Inlägg

Inlägg som Markosgames har skrivit i forumet
Av Markosgames
Skrivet av Potatisnäsa:

Markos. Du hävdar att kunderna ljuger utan bevis.
Bevisa att medlemmarna ljuger. Tills dess så är du en pajas och lurendrejare som inte följer lagar.

Det är din åsikt och har du bestämt dig för den så kan ingen ändra dig. Vi låter det vara istället.

Önskar alla en trevlig söndag.

Mvh
Marchello

Av Markosgames
Skrivet av Derox:

Inte för att vara sådan, men en 5-åring kan komma på scenarion där du kan blåsa folk. T.ex. genom att sälja en produkt och om den går sönder hävda att kunden förstörde den och inte ersätta produkten.

Att du sedan inte förstår skillnaden mellan att Chippa och Flasha trots dina år i branschen visar ju på att du verkar ha något mentalt handikapp.

För övrigt hoppas jag någon anmäler din hemsida till skatteverket då du bryter mot lagen när du inte tydligt publicerar information om det företag man handlar från.

Behöver man besvara mer än att ni inte har något konkret att gå på längre. Utan tar till med det jag erbjuder och min erfarenhet. 4 år har gått o du snackar lika skevt nu som då så att du slår knut på dig själv snart derox.

Nu tackar jag för mig i denna sandlåda. Givetvis återkommer jag om det kommer upp fler TS med bluffinlägg som denna. För övrigt önskar jag er en trevlig pajkastning

Av Markosgames

Jag ger upp du e bara för mycket. men för att markera så har jag hållt på med modifkation av tv spel sedan snes och så ska du komma och förklara för mig vad det är för skillnad på ett chip och en flash. Återigen så ger jag upp 1.0 till dig mr

sov gott

Skickades från m.sweclockers.com

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Du visar ännu en gång att du inte förstår dig på det du ger dig in på.. Denna "All PR är bra PR" är något bara naiva personer tror på. Fråga bara Mona Sahlin.

Ska även nämnas att sälja Xbox360 som "chippade" fast de är "Flashade" är bedrägeri!

har du inte hört talas om skillnaden mellan ett chip och en flash. gå in på www.markosgames.com. för att göra din påpekande lite mer spännande så är skillnaden med att flash sin xbox så kan du enbart starta spel via skiva. chippar du den så startar du upp spel, emultorer, och mycket mer direkt från hårddisken. förklara för mig hur jag även skall bedra dig när du får testa varan innan du köper den. under testet så ser du klart och tydligt vad som är flashning eller

Mvh
marchello

Skickades från m.sweclockers.com

Av Markosgames
Skrivet av XpreS:

Varför ska folk presentera sig med sina namn för dig? Det är väl inte dom som bedriver företag?
Du har en snedvriden inställning på hur man talför sig med kunder eller potentiella kunder, du kan inte behärska dig utan det ringer en liten larmsignal inuti ditt huvud så fort något går emot dig.
Jag undrar vad fördelen är med att vinna eventuellt EN kund när man har förlorat TIO? Eftersom du i skrivande stund faktiskt säger att folk läser mellan raderna.
Du bedriver en skojarverksamhet och omdömen säger ju det också. Hur kan det vara så många som vill ditt företag illa om företaget inte har behandlat flertalet av sina kunder fel?

Vet hur hur många personer skrivit liknande inlägg sedan 2008? Går nog inte att räkna men ändå har jag besvarat dom. Så vet du vad: Jag lade av i närmare 2 års tid men är nu starkare och kommer att fortsätta bedriva Marko´s Games. Ju mer ni skriver desto mer ser ni av mig. Ju mer skitsnack ju mer ser ni av mig. Oavsett så försvinner jag inte. Det kan gamla forumiter som superboss bekräfta. Han eller hon vet mycket väl att ingen av er får mig på fall. Tyvärr

Nu tycker jag faktist att denna lilla sandlåda på sweclockers skall låsas eftersom den inte ger något annat än massa onödiga inlägg som både skrivits och besvarats tidigare.

Och till TS. Tack för reklamen. uppskattar det

Av Markosgames

Jag har besvarat dig på alla dina frågor och du kan inte besvara på en liten fråga: Presentation - kan jag så kan du

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Ursäkta mig men vad har du presenterat som håller någon som helst vikt förutom barnslig dryghet?

#11946372

http://www.sweclockers.com/forum/13-konsumentratt/831675-mark...

http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=221929&st=...

Där har du tre länkar.

