Inlägg

Inlägg som farbrorjoakim har skrivit i forumet
Av farbrorjoakim

Då är vår server uppe i Battlefield Bad Company 2! Kom och spela på en genuin svensk server med låg ping och trevligt vuxet sällskap.

Info:

Spel: Battlefield Bad Company 2
Servernamn: Old Swedish Gunners
IP nr: 217.195.179.114:19567

Läs mer om vår dataspelsklubb på vår hemsida:

www.oldswedishgunners.se

Av farbrorjoakim

Så sant så sant. Men det var lite väl mycket sim för min smak. =/

Av farbrorjoakim

Jag tycker spelet var mediokert och långt ifrån vad jag hade förväntat mig. Det känns som en klockren portning från konsol och man kan inte ens ställa in AA settings om man inte har ett DX 11 kort. Nu har jag iof bara spelat som marine. Gammal grafik, blää.

Av farbrorjoakim

Nä, det spelet blev ju helt åt helvete. Märkligt.

Av farbrorjoakim

Men sen beror det ju på vilken upplösning du spelar i.

Av farbrorjoakim

Lagom till releasen av Battlefield Bad Company 2 kommer vi hyra en egen server för trevligt samkväm på kvällarna. Det ser vi verkligen fram emot!:D

Av farbrorjoakim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheJerk
Då blir du typ näst yngst tror jag.

hihi. Gamla hundar kan faktiskt sitta. =D

Av farbrorjoakim

Trevligt trevligt. Det är fortfarande MW 2 och L4d 2 som är populärast och nu även BFBC 2 betan som många av oss upplever som en frisk vind i vardagsspelandet. Hos oss hittar man alltid någon kul prick att spela med.

Av farbrorjoakim

Det har varit stor aktivitet i klubben sen november. Vi spelar mycket Modern warfare 2 just nu och har jäkligt kul tillsammans online. Om du är en person som mest lirar själv på kvällarna så kanske vi är något för dig?

www.oldswedishgunners.se

Av farbrorjoakim

Yes bring him on!

Av farbrorjoakim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pimpim666
Låter som något roligt då man inte har tid att spela så mycket nåmer

Ska regga mig senare i veckan, lite stressigt just nu.

Vad spelar ni nu för spel?

Ja så är det med gaming. Under sommaren t.ex. spelade inte många men nu är det i full gång. Hos oss är det främst PC som gäller men även Xbox 360. Jag tror jag pratar för många i OSG när jag säger att MW 2 och L4D 2 är superintressanta titlar. Och glöm för guds skull inte Forza 3 heller. Att jag sen är beroende av Company of Heroes är en annan femma. =D

Av farbrorjoakim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TheJerk
Hur har jag missat den här tråden!??

Kanske dags att merga vårt lilla sällskap DOKK (Dads Online Killing Kids ) med ert, samtliga över 30?! Kommer definitivt att regga mig. Vi kör i princip bara CoD 4 och WaW. MW2 har man ju sett fram emot, hur ser ni på den utvecklingen IW tagit och vad tror ni det kommer att innebära för ert sällskap? Jag hoppas att ni kommer att kasta er över BF Bad Company?

Ja men det är ju helt underbart! Det är ju såna som vi som måste hålla ihop. Pappor online liksom. Lol. Kom allihop så spelar vi, de spelen du nämner är ju givna för farao. =D

Av farbrorjoakim

Nja simulatorer vet jag inte. Räknas Arma2? Jag tror många är öppna för det mesta och det är alltid kul med folk som kan bidra med något nytt.

Edit: Forza Motorsport 3 är ju fruktansvärt underhållande. Nästan som GTR.

Av farbrorjoakim

Snart släpps Modern Warfare 2 och Left for dead 2. Två spel som vi i klubben OSG kommer spela tills fingrarna blöder. Du är välkommen du med!

www.oldswedishgunners.se

Av farbrorjoakim

E6850 till Q9550? Blir det bättre fart i spel?

Hej!

Jag spelar mycket dataspel och undrar om det är värt nu att gå på en Q9550 CPU och göra sig av med trotjänaren E6850? Tänker inte överklocka någonting. Tror ni det blir någon skillnad? Min övriga spec. ser ni i signaturen. Jag spelar i upplösningen 1680x1050.

Står i valet och kvalet och behöver verkligen feedback på detta. Tacksam för svar.

/Joakim

Av farbrorjoakim

Nu startar spelhösten på allvar och OSG söker fler kul människor att spela spel med. Häng med!

www.oldswedishgunners.se

Av farbrorjoakim

Hej!

Jag har samma problem och kör också med den skärmen. Helt plötsligt bara kan skärmen bli svart och jag måste reboota för att det ska bli bild igen. Ibland sker det direkt när jag slår på datorn, ingen bild. Står och hoppar mellan analog/digital. Jag har provat att byta drivrutiner men det hjälper inte. Vad tror ni det kan vara för fel?

Otroligt irriterande detta.

Av farbrorjoakim

Ursäkta om jag tränger mig på men om du också vill lira med folk i din ålder så kika in dataspelsklubben OSG.

www.oldswedishgunners.se

Av farbrorjoakim

E6850 vs. Q9550

Funderar på att byta ut min 2 år gamla CPU E6850 mot en Q9550. Tänker inte överklocka någonting, min dator hittar ni i sign. Tror ni jag får någon prestandaökning i spel eller ska jag skita i detta och satsa på en i7 build nästa år?

Tacksam för svar.

Av farbrorjoakim
Citat:

Ursprungligen inskrivet av sinned89
Kör via Hörlursuttaget på min 32-tumare från mitten av 90-talet budgetmodell, låter riktigt bra med förstärkare och 2 briklin när jag kör Guitar hero. Vet inte hur andra tv-apparater är men funkar riktigt bra med min, inga missljud eller liknande är t.om mäktigt att spela CoD lite biokänsla med extra basknuff och klarare ljud.

Hur har du kopplat då om jag får fråga? Bara en vanlig 3,5 mm sladd från subwoofern till hörlursjacket?