Inlägg

Inlägg som vargeEEEEn har skrivit i forumet
Av vargeEEEEn

Den här ser ut att ha stöd för att ladda laptop på 65W och uppfyller dina övriga krav: https://www.komplett.se/product/1179038/gaming/spelutrustning...

Av vargeEEEEn

Går det att testa om pekplattan fungerar i BIOS/UEFI? Funkar den där kan en fabriksåterställning funka, annars skulle jag misstänka hårdvarufel. Om du känner dig bekväm med det kan det vara värt att öppna upp datorn för att kolla så inte kontakten till pekplattan åkt ut.

Av vargeEEEEn
Skrivet av abeedvard:

Riktigt effektfullt med den upplysta panelen på väggen! Är det något hemmafix eller var hittar man en sådan?

Av vargeEEEEn
Skrivet av Kcirtap:

Finns skärmen kvar ?

Skärmen är tingad men affären är inte ännu genomförd.

Av vargeEEEEn

Ur min gamla Dell Latitude E7410 fick jag ut kanske 2-2,5h efter 2 års användning, från början fick jag ut kanske 5-6h. Detta är då under normalt kontorsarbete, videosamtal etc.

Tog nyligen ut en Macbook Air M1 och där verkar batteritiden helt ny ligga runt 9h eller så, får se hur den åldras.

Av vargeEEEEn
Skrivet av Necrophor:

Du är dock garanterad en av de fyra var 50:e box, så köper du 200 boxar (sinnessjukt eller för mkt pengar ha ha) så får du ju i alla fall alla fyra.

Men att lyckas dra så många premiums på 40 lådor, jobbar du på WG möjligtvis?

Edit:
Med alla fyra menar jag självklart tier 8/9.

Haha, nej men tydligen tyckte väl WG-tomten att jag hade varit snäll i år

EDIT: Ja, 50 lådor för garanterad premium 8/9 är ju trevligt men som du säger är ju 200 lådor väldigt mycket pengar att lägga för att få en specifik vagn. Och ska vi vara riktigt petiga är det till och med 250 lådor i värsta fall eftersom det finns 5 tier 8/9-vagnar att få

Av vargeEEEEn

BMW:s 1-serie är rätt trevlig och dessutom rolig att köra. Vad ligger din budget på och vad för typ av utrustning förväntar du dig? Då blir det lite lättare att komma med bra tips!

Av vargeEEEEn
Skrivet av maniac:

Bra utdelning alltså

Egentligen bara intresserad av Iron Arnie och 3D camon till Char Futur förutom guldet då. Kanske får köpa några lådor och hålla tummarna. Det är ju ett lotteri som du säger, men guld verkar man få oavsett

Ja, jag hade riktigt tur med lådorna! 3D Camo till Char Futur 4 stog högt på önskelistan, men fick tyvärr inte ett enda 3D Camo. Men som sagt, man ska inte köpa lådor för att få någon specifik sak.

Av vargeEEEEn
Skrivet av Xophile:

Beställde vid 13, då fanns den i lager men fick nyss mail om att beställningen är avbokad. Extremt störigt!

Oj, jag beställde kl 13:26 och har fått bekräftelse på att den blivit skickad!

Av vargeEEEEn
Skrivet av maniac:

Skulle behöva lite guld. Var ger mest guld/krona? Jul-lådorna eller bara köpa guld i vanliga butiken?
Behöver inte jättemycket, några tusen för att greja lite med besättningarna och kanske någon premium vagn som ser intressant ut.

Jullådorna gav rätt bra med guld och har ju dessutom chansen att ge rätt bra vagnar. Jag hade dock väldigt, väldigt tur med boxarna och fick BZ-176, Iron Arnie, AMBT och Mle 75 inom loppet av 40 boxar.

Det är ju dock gambling och inget jag rekommenderar för att försöka få specifika vagnar, men för att få guld med chans på bonus är det rätt trevligt! Samma mängd guld hade kostat ca 500 kr och jag gav 670 för boxarna men fick som sagt vagnar, premiumtid och lite annat trevligt också.

EDIT: här är alla vagnarna jag fick i boxarna också:

https://i.imgur.com/x82ugFB.png

Av vargeEEEEn

Blev att jag la en beställning på den här idag, kändes som det mest prisvärda jag kunde hitta: https://www.elgiganten.se/product/datorer-kontor/skarmar-till