Inlägg

Inlägg som farbrorjoakim har skrivit i forumet
Av farbrorjoakim

Samma gäller Mass Effect 3 med följande kod: GMG30-DPLIM-DN831 50-60 kr nånstans.

http://www.greenmangaming.com/s/se/en/pc/games/rpgs/mass-effe...

Av farbrorjoakim

Heroes VI Limited Edition för 19 kr, fraktfritt dessutom.

http://www.electroworld.se/product/spel-konsoler/spel-till-pc...

Av farbrorjoakim

Det är ju frestande men jag kör väl på det jag har den här generationen då. När kommer nästa generation kort av ATI och Nvidia, tror ni?

Av farbrorjoakim

7870 till 7970?

Är det värt att uppgradera? Har ett 7870 idag som jag är rätt nöjd med men nu när man får ett 7970 under 3k är jag lite sugen på att byta upp mig. Vad tycker ni?

Av farbrorjoakim

Är det värt att byta upp sig från ett Ati 7870? Skulle kunna sälja det och köpa detta. Vad tycker ni? Kör en i5 760 i stock i min rigg.

Av farbrorjoakim

Värt att uppgradera Ati 5870 till Gtx 570?

Tja!

Behöver er expertishjälp. Tycker mitt 5870 inte hänger med speciellt bra längre. Kör spel i 1080p och min burk körs av en i5 760 i standard klock. Vad tycker ni, ska jag köpa ett GTX 570 och sälja mitt 5870? Vill inte köra crossfire. Eller finns det något annat kort ni hellre tycker jag ska uppgradera till?

//Jocke

Av farbrorjoakim

Ok då förstår jag. Vad är det smidigaste sättet att överföra pagesdokument till ipaden? Via itunes?

Av farbrorjoakim

ingen som vet?

Av farbrorjoakim

Sorry. På macen kör jag ju 10.7.2 Lion förstås. Båda enheterna är synkade med icloud men jag kan inte se mina pagesdokument från macen när jag kör igång Pagesappen i ipaden. Där finns bara två dokument, de jag skapat på ipaden. Jag har flera hundra pagesdokument på Macbooken som jag vill kunna öppna, läsa och redigera på ipaden.

Av farbrorjoakim

icloud dokument

Hej!

Jag har en ipad och en Macbook. kör ios 5 på båda och undrar om det går att läsa pages dokument som jag har på Macbooken i ipaden? Alltså via icloud. I så fall var hittar jag dem i ipaden? Via webbläsaren?

Av farbrorjoakim

Det är något no-name agg som satt i burken redan när jag köpte datorn i butik.

Så här ser hanarna ut iaf som kommer från agget, skulle behöva en liknande sladd men med två honor i stället. Då skulle jag kunna köra en 6-pin - 4-pin Molex sladd från grafikkortet.

Av farbrorjoakim

Den fungerar inte, jag har en sån redan. Det är inte 4-pinnars som hänger i chassit utan jag tror de är Sataströmsladdar. De är bredare än 4-pins. En sitter i DVDn och en annan i HDDn, allt på samma kabel från agget.

Av farbrorjoakim

Sataströmsladd till Ati 5750?

Hej allihop!

Försökte slänga in mitt nya Ati 5750 i grabbens Fujitsuburk men upptäckte att agget inte har någon 6-pinskabel att koppla ihop med grafikortet. Istället finns det en fri Sata strömsladd hängande i chassit. Kan jag köpa någon slags adapter som jag kan koppla ihop med grafikkortet?

Tacksam för hjälp.

//Joakim

Av farbrorjoakim

Tack för tipset med högerklicket, alltid nåt iaf. Den här platsen är ju best för nya HD-trailers liksom. Ett måste för filmfans.

Av farbrorjoakim

Jag har exakt samma problem. Hjälp!

Av farbrorjoakim

Tycker det är märkligt eftersom den fungerat felfritt sen september och nu bara är helt messed up. Nytt simkort är på väg iaf.

Av farbrorjoakim

iPhone 4 - ingen service - hjälp!

På senaste tiden har min iPhone 4 börjat visa "ingen service" uppe i vänster hörn. Jag har provat att starta om telefonen, men inget hjälper. Jag har t.o.m. återställt den inkl. nätinställningar. Nada. Tele2 är min operatör. Vad kan det vara för fel? Ibland efter man har startat om telefonen så går den rakt in på startskärmen utan att man behöver slå in pinkoden. Wtf? Oftast står det att jag bara kan ringa nödsamtal eller att jag måste ansluta telefonen till itunes. Någon annan som haft liknade problem och vet hur man ska gå tillväga?

Tacksom för hjälp.

//Joakim

Av farbrorjoakim

Tja!

Jag har testat ett par rundor och finner det underhållande. Men jag har ett problem. Låg FPS, sjuk bloom och låg upplösning. Ilband funkar det och då lirar jag på max i 60 FPS. Jag kör med ATI 5870. Någon annan som har upptäckt detta problem och hittat en lösning skulle uppskattas.

Av farbrorjoakim

Jag hade ju inte köpt ett graffe för 3k till den där kontorsburken. Den enda vettiga är kanske att köpa ett kommande GTS 550? Det synkar rätt bra med resten av hårdvaran. Vilken upplösning spelar du i?

Av farbrorjoakim

Det var bra pris på den. Men se spelandet mer som en kul sidogrej på den där datorn, att du kan göra det alltså. En stationär dator är ju alltid mest prisvärd för mer seriös gaming.