Inlägg

Inlägg som sarlucic har skrivit i forumet
Av sarlucic
Skrivet av Dumbullen:

Ni är medvetna om att detta inte är Logitechs hela utbud? Det finns gott om modeller med flera knappar, inkl modeller med massor av knappar för t.ex MMO

Nä, finns bara en med ultra super speed eller vad logitech kallar det nu, och den är medelmåttig och ganska kass!

Av sarlucic

Varför envisas de att inte ha några knappar längre

Av sarlucic
Skrivet av dagas:

Jag har beställt ett sådant. Dyrt ja men alla recensioner jag sett och läst och det är nog ett dussin nu har lovordat kortet för att vara det tystaste och svalaste av alla 3070.

3070 Strix OC slår visserligen Gaming X Trio i prestanda med någon procent men Strix kylar sämre i niose normalized test. Även power normalized. Plus Strix OC kostar en tusenlapp mer runt 8k.

Det är mycket pengar men hellre ett kort jag kommer vara nöjd med när jag lagt ner närmare 2k på att göra CPUn och chassifläktarna tysta så vill jag inte ha grafikkort som låter mycket.

Betalade 1300 mer för samma kort i 3080 utförande, tycker det är riktigt uselt att allt ökar i pris

Av sarlucic

Någon som har tips på en vettig docka?

Av sarlucic

Skulle köpa en av de som funkar med pennan, en penna med sånt där gummi runt om använder en familjemedlem med reumatism och tycker det är enklare att peka med än fingrarna, samt att man kan skriva lite och så. En tanke!

Av sarlucic
Skrivet av Qside:

3200 kr kan hämtas

Vinnare om du fortfarande är intresserad, skickar dig ett pm

Av sarlucic
Skrivet av Qside:

3200 kr kan hämtas

Ledare! Väntar till ikväll sen avslutar jag annonsen

Av sarlucic

Palit GameRock 1080 Ti

Säjer ett 1080 ti då jag äntligen fått hem ett 3080 till arbetsdatorn.

Funkat utmärkt sen jag köpte det 2018-04-11, förvånansvärt svalt och hyffsat tyst för att vara ett "dubbelfläktat" kort. Köpte först ett Gigabyte 1080ti som lät otroligt illa och hade hög coilwhine så det åkte tillbaka för detta kort som jag varit otroligt nöjd med, det är så fult att det blir snyggt.

Det är 4 fläktar på 2 platser, men ja, läs recensionen nedan för mer info:

Qliro kvitto från cdon finns.

https://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/palit_gtx_10...

2000 kr eller bud + frakt, brukar köra ganska korta annonser. Kortet finns i Umeå men kan skickas i originalförpackning om du som köpare vill.

Känner någon för att bjuda ett Logitech g915 TKL tactile nordic + eventuellt trådlös mus så är det intressant beroende på pengabuden.

Det står 3 year warranty på förpackningen, vet ej om det gäller second hand, men alltid något!

Läs hela annonsen här

Av sarlucic

Jag är helt klart målgruppen för detta, fakturerar ungefär 80% av en heltidstjänst till en yrkeshögskola för grafik/utveckling/spel just nu. Datorn jag lånat där är en Zephyrus g14 modell inte lika rolig med 32 gb ram, 2k skärmen på 60hz och ryzen 9. Är en otroligt bra jobbdator som det går att spela på när man är på hotellet.

Skulle aldrig få för mig att spela esportsspel på bärbar och 60 hz funkar alldeles utmärkt på lågsammare spel med högre grafikinställningar. När man arbetar är en högre upplösning bekvämt.

Hade jag fått välja en dator nu hade jag kommit flörtande för att få denna skönhet.

Av sarlucic

Jo men jadå! Verkar som jag också får mitt MSI 3080 tri snart, skickades ut förhandsinformation från postnord. 15.11 gang represent!

Av sarlucic
Skrivet av martinot:

Har haft liknande typ av jobbsituation som du beskriver ovan, och valde att leasa en Model 3, som jag är extremt nöjd med i stort (finns vissa mindre saker som jag tycker är riktigt dåliga).

Hade varit optimalt men tyvärr för dyr i dagsläget

Av sarlucic

Sitter och funderar på framtiden. Pendlar till jobb på måndagar, bor på hotell och åker hem på tisdag eller onsdag generellt sett. 13 mil dit och 13 mil hem. Utöver det har jag ganska lite "längre" användning av bilen. Kollat lite på privatlesa en Zoe eller en ID3. Har någon några förslag på andra lösningar då jag helst vill ha en miljöbil av diverse anledningar.

Av sarlucic
Skrivet av Dockson:

Det här är vår vecka 15:11 Gaming X Trio Webhallen gang, I can feel it!

Jag har blivit sviken förr!!!!!

Av sarlucic
Skrivet av Webhallen:

Inget inplanerat, om du håller kvar vid bokning eller ej kan jag bestämma åt dig

Får bara 1 vecka fram i tiden att titta i princip.

/Patrik

Vad säger den kommande veckan om msi trio då? ;). Nä, ska sluta spamma dig men de 40 på gång när inte dyka upp innan 31 oktober som det står på hemsidan?

Av sarlucic
Skrivet av Webhallen:

Vi har däremot inte skjutit på något och inte gett några falska förhoppningar hoppas jag. Allt jag har delat med mig leveransmässigt har slutat med en leverans. Det var väldigt många på 15.01 och på 15.02 så nu börjar nästa våg av avbetande för 15.02

/Patrik

Får man smyga in och fråga lite om msi 3080 gaming x trio ? Företaget beställde ett vid 15.11 som verkar vara första minuten det låg ute, ser att det kommer komma in löpande under veckan

Av sarlucic

Frugan köpte en med studentrabatt och det är helt galen vilken trevlig dator det är, speciellt för det priset hon betalade.

Av sarlucic

Nu är detta kanske lite en tråd för mer premium grejer, men beställt Bowers & Wilkins PX7 med nya färgen "Carbon". Har Sennheister px550 version 1 just nu och är inte nöjd med passformen, ljudet eller designen. Var egentligen mellan PX och XM4, men XM4 är så sjukt plastiga och fula, är väldigt spänd på att testa dem, 4000 är ganska dyrt för ett par trådlösa hörlurar men förstår att folk med diverse DAC:ar och AMps osv ofta spelar i en annan liga. Någon som har Bowers & Wilkins PX7 och har några omdömmen?

Av sarlucic

@Naicro: Såg det, sjukt roligt att ha fel

Av sarlucic

@Naicro: Det gäller dock 1440p upscalat till 8k med dlss eller hur man vill beskriva det. Vilket långt ifrån alla spel stödjer.

Av sarlucic

Fått företagets nu, sjukt bra byggkvalité, ungefär 2000 gånger bättre än min tidigare 32" 100 hz skärm. Får gsync att funka, 140 hz no problems.