Inlägg

Inlägg som RaZman har skrivit i forumet
Av RaZman

Byter man flaggskeppsmodell med ett års mellanrum får man skylla sig själv. Vissa har verkligen mer pengar än förnuft.

Av RaZman
Skrivet av KplSteiner:

Nokia gjorde Android-telefoner redan under Microsofts tid, det var dessutom rena Android.

Deras första Android-telefon kom 2014. Hur mycket tappade de på att sitta med diverse Symbian, Windows och Linux-varianter medan iOS och Android tog över marknaden?

Av RaZman
Skrivet av FierceBrosnan:

Du menar såsom Elon mf.l klagade på innan han köpte X med andra ord. Då dög det inte som argument att bryta mot ToS för att bli bannad då var det istället pga en vänsterkonspiration, deepstate, libs eller what have you som en blev bannad

Reglerna om "hackat material" implementerades i samband med att New York Post blev avstängda för att publicera material om och från Hunter Bidens laptop, en dator som enligt amerikansk lagstiftning var lagligt erhållen av en datorserviceperson efter att Hunter Biden vägrat att såväl betala som hämta ut datorn - Ingenting av materialet var från en hackad källa vilket dåvarande Twitter genom kontakt med FBI var fullt medvetna om.

Att gamla Twitter applicerade ToS baserat på användares politiska åsikter med intern kommunikation om hur man ville stänga av "problematiska användare" trots brist på regelbrott var nog en stark anledning till att Musk ens la ett bud från början ska du se. Man behöver inte spekulera i "vänsterkonspirationer" när de var dumma nog att dokumentera det själva hela vägen tills Musk tog över.

Av RaZman
Skrivet av FierceBrosnan:

- Det går utmärkt att vara kritisk mot Elon sedan han pratat om free speech innan köpet av x och nu bannar journalister och andra som inte tycker som honom

Du menar journalisterna som blev tillfälligt avstängda för att medvetet bryta mot sidans regler och doxa honom 2022? Eller journalisterna som köpte hackat material direkt från förbrytarna för att posta personlig information om en politisk motståndare (också mot X reglverk)? Tror du att det handlar om att de "inte tycker som honom" eller att de ägnar sig åt kriminell aktivitet som dessutom strider mot ett väldigt tydligt regelverk?

Av RaZman
Skrivet av Leiri:

Du har alltså inte spelat Palworld.

Spelar för fullt, är kanon. 👍

Av RaZman
Skrivet av Leiri:

Nästintill varenda Pal är ju baserad på en Pokémon eller Digimon.

De är tydligt baserade på djur och fantasiväsen. Lite märkligt att skrika "plagiat" när Game Freak sysslat med den lataste formen av speldesign man kan tänka sig och slängt rent skräp som kottar, glassar, nycklar och palmer som "mons" i sina spel.

Av RaZman
Skrivet av dr. Dunkel:

De har ju använt karaktärer från Pokemon och gjort ett spel som är liknande men samtidigt mycket mer. Klart man hade varit irriterad om man hade de där IP:na.

Finns inga karaktärer från Pokemon i Palworld.

Av RaZman

Borde fungera att markera båda samtidigt med Shift.

Av RaZman
Skrivet av Lombra:

Har du själv en sån? Har den något fack för en laptop :)? Eller den kanske är mer som en säck?

Inte den specifika, men fann formen mest praktisk när man skulle bära med sig ett halvt bibliotek under universitetstiden. Det är en stor säck med ett mindre sorteringsfack så det är Tetris som gäller.

Dold text
Av RaZman
Skrivet av evil penguin:

"ett par" som i närmare 11 då...?

Tar inte två sekunder att förstöra ett företag.

Av RaZman

Det roliga är väl att Webhallens långsamma död var extremt förutsägbar samma sekund som nyheten om Kompletta uppköp publicerades för ett par år sedan. Förvandlades snabbt till ett riktigt skräpföretag med marknadens högsta priser och sämsta kundservice precis i linje med Komplett.

Av RaZman

Tryggt att höra att man kanske möjligen kan räkna med ett par års uppdateringar när man köper en flaggskeppslur. De tog väl över 25 000kr för första Galaxy Fold och dumpade stödet efter fyra år så man kan ju undra när det meddelas huruvida "kan få" realiseras eller inte.

Av RaZman

Patagonia Disperser 40L
Stor volym och praktisk form. Ett härke att bära med sig men det kommer ju med volymen som krävs för det du vill bära med dig.

Av RaZman

Nej, Adblock täcker det mesta. Använder annars väldigt få streamingtjänster och ingen med reklamalternativ.

Av RaZman

Tvivlar på att det är slöare än femtioelva 30-sekunders annonser som i den oanvändbara mobilappen.

Av RaZman
Skrivet av Varg:

Det blir svårare att hitta de bra ju fler dåliga det blir.

Såklart tråkigt när rent skräp som exempelvis Spider-Man eller Elden Ring döljer pärlor som Crab Champions och Humanity men med Steam Curators och YouTube brukar man ändå hitta titlarna som gått under radarn. Ser det bara som positivt att ha mer att välja bland.

Av RaZman
Skrivet av Varg:

Kvantitet före kvalitet.

Tur att inte antalet bra spel påverkas av antalet dåliga då.

Av RaZman

Sladdlösa tangentbord och telefoner över 5000kr.

Av RaZman

Allt kom fram i tid. Man vet ju hur kass posten är så numera beställer jag med ett par veckors marginal.

Av RaZman

En symmetrisk för spel och två ergonomiska till allt annat. Gillar att variera så allt är inkopplat samtidigt.

Dold text