Återigen så ser jag klart och tydligt att du inte läst. men väldigt snabb på att länka. Läs, läs och återigen LÄS.

hur var det med presentation: Kan ni presentera er innan ni trycker på den lilla svarsknappen. Kan jag så kan ni

Av Markosgames

Kalla det vad du vill. Men återigen presentera dig. för du vet ju hur enkelt det är att trycka på svarsknappen eftersom ingen vet vem du igentligen är. Så varsegod att presentera er för oss forumiter

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Sitter du seriöst och jämför Sweclockers med pedofili??! Seriöst? Om du påstår att folk snackar skit om allt och alla HÄR!? Du kan ju inte riktigt vara sann. Ta till dig kritiken som en man ist för att påstå att andra snackar skit. Hade det hänt en gång så kanske men det finns TVÅ enorma trådar här på sweclockers, fyllda med folk som har blivit lurad av dig och ditt bluffföretag. Dessutom finns det en tråd (minst) på flashback och en via min hemmabio som länkades här. Dina resonemang håller inte på långa vägar och du är väl den sista som ska snacka om förtal? Eller kränkning för den delen?

Varsegod och presentera er mr Tumnus

Kan jag så kan du

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Om någon borde läsa igenom trådarna och reflektera över vad man gör fel så är det väl du? Det är inte direkt bra att bli svartlistad på Sveriges största teknik forum för entusiaster, som faktiskt sweclockers är.

Tyvärr så förlorar du kunder per minut och du verkar ju inte bry dig speciellt mycket.

Jag respekterar Sweclockers och fått väldigt många kunder från dem som även ifrågasätter mina trådar innan dom köper. Dessa kunder vet mycket väl vad jag gjort och förstår även att jag inte tar emot någon form av pajkastning. Har jag däremot gjort något fel mot någon kund så tar jag tag i det och gör rätt för mig. detta oavsett om han skriver ett inlägg eller inte. För det finns ju faktist forumiter som ställer frågan: "när öppnar inet" på sweclockers istället för att gå in och kolla öppettiderna på hemsidan.

Samtidigt som jag förlorar kunder så är det kunder som läser mellan raderna som t.ex "varning för markos games" Den kunden går in och läser TS skaparens inlägg för att sedan skapa sig en bild av att jag verkligen blåst han. Men sen har du den inbitne forumiten på sweclockers som verkligen läser inläggen och kommer då till ett svar att det var ett bluff inlägg som t.ex detta:

http://www.sweclockers.com/forum/13-konsumentratt/922393-varn...

Det visade att lilla mackan hade brist på sysselsättning och valde att skriva ett litet inlägg om oss som t.ex nuvarande TS. Om jag nu skall välja att inte besvara så stämmer det ju som t.ex Mackan80 skriver. Men som ni vet så tar jag inte skit utan anledning och därmed besvarar jag inläggen. Att det sedan kommer fler inlägg från t.ex dig "eller dina vänner" som varken köpt något av oss, prövat vår support skriver inlägg och kastar sig på svara knappen innan man varken vet något av företaget så börjar pajkastningen.

Till det roliga: Ni vet vem jag jag är. Jag vet inte vem du är eftersom du finns bakom ett forum som skyddar dig. Om nu detta forumet hade visat sig vara ett respektabelt sådant mot alla företag så hade varken du eller någon annan tryckt på svarsknappen till vänster. Just därför kan man enkelt kasta skit på allt och alla.

Jag respekterar Sweclockers för informationen av elektronik. Men sänker sig lågt värre i forumdelen. Det är såpass dolt så att alla kan skriva och snacka skit i princip om allt. Ja Det är lika dolt som en site för pedofiler. och det skadar många företag. Däremot vill jag ge 10 av 10 stjärnor till siten min hembio som inledde ett samarbete med mig när en ts skrev bluffinlägg om mig. Dom tog tag i det och förklarade att dem själva anmälde inlägget. Något som Sweclockers borde införa. Samarbete för bluffinlägg som leder till förtal.

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Då har vi något gemensamt Och som jag förstår så har du inte läst igenom föregående trådar. Läs dem i lugn och ro så förstår du varför jag fortfarande sitter här och besvarar inlägg sedan 2008.

Av Markosgames
Skrivet av Kent:

Du undvek min fråga om organisationsnumret??? Varför?

Tror inte du har fattat vad distanslagen säger:

Ex från ARN:
"Enligt distansavtalslagen får en konsument utöva sin ångerrätt endast om denne kan återsända varan i väsentligen oförändrat skick. Enligt vad som sägs i lagens förarbeten ska ett brutet emballage normalt inte ses som att varan har förändrats. Kostnaden för en ny förpackning får anses ingå i de kostnader för varans återtagande som säljaren har att svara för. Konsumenten har även rätt att göra sådana ingrepp i varan som är nödvändiga för att kunna undersöka den, även om varan därigenom undergår en värdeminskning. Ulf hade alltså rätt att ångra köpet fast han hade brutit plomberingen.
(Ärende 2004-7650 och 2002-1589)"

Du kan även läsa här: http://www.svd.se/naringsliv/it/natkunder-luras-pa-angerratte...

http://www.konsumentverket.se/sv/Lag-ratt/Din-ratt-som-konsum...

Mitt personnummer är mitt org nummer. Jag bedriver ensklid firma och är registrerad för moms. vill du veta mitt personnummer så tror jag att du har tid att leta igenom föregående trådar.

Trevlig läsning

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Jaså? Så du skrattar åt kritiken? Det börjar mer och mer bli komedi över hela ditt sk. företag och ditt behandlade av dina kunder. För att vara riktigt ärlig så är det inte ett under att du misslyckas med företag. Har inte själv haft med din sk. "Kundservice" att göra med ett antal polare har haft problem med den och det är inte för inte det dyker upp ett par trådar per månad om ditt "företag". Att bete sig som en 13 åring gör ju att man inte vill ha något med ditt företag att göra. Men det är ju såklart inte ditt fel? Det är ju dessa elaka små personer som inte ser hur hårt du jobbar, bara vad ditt jobb leder till. Börjar låta som min 5 åriga brorsdotter. Hon har samma världsuppfattning som dig.

Både du och jag vet att dina polare inte använt sig av min support. Men dom är mer än gärna varmt välkomna att få svar på alla sina frågor oavsett vad så länge det handlar om Tv-spel. För det kan jag och det retar väldigt många spelföretag att vi har lagt vår kundservice via telefon till 22.00. Men inte bara det, jag besvarar mina konkurrenter kunder på frågor. Jag har även utkörning till 22.00 och butiken är även den öppen till 22.00

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Men nu är väl skiten befogad? Ta åt dig kritiken ist för att försöka få dig själv att se ut som ett offer.. Att sedan påstå att det är TS fel att företag går i konkurs är direkt korkat. De går i konkurs pga. att de inte hanterar det ekonomiska eller det praktiska. Ibland så är den ekonomiska biten direkt kopplad till den praktiska. Ta ditt ansvar. Som du svarar just nu så är det inte konstigt att dina tidigare företag har gått i graven.

För att rätta dina fel så inget av mina företag gått i graven. Om du blickar några inlägg uppåt så står det personlig konkurs. Du får mig faktiskt att skratta

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Hade du och "ditt" företag bestämt sig för att skaffa sig en kundservice som faktiskt fungerar och bemöter folk med tålamod och lite mer civiliserat så hade antagligen denna sortens trådar inte skapats. Men nu är det inte bara TS som har skapat trådar utan flertalet både på Sweclockers och andra forum. Detta borde vara bevis nog för dig att din "kundservice" inte fungerar. En seriös handlare skulle försöka fixa detta men du verkar bara ignorera detta och samtidigt så hänger du på sweclockers forum för smutskasta folk som faktiskt kommer med kritik. Ta till dig kritiken ist för att blåneka.

Skrivet av SeF.Typh00n:

Nu igen?

Detta händer alldeles för ofta känner jag.

Jag håller med dig. Njut av rolig läsning. Och glöm inte chipsen och läsken

Av Markosgames
Skrivet av Tumnus:

Hade du och "ditt" företag bestämt sig för att skaffa sig en kundservice som faktiskt fungerar och bemöter folk med tålamod och lite mer civiliserat så hade antagligen denna sortens trådar inte skapats. Men nu är det inte bara TS som har skapat trådar utan flertalet både på Sweclockers och andra forum. Detta borde vara bevis nog för dig att din "kundservice" inte fungerar. En seriös handlare skulle försöka fixa detta men du verkar bara ignorera detta och samtidigt så hänger du på sweclockers forum för smutskasta folk som faktiskt kommer med kritik. Ta till dig kritiken ist för att blåneka.

Som alla ser så är det inte längre mina så kallade blåsningar. detta pga att man inte kan handla av oss utan att ha fått varan först oavsett leveranssätt. Nu går man istället på vår support som jag med sannolika skäl vet att ingen av er prövat. Börjar inte detta bli allt mer roligare? Jag måste faktiskt erkänna att jag i denna stund har ett stort smile.

Av Markosgames
Skrivet av Dark_Widget:

Vad sägs som att Markosgames lägger sin tid på att faktiskt ta hand om kunderna och rätta till sina (väldigt) många misstag istället för att sitta på flertalet forum o gräva igenom varenda tråd för att sen sitta och pika och ljuga för sina kunder?

Bara en tanke

Återigen så är all reklam bra reklam liksom denna. Men jag skapar inga trådar dock besvarar jag personer i brist på sysselsättning som t.ex TS för jag tar inte emot skit utan anledning. Ni vet inte ett skit om hur jobbigt det är när folk snackar skit om en. Många företag har gott omkull pga t.ex TS. Problemet med dessa företag är att dom väljer att gå in i en bubbla och hålla tyst i väntan på att det skall försvinna. det tråkiga är att det inte gör det. Jag däremot går emot all skitsnack och står för det. Visst gör jag fel och tar mer än gärna emot den dåliga kritiken och rättar till den.

Nu är det enkelt för dig att bara skriva några rader om att jag inte skall säga något men om du var i min situation så hade du garanterat besvarat eller så hade du gjort som andra företag och valt bubblan och inte säga något vilket är tråkigt.

Av Markosgames
Skrivet av Lasergurka:

Men du känner ändå dig manad att driva ett företag trotts att du gått i personlig konkurs pga personliga skulder (ett enkelt fel, tydligen)?

var 3:e svensk är skuldsatt och vissa riskerar att gå i personlig konkurs. jag även lilla Lotta från bingolotto har en fet skattesmäll och även hon riskerar att gå i personlig konkurs. Hon är ju absolut inte bättre än dig eller mig?? Vi är ju trots allt människor och gör misstag dagligen.

Vad det gäller min konkurs så var det 2008 och inte skall jag dra täcket över mig bara för att jag gått i personlig konkurs. Jag vet inte hur det är med vissa av era sociala liv men tro mig. Rätt som det är så sitter just du i skuldfällan med risk för personlig konkurs.

Att genomgå en personlig konkurs är inget konstigare än när onoff gick i konkurs. skillnaden är att om man bedriver ett AB så är det bolaget som tar smällen då det är en juridiskt person i sig. en personlig konkurs innebär att jag som näringsidkare blir skuldsatt.

Av Markosgames
Skrivet av Kent:

Har lite frågor:

Organisations nr, varför finns det inte på hemsidan? Kan du ge oss organisationsnumret?

Under köpsvillkor står det: "Handlar du hos oss har du 14 dagars ångerrätt vid postorderköp. Du får INTE bryta emballaget och/eller använda produkten"
Detta strider ju direkt mot distansköpslagen där det står ganska klart att man får undersöka varan och t.om. förändra den ifall det är nödvändigt. Har du tänkt dig att ändra detta?

Klippt från konsumenverket
Undersöka varan

Du har rätt att undersöka varan du har köpt. Men för att kunna ångra köpet måste den vara i så kallat väsentligt oförändrat skick. Ångerrätten gäller även om du har varit tvungen att förändra varan för att kunna undersöka den.

Så med andra ord kan inte du välja att köpa en xbox 360 av mig för att sedan lämna tillbaka den efter 14 dagar. Den beräknas som begagnad. Samma gäller t.ex handkontroller som är packade i plastförpackning. dessa kan inte återförslutas på något sätt och jag i min tur kan inte sälja den som en ny vara. Oavsett så är det inte okej för nästa kund som köper den konsolen eller handkontroller.

Av Markosgames
Skrivet av sirnicke:

Hur förklarar du att du fortsätter med din försäljning, trots att du har gått i personlig konkurrs och visat dig vara oförmögen att bedriva ekonomisk verksamhet?

Skickades från m.sweclockers.com

Att gå i personlig konkurs kan hända dig eller någon annan när man minst anar det. Absolut ingen konstigt med det. Jag hade ingen kontroll vid den tiden och då gick det helt enkelt fel. Att driva ett företag är inte lätt och många kan hamna i fallgropen som jag gjorde. Men efter ett misstag så gör man inte ett till. Eftersom jag inte har någon näringsförbud så har jag full rätt att bedriva verksamhet och givetvis göra det på rätt sätt. Att jag gick i personlig konkurs är pga Gamecom och personliga skulder.

Sen behöver man inte vara förmögen att starta ett företag. Är du en driven entreprenör så kan du starta med 1000SEK som jag gjorde med Multimediashopen.