Inlägg

Inlägg som VretaKloster har skrivit i forumet
Av VretaKloster

Varför inte investera några hundra kronor ......

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MBY
Hur kan storleken vara "klar"? När 1 TB SSD kostar som 1 TB HDD idag, får du kanske 30-100 TB HDD för samma pris, och lagringsbehovet har ökat i samma proportion. Glöm inte att det är lagring som i första hand styr utvecklingen av sekundärminne. Så att hela tiden vänta på att SSD ska ersätta HDD är fel strategi. SSD är dugligt redan idag, och var det igår. De som baktalar HDD fäller krokben på sig själva när de jämför SSD med HDD. SSD måste faktiskt inte matcha HDD för att vara ett bra köp. Det är därför folk hela tiden missförstår och tror att man på något knepigt vänster skulle vara mot SSD. Obegripligt. Det bara hemfaller åt paradoxer och feltänk. Rätt sätt att se på saken är att SSD och HDD kompletterar varandra och kommer samexistera under lång tid framöver.

Fattar inte VEM eller VAD du dillar om , men .......

Citat:

Ursprungligen inskrivet av EoZ
Så, då var storleken klar för SSD, nu är det bara överföring av småfiler och priset som ska fixas!

....... kan man väl bara hålla med om.
"De som baktalar HDD fäller krokben på sig själva" ........ Det är väl allmänt känt att 3,5" är större än 2,5" och värmeutvecklingen på HDD är ju större än SSD. Begriper inte vart du vill komma , än mindre fattar jag varför du snackar om 30-100TB HDD , vart kommer det in i sammanhanget ....
Vi gillar storleken på SSD ! just nu, idag, Ja åtminstone EoZ och jag .......
framtiden kan man bara sia om...

Av VretaKloster

Jag kör 64-bits Vista , 4GB Ram , och då ska enligt utsagor på diverse forum "Memory Remap Future" vara Enabled , vet inte om detta hjälper dig men...... ,
Du skall bara stänga av "Memory Remap Future" om du kör 32-bits......

Av VretaKloster

Fan bara att köpa , riktigt najs pris !!

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Pie
Bra att du kan något! Grafikkortet är inte skräp och ligger i nära prestanda med 8800GT. Tror inte du vet det, men wow är inte så grafikkortskrävande och mitt kort ska klara av all grafik på max utan några problem egentligen. Spelar exempelvis COD4 på maxxad grafik.

Wow kräver mer CPU än GPU så dina problem beror nog på klen Professor...
Men maxxad grafik i COD4 ... innebär det i 800x600 eller ... . Nej uppgradera datorn med snabbare CPU och mer minne . Sluta gnäll på spelet när problemen ligger i din dator !

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av RHWarrior
Härlig karta!

Man ser att Ryssland fullkompligt badar i trasiga Seagate-diskar, medans Afrika är väl förskonat.

ROFL!

Av VretaKloster

wow beroende? Att gå ut på krogen å supa sig full varje helg med kompisarna är helt normalt... (alkoholism hallå!)
Att sitta med sina vänner å spela wow , LAN eller ensam med bruden hemma är helt oacceptabelt... .. nej ni jävla nötter som måste klaga för att vi gillar vårat liv , att spela WoW låt , oss göra det , skaffa er ett eget liv och sluta häng upp erat liv på era kompisar... klarar ni er inte i livet utan att ständigt ha nån jämte er som håller er i handen och ger er trygghet , det handlar inte om att vara osocial bara att göra nåt man vill och får glädje av!
Han umgås inte längre med mig han spelar bara WoW.... ,så jävla tröttsamt att höra den kommentaren. Well jag gör vad jag vill om min kompis inte gillar det utan bara vill att jag ska umgås med han , rätt så ensidigt kompis förhållande va! Säger inte att man ska skippa sina kompisar 24/7 men va fan på en del kommentarer här låter det som om man så bara spelade 2 timmar om dagen vore det 2 timmar för mycket.Bar a för att det är WoW man spelar. Peace!

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mofflan
Mycket bra sagt! en liten aplåd till dig

Sant så sant...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av menigen
Vadå? Hur ska du annars får datorn att toppa 45km/h?

hahah tack för ett gott skratt

Av VretaKloster

mycket bilder och mycket text till bilderna , perfekt galleri du är ett föredöme. Gillar din datorhörna skarpt !! 10p.

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av -=FULLMOON=-
Har sett klart mycket bättre men det är väldigt bra iaf ^^ jag hade någon bild på en fin kabeldragning i min burk. ligger nog fortfarande kvar i 'kabeldragnigns tråden i forumet' dockk efter 3 urpluggade diskar och 2 nya har jag inte orkat fixa kabeldragningen

Vet i fan om det går att göra kabeldragningen "klart mycket bättre" men kan tänka mig att vissa kablar kan gömmas mer, men "klart mycket bättre" . NEJ NEJ NEJ! visa bilder isåfall ........

Av VretaKloster

Blåser den varma utluften rätt mot användaren av datorn?
Kan bli svettigt..
Annars riktigt snyggt. 10p.

Av VretaKloster

snart ingen konkurrens kvar på marknaden.........

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av hkman
Retailförpackningar av hårddiskar måste ju vara sällsynt. Jag har alltid köpt mina hårddiskar "i påse"..

Kan inte annat än hålla med , har aldrig köpt en HD retailförpackad , går det överhuvudtaget?!

Av VretaKloster

hahaha snåla jävlar som inte vill betala postförskott , dom kan ha det tycker jag.

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Hunter(Swe)
Får kunderna som gick miste om pengar tillbaka pengarna? och hoppas att det inte är JME som tagit över ratten

varför kommentera när du helt uppenbart absolut inte läst artikeln!!!

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av bingobelle
Köpte en cd skiva för ca 15 år sedan. Sedan dess har jag aldrig köpt ngn cd skiva och kommer aldrig heller att göra vare sig det finns internet eller inte. Tycker som de flesta att skivbolagen kan dra dit pepparn växer, de har täljt guld med smörkniv de senaste 5 decenierna och nu är deras maffia välde snart över.

och angående de "stackars" artisterna så går det väl ingen nöd på de stora och kända artisterna direkt. Har aldrig förstått varför just musiker skall kunna få betalt för en produkt i årtionde gång på gång. skippa skivbolagen, låt folk tanka ner musiken gratis som en slags reklam och sedan får de väl turnera och ta betalt för den tiden de spelar. kan faktiskt vara väldigt bra betalt det också och varför är det musikers födslorätt att tjäna löjligt mycket pengar på sina produkter dygnet runt även när de sover jämfört med så många andra yrkesgrupper. och artister som ingen känner till har ju faktiskt mycket större chans nu för tiden att bli kända genom fildelningen än tidigare då man skulle suga av ngn jävla skivbolagsdirektör för att eventuellt få provtrycka en platta. så bort med skivbolagen och bortklemade megaartister.

Har ni ngn gång hört talas om tex en snickare eller elektriker som får betalt varje gång ngn går in i huset de har byggt eller får betalt varje gång ngn tänder lampan som elkillen monterade. nä just det, de får betalt för den tiden som de lägger ner på artt bygga huset och koppla sina kablar.

Tiden som ex byggfirman, elfirman lägger ner på reklam, projektering osv kan jämföras med den tiden artisten lägger ner tid i skivstudien för att folk skall kunna provlyssna o sedan se dem live då de får betalt.

Faktum är att tex musik o sport är för de flesta en hobby och ett nöje och bör därför inte överskattas så enormt som det gör. Det finns människor som gör betydligt mycket mer för mänskligheten för en bråkdel utav många stora artisters inkomster.

undanber mig kommentarer som kommunist eller avundsjuk då jag är varken det ena eller det andra.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av t0tt3
1: Att tillverka musik som slår nationellt samt internationellt är inte omöjligt längre och det är billigt! Bevis? Se Basshunter, skitmusik men han tjänar pengar på det iaf ^^

2: Det är olagligt att sno cyklar, min cykel har blivit snodd fan i mig 8 ggr. Betalat flera tusen och jag är arg men vem ska jag anmäla? Ska jag ta någon på gatan och skrika 8000 kr eller så stämmer jag skiten ur dig! Inte så lyckat...

3: Upphovsidioter ska ha sina pengar ja, men de ska inte tro att domstolen är något öppet sinne utan köer. Att bli anmäld och förd till rätta kan ta över 1 år hur stora köer ska detta bli isf? 500 000 åker dit blir än jävla massa år

4: Grattis bokmalar om de laddar ner böcker då läser de ju eran skit, skulle aldrig sitta 9 timmar och läsa en skönlitterär bok via min monitor. Vill jag ha boken lånar jag den eller så köper jag för enda rätta stället att läsa är på skithuset, där har jag ingen dator "än"

Slå de som verkligen tjänar på illegal nedladdning som gör kommersiellt syfte av det. De ska man jaga inte lilla svensson vars finniga tonåringar sitter i sitt sovrum och laddar ner allt från himmel och jord.

KAN INTE SÄGA DET BÄTTRE ÄN SÅ HÄR!!

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Catman
Vista fungerar perfekt om man vet vad man sysslar med XD

Man behöver inte veta vad man sysslar med , det är bara att installera funkar perfekt , har det gjort sen jag köpte det , Vista 64 FTW!

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ilja
Så kassa är de väl inte.

ROFL , dagens bästa, oförstånd eller skämt , fan vet......

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dagas
Fan va synd. Har handlat där i 5 år.

Leeloo: Har inte betalat postförskott en enda gång sen jag blev 18 och fick VISA-kort. Det är extremt liten risk att man handlar från ett företag precis innan konkurs så tar hellre den risken än betalar 69kr eller vad det kostar i postförskottsavgift.

ROFL, menar du verkligen att du riskerar att loosa tusen lappar för att spara in 69:-
saknar ord för sådan snålhet ...........

Av VretaKloster
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Viceroy
Kul att "världens snabbaste superdator" innehåller AMD Opteron processorer

Billigast , men bäst NEJ!!