Inlägg

Inlägg som Maddox har skrivit i forumet
Av Maddox
Skrivet av Ioda2891:

@Maddox Tänkte inte alls på det sorry, nu har jag lämnat min gamla

Skickades från m.sweclockers.com

Skrivet av sunefred:

Finns det platser kvar? Mitt ingame namn är Curamon.

iiodaa är nu med i klanen. Curamon har fått en inbjudan.

Av Maddox

@Ioda2891: Hej, vi har försökt bjuda in dig men du är med i en annan klan. Du måste lämna klanen innan vi skickar en inbjudan.

Av Maddox

Släppet av expansionen närmar sig (3 mars) och vi fick Episode 3 den 12 februari. Geeks klanen har sett en stor tillväxt i aktivitet och vi har fått många nya medlemmar i klanen. Flera av dem som är socialt aktiva på discord.

Vi har nu uppnått max antal medlemmar och har börjat sparka ut folk utifrån tid som de varit inaktiva. Vill ni vara med i klanen när expansionen kommer och ni vet med er att ni inte varit inne på flera månader? Logga in och spela Episode 3, det är en introduktion inför expansionen.
Våga också säga hej på discord.

Av Maddox

@ericb: Du är såklart välkommen. Du hittar information hur du går med i det första inlägget i tråden.

Av Maddox

@sepphi: Jag har svarat på ditt PM.

Men för alla andra, ja vi är fortfarande aktiva. Vi har precis börjat raida igen efter ledigheterna och medans alla inte har kommit tillbaka för det sociala spelandet än så är alla som vill mer än välkomna till våra egna sociala kanaler på Geeks Discord. Vill ni gå med i klanen? Skicka mig ett pm eller kontakta mig via Geeks Discord där jag heter Maddox#6860.

Av Maddox

Hidden & Dangerous 2, Vietcong, Mafia 1. (Ingen av spelen skulle skadas av textur uppdateringar heller.)

Av Maddox
Av Maddox
Av Maddox

Uppdateringsdags. Geeks klanen lever och frodas. Vi spelar raiden minst en gång i veckan och har folk som sitter på Geeks discord princip dagligen. Vi har platser över i klanen då jag aktivt rensar ut folk som är inaktiva i över 30 dagar. Vi vill ha aktiva spelare som spelar för att vara sociala, köra PVP eller testa endgame content.

De två andra klanerna Spelclockers och Sweclockers verkar dock tyvärr vara mycket mindre aktiva då ledarna har slutat spela och få medlemmar spelar aktivt när jag hörde något senast.

Av Maddox

@Nordinho: Insurgency: Sandstorm?

Av Maddox

Vi hade ett ledningsmöte i helgen mellan alla tre geeks klanerna och bestämde att det är dags att försöka samla ihop alla medlemmar i två klaner om det är möjligt. @grabbengrå har tyvärr inte den tiden att leda Spelclockers som behövs och efter att ha rensat ut Geeks och Sweclockers från inaktiva spelare så finns det plats för dem som är medlemmar i Spelclockers att byta klan.

För dem som är mer aktiva och vill aktivt spela med klanmedlemmar i Raids, PVP eller PVE så är Geeks klanen för er. Sandström (Discord) och Svardalmighty (Discord) som leder Sweclockers är mer intresserad av de som vill spela avslappnat och socialt istället.

Skicka en ansökan i spelet till Geeks eller Sweclockers så jämför vi ert namn emot den medlemslistan vi har. Är ni ny så behöver ni skicka ett PM till mig så skriver jag upp er på en lista som vi bjuder in folk ifrån.

Av Maddox

Senast aktiv information har kommit nu för varje medlem i en klan. Jag kommer börja sparka ut folk i Geeks klanen som inte varit aktiva de senaste 30 dagarna.

Av Maddox

@jnilssonn: Det är bara hoppa in, dina vänner är också välkomna in på discord servern. Enda som krävs är att man läser reglerna som finns på servern och uppför sig.

Av Maddox
Av Maddox

The Division 2 spelkväll!

Nu går den första The Division 2 spelkvällen av stapeln!

Den 29 maj 19.00 på Geeks Discord välkomnar vi alla som är intresserade av att hitta folk att spela TD2 med.

Söker du folk att testa den nya raiden med? Nästan varje kväll nu så finns det folk som organiserar grupper för att ta sig
an Dark Hours raiden.

Vi har kanaler uppsatta för er som bara vill vara sociala, eller kanske söker en grupp att spela med. Det finns också röst
kanaler för pve grupper och pvp grupper.

Jag (Maddox på discord) tillsammans med ledare för de andra Geeks klanerna kommer finnas tillgängliga under kvällen för att svara på frågor
och välkomna såväl nya spelare som de av er som är veteraner.

https://discord.gg/nUhTfgv är adressen till Geeks discord server.

Av Maddox

Arbetar lite extra som orderpaketerare hos ett litet e-handel företag som säljer över hela världen.
De har fyra anställda på heltid på lagret. Jag tjänar 127.21 kr/tim och arbetet är dagtid vardagar 07.00-16.00.

Av Maddox

@raduki @rymdriddaren Vi har egna textkanaler och röstkanaler på Geeks Discord. https://discord.gg/nUhTfgv

Vi spånar just nu på vad vi kan göra så folk ska vara mer aktiva i att spela med varandra i klanerna och tillsammans med folk från de andra klanerna. Problemet är tyvärr att flera personer spelar själva, eller sitter med vänner på andra VOIP tjänster eller discord servrar.

Av Maddox

@rymdriddaren: Hej på dig, du är uppskriven på väntelistan och du kommer snarast bli inbjuden i Sweclockers eller Spelclockers. Håll koll efter den och är du med i en klan så behöver du lämna den för annars kan vi inte skicka en inbjudan.

Glöm inte bort att vi har kanaler på Geeks Discord också.

Av Maddox

Hej på er. Nästa vecka så kommer jag rensa väntelistan för att gå med i någon av PC klanerna. Det är många som fortfarande står på listan men efter att ha försökt få tag i dem genom ett personligt meddelande på den platformen som de kontaktade mig på så har den stora majoriteten inte svarat, många gick också tidigt med i andra klaner och då kan vi inte bjuda in dem.

Sandström (disc), Svardalmighty (disc) och grabbengrå (disc) har gjort ett bra jobb att skicka ut inbjudningar till folk men de har helt enkelt inte kollat om de fått en inbjudan och eftersom spelet är begränsat till 10 inbjudningar/ansökningar åt gången så kan vi inte sitta och vänta på att folk ska acceptera när det finns nya folk att skicka ut inbjudningar till.

Är ni fortfarande intresserade av att gå med i någon av PC klanerna så meddela oss genom ett PM här i forumet till mig eller till någon av oss på discord (Jag heter Maddox på discord). Glöm inte bort att lämna klanen om ni är med i en.

Av Maddox

The Division 2 och så blev 3.5 live idag på Star Citizen så blir det också.

@emilakered Det är bara att jollra om det skulle vara något The Division relaterat så kan vi se om jag kan hjälpa till. /Maddox