Inlägg

Inlägg som farbrorjoakim har skrivit i forumet
Av farbrorjoakim

Du spelar de flesta nya spel på medium/high inställningar, inga problem. Ok, kanske inte alltid med AA ingångsatt. Nu pratar jag i upplösningen 1366x768.

Av farbrorjoakim

Det är för att vi kör Vietnam just nu. Men tanken är att vi ska skifta mellan originalspelet och vietnam fr.om. Januari. Passa på att köpa Vietnam i EA store nu i helgen, 33% rabatt!

Av farbrorjoakim
Skrivet av sorkin:

Någon som vet om det går att få den att alltid använda ATI grafiken?
Färgkalibreringen ryker när den växlar över till Intel grafiken så jag skulle vilja stänga av den helt.

Tryck på F2 snabbt som tusan direkt efter start, då kommer du in i bios. Under fliken advanced, tror jag, finns alternativ för swichable graphics och där väljer du discrete istället och voila så kör den ATI konstant.

Av farbrorjoakim

Ok, F2 är rätt knapp men man måste trycka jättesnabbt efter tryck på powerknappen. Annars hamnar du i starthanteraren istället. Sry folks.

Av farbrorjoakim

Nu har jag provat alla möjliga knappar, förstår inte varför F2 inte fungerar när det står det vid uppstart (press F2 for setup). Är BIOSet låst på något sätt? Ingen som vet hur man tar sig in?

Av farbrorjoakim

Jag förstår verkligen inte hur man kommer in i den här datorns bios. Trycker på F2 vid uppstart men kommer bara till starthanteraren då. Ska man trycka på någon annan F-knapp?

Av farbrorjoakim

Hej!

Jag skulle behöva lite hjälp med den här datorn och dess drivrutiner för grafik. Just nu har jag ingen bild alls, man ser fram till windowsloggan och sen nada. Varför är den bara svart? Hur växlar man mellan datorns grafikkkort? Hur har ni gjort när ni uppdaterat drivrutinerna för grafik?

Tacksam för snabbt svar

Edit: Hur kommer jag in i Bios egentligen?

Av farbrorjoakim

Ni får väldigt gärna hoppa in på vår server idag, sök på Old Swedish Gunners. En server för vuxna människor och vi kör Team Tactical som playlist (TDM, Domination, caputure the flag, demolition, search 'n destroy), alla kartor.

//farbrorjoakim

Av farbrorjoakim

Hej!

Är det någon annan som upplever att spelet fryser hela tiden? Verkar vara världens minnesdumpningar eller något. Man lirar en 15 min sen bara frys, och trycker jag Ctrl+alt+del så kan man se att "Borderlands svarar inte". Har inga värmeproblem och kör W7 64bit.

Av farbrorjoakim

Ok, tack.

Av farbrorjoakim

GA-P55A-UD3: Vilka drivrutiner behöver jag installera?

Tjaba!

Ska snart bygga en dator med detta moderkort. Vilka drivrutiner för detta bör man installera? Jag har lite svårt att förstå vilka jag behöver tanka ned från hemsidan:

GA-P55A-UD3 (rev. 2.0) - GIGABYTE

Eller räcker det bara att köra skivan som kommer med moderkortet?

Edit: OS är W7 64-bit.

Tacksam för hjälp

/Joakim

Av farbrorjoakim

Jag köpte en sån adapter. Ruskigt smidig måste jag säga! Men du måste ha en bra CPU för att nyttja prestandan i N ordentligt.

Av farbrorjoakim

Ja ikväll blir det röj, som vanligt.

Av farbrorjoakim

Vill återigen hälsa till alla som lirar på vår BF BC 2 server att den flyttat till ny IP-adress igen. Vad gör man inte för bästa ping? Således måste man söka efter vår server på nytt i browsern.

Av farbrorjoakim

Jag vill jättegärna läsa en recension av dig Danielsan när du har tid. Sugen på samma dator för spel jag med.

Av farbrorjoakim

Hej igen!

Jag vill bara säga att vi bytt location på vår BF BC 2 server och ni måste således söka på Old Swedish Gunners på nytt.

Ny IP: 195.122.134.55

Av farbrorjoakim

Välkommen!

Vår BF BC 2 server har stora laggproblem för tillfället. Tydligen har vår server provider en del nätverksproblem som de jobbar med. Förhoppningsvis fixas detta snart.

/Joakim

Av farbrorjoakim

Hej allihop! Det där mailet ska komma med en gång faktiskt. Vi måste köra med det annars får vi miljontals botar som reggar sig.

Av farbrorjoakim

Välkommen ska du vara!

Av farbrorjoakim

Vi har en rekommenderad åldersgräns på 18 år. Egentligen spelar åldern inte någon roll alls. Den här dataspelsklubben gillar bara inte att spela med folk som beter sig som en skit online. Vi gillar trevliga människor som gillar andra trevliga människor och som spelar för att ha kul ihop.