Inlägg

Inlägg som Maddox har skrivit i forumet
Av Maddox

Inte visste jag att jag hade såpass bra koll på gamla telefoner.

Av Maddox

Ja för Apple ljuger ju inte om hur lätta deras produkter är att laga när allt är ihop limmat och slutar funka om man inte syncar komponenter genom mjukvara som bara Apple får ha.

Av Maddox

Jag kan starkt rekommendera Wendells, Ryan och Kristas nyhetsvideor. Med mörk humor och professionell insyn så pratar de om teknik relaterade nyheter i olika fält. Deras senaste video publicerades idag. https://youtu.be/Vnajz3Hy6xA

Av Maddox

Av princip så vill jag inte stödja Amazon eller Jeff Bezos. Det är för mycket hyckleri och fiffel i företaget att jag inte litar på dem.
Men tyvärr så är deras "partners" mycket billigare på vissa produkter som intresserar mig.

Jag har beställt två saker ifrån Amazon. Små neodymium magneter som hos svenska butiker kostar 7kr styck men på Amazon kostade ca 70kr för 80st. Det andra var en ljudkabel med hane kontakt i både ändar och ljudkontroll knappar för hörlurar. Kunde inte hitta dem i någon online butik i Sverige.

Men behöver jag köpa något så kommer jag alltid kolla hos nordiska butiker först istället för "MegaCorpo" Amazon som har vuxit och blivit för stort för konsumenters bästa i det långa loppet.

Av Maddox

@innoAX Med er egna klan syftar du då på Alla Talar Svenska (ATS?) och eran korta medverkan i FZ/Sweclockers klanen Geeks?

Av Maddox

Att man inte hade förståndet att rädda de gamla Game & Watch och Commodore 64 sakerna som låg i källaren när man var en liten knatte.

Av Maddox

Över de senaste 10 åren har jag köpt en del Kairsoft spel, men senaste åren så har det bara blivit funktionella appar som Plex o.s.v.

Av Maddox

Köper 99% av fallen. Ibland är jag osäker på spelet så väntar tills det är någon rea på en prenumerationstjänst och testar en månad.

Det är t.ex. 10kr för första månaden på Xbox Game Pass och jag skaffade det för att testa Microsoft Flight Simulator. Kommer inte att köpa spelet men 10kr är lite mer överkomligt än 599kr.

Men annars är det köpa som gäller. Kommer t.ex. att försöka köpa Cyberpunk dag ett från Elgiganten eller MediaMarkt för att få den fysiska kopian med extra innehållet för ett billigare pris än att köpa det online. (Och få det tidigare på dagen än om posten lämnar ut det).

Av Maddox
Skrivet av Chromatic:

Letar, haft en jobbig väg in i arbetslivet med psykisk ohälsa

Du är inte ensam. Misslyckats med tre utbildningar de senaste tolv åren och har aldrig haft en tillsvidareanställning. Vill jobba inom IT.
Men det fixar sig till slut för oss båda.

Av Maddox

Jag har den senaste tiden tappat intresset för spelet och istället fokuserat på andra spel och hobbyer. Efter den senaste uppdateringen kände jag fortfarande ingen dragningskraft för mig och har därför bestämt att lämna över ledarskapet till mer aktiva medlemmar. ghOztic tar över ledarskapet och tillsammans med medlemmar göra klanen ännu bättre än vad den redan är.

Jag tackar för tiden och vem vet, jag kanske kommer tillbaka som mer aktiv medlem i framtiden.

Av Maddox

En stationär spel dator. Information i beskrivning.

Bärbar dator: Lenovo Ideapad 700 (2016)

Delar från min gamla dator som jag satt ihop med andra gamla delar. Ej inkopplad.

Av Maddox

Tittar varken på E-sport eller vanlig sport/idrott. Tittar väldigt sällan på streamers. Kollar jag på något spelrelaterat så är det ihopklippta videor från streams, gameplay för ett kommande spel eller nyheter från en spelutvecklare/nyhetskälla.

Av Maddox

Titel Update 10 har nu ett release datum. 16 juni kommer uppdateringen och veckan efter så börjar säsong 2. Raiden ska tydligen komma snart efter.

https://ubi.li/lRTmp

Vi har några platser över i klanen och flera kvällar i veckan så sitter folk i TD2 kanalerna på Discord så hoppa in och säg hej vet jag.

Av Maddox

8/10

Blev lurad på FPS/TPS frågan och gissade fel på Starcraft frågan.

Av Maddox

Köpte ett Asus Xonar DGX efter jag upptäckte att jag inte hade en optisk utgång i moderkortet till headsetet jag köpte då, Plantronics Rig 800HD.

Hade stora problem att få det att funka tillsammans med Discord. Men började funka en dag när jag startade datorn...

Men jag fick aldrig mjukvaran till programmet att funka med hörlurarna. De är utrustade med Dolby Atmos och man behöver ladda ner deras värdelösa mjukvara för att aktivera det. Mjukvaran till ljudkortet acceptera dock aldrig något annat än stereo. Avinstallera skiten och testar nu Boom 3D mjukvara.

Av Maddox

Upper Echelon Gamer fick ihop en ganska bra video om hur Företag ser på allt som händer.
Det är lite "Damned if you do, damned if you don't."

P.S. Gå ut på Activision Blizzard twitter så kan ni själva se hur mycket skit de får när de stöttar BLM men hanterat Hong Kong helt annorlunda.

Av Maddox

Litar inte på IoT saker. Ser det som precis samma sak som att bjuda in en främling att sitta i din soffa med ett anteckningsblock. Så jag vill absolut veta mer om säkerheten som till min kännedom är icke existerande. Jag vill också se vad företagen samlar in och deras historik av att slå på inställningar som man stängt av eller på andra sätt ändrar kod för att kunna samla in mer information.

Av Maddox
Skrivet av Mezzlock:

Dags för en lite aktivare comeback, går gärna med i klanen igen

Inbjudan har skickats ut till dig.

Av Maddox

@Dredd: Det kan jag inte svara på eftersom jag inte testat den. Men det är 5 nya main missions och 8 side missions i ett helt nytt område och de ska också släppa något som kallas "Seasons" vilket är events som pågår i några veckor då man ska hitta och döda svårare NPC bossar för att låsa upp loot och nya varianter av skills som kommer med expansionen.

De lägger också in en ny svårighetsgrad på strongholds och ändrar så man kan ändra svårighetsgrad i den öppna spelvärlden.

Av Maddox

@frong: Skicka ditt Uplay namn i ett PM eller skriv ett inlägg här.