Inlägg

Inlägg som Extreat har skrivit i forumet
Av Extreat

Då skulle man ju "nästan" vilja köpa det.

Av Extreat

Har lite problem med BF2 jag också. Kör Windows 7 RC 64-bit just nu. Spelet startar som det ska och jag kommer in på servern. Men precis när man ska välja vapen blir skärmen svart och spelet kraschar. Någon som har liknande problem? Ska pröva att installera om imorgon.

Av Extreat

Om det fortfarande finns möjlighet att gå med klanen kan ni räkna med mig. Kan verkligen inte säga att jag är bra, men har tagit mig från nivån där man dog hela tiden. Har ett fåtal DotA-matcher bakom mig, men inget som hjälp mig speciellt mycket.

Mitt nick är samma som här på Sweclockers.

Av Extreat

Tycker inte mitt BF2 fungerar riktigt som det ska. Kör RC 64-bit.. Här har ni ett screenshot, sorry för BMP. http://data.fuskbugg.se/skalman01/BF2%202009-08-19%2019-56-44...

Av Extreat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pyttlock
Orkar inte skumma igenom 38 sidor så jag ställer frågan direkt

Har någon problem med att internet lägger av när man söker efter servrar ?

Jag slutade spela TF2 för några månader sen pga det men bestämde mig för att testa TF2 igen.
Och självklart så dör internet 1 minut efter jag startat spelet. Måste starta om modem och vänta ett tag på att allt kommer igång, sen kan jag faktist spela utan problem !

Någon som vet varför ? Google sökningar gav mig inte så mycket

Det brukar oftast lagga rätt mycket när man söker efter servers. Kanske blir din router överbelastad. Skulle vara väldigt konstigt, men det är min vilda tanke.

Av Extreat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ninotramp
De måste väl gå att driva 2 st XFX 4980 XXX med ett 650 watt corsair nätagg?

Det kommer absolut fungera!

Av Extreat

Det är lite skillnad i pris på TRUE och de som länkades. Kan ni verkligen inte rekommendera någon annan kylare än just den?

Vad jag har hört är Freezer 7 bra för sitt pris. Är nog bra mycket bättre än originalkylaren åtminstonde.

Av Extreat

Klart det funkar, är ju inte speciellt stor skillnad på 620 och 650.

Av Extreat
Citat:

Ursprungligen inskrivet av alban
Nu läste jag helt fel my fault:))
Men följ allt jag skrev först till catalyst control center och välj max quality på slidern performance---quality under wait for vertical sync:))
MvH albanen..

Tack för ditt svar, Albanen. Som sagt, Wait for vertical refresh är redan på quality/always on. Vet inte varför det inte fungerar. Har prövat i flera spel, däribland Team Fortress 2 som har en egen inställning för just Vsync.

Av Extreat

Är det någon mer än jag som har problem med att få Vsync aktiverat? Jag har valt Always on i inställningar, men det verkar inte fungera ändå. Operativsystemet som används är Windows 7 RC.

Av Extreat

Kallar du det där budget-dator?

Av Extreat

Kommer säkert inte bli såpass krävande att man ens behöver köra alla fyra kärnor.

Av Extreat

http://www.prisjakt.nu/optimize.php?f=141&e=&p=391584,422155,...

Här är jag med min polares datorpaket igen.

Skulle det gå att spela WoW med det här paketet om man tar bort grafikkortet? Tycker det vore smart att, som Fränkie säger här ovan, vänta tills dx11-korten släpps.

Av Extreat

Det är många som har problem med Sasmsung-brännarna. Min slutade läsa skivor efter ett par dagar. Min kompis exemplar slutade fungera efter kanske ett halvår.

Av Extreat

Tjenare, nu var det dags för en kompis att skaffa dator. Därför har jag satt ihop ett paket nu. Tänkte om ni kunde ta en snabb titt på det och se så allt fungerar bra. Priset ska helst ligga i den klassen som det gör nu.

Tack på förhand

http://www.prisjakt.nu/optimize.php?f=141&e=&p=391584,422155,...

Av Extreat

Borde man inte välja lite snabbare minnen då? Vad jag har hört ska AMD-processorer gilla det bättre. Resten är jag med på.

Ska sätta ihop ett paket till en kompis, men kommer nog köra på 4870 istället. Tycker priset är väldigt lockande. Vilket som är mest prisvärt av 4870 och 4890 är frågan.

Av Extreat

Anledningen att man satsar på DDR3 och AM3 är väl att man vill kunna uppgradera i framtiden. Även om det är en liten prestandaskillnad för tillfället är det väl det framtidssäkra man suktar efter.

Av Extreat

RAID 0 är säkert mycket bra, men jag r övertygad om att prestandan utan är förträfflig. För alla ändamål är väl RAID 0 heller inte bra att använda?

Av Extreat

Om man har samma problem, men att hårddisken är använd tidigare, hur gör man då? Det är alltså lagringsdisken som jag vill använda, och helst inte formatera. Förra gången löste jag det med programmet som går att ladda ner från WD:s hemsida. Problemet är bara att det varken finns för Vista eller Windows 7. Kanske ska gå att lösa ändå.

Tack på förhand.

Av Extreat

Har samma problem i XP SP3, det borde finnas någon enkel lösning tycker man?