inte sånnadäringa paddlar till bra pris???

MVH/Christian.

Av Top_Jimmy

Och vad heter den cpu:n då på 2,2GHz alltså???

Av Top_Jimmy

Var finns det Socket A-processorer kvar att köpa?

Jag skulle vilja få tag på en CPU till Socket A, har en AMD Duron 1200 MHz nu och vill ha en snabbare CPU. Mitt moderkort stöder inte mer än 2,8 GHz. Har ni tips på var jag kan få tag på nån sådan NY (inte begagnad) processor till rätt pris???

MVH/Christian.

Av Top_Jimmy

Problem med VGA-signal från dator till plasma!

Har ett ASUS V8440 Geforce 4 Ti4400 i min dator och försöker via VGA-kabel kopplad till VGA-ingången på min plasma-tv få bild, men det står bara "Ingen signal". Plasman är en Samsung PS-42S5HX och har upplösningen 1024x768. Jag lånade min kompis bärbara dator med ett S3-kort i och fick signal direkt och kanonbild på tv:n med min kabel i 1024x768. Lånade en annan kompis GeforceFX-kort och satte i min dator och fick då enbart bild i upplösningar upp till 800x600, i 1024x768 blev bilden full av störningar så det gick knappt att se nåt. Men jag får alltså ingen bild överhuvudtaget med mitt grafikkort på tv:n, men på min gamla Nokia-crt-monitor funkar det utmärkt... Varför? Är inte VGA-signalen en standard? Är det nån som upplevt samma problem???

OBS! Har testat med olika nVidia-drivrutiner och ASUS egna drivrutiner, men har fått samma tråkiga resultat med alla....

Extremt tacksam för hjälp!

MVH/Christian.

Av Top_Jimmy

Har testat det. Funkar tyvärr inte. Nån som har fler tips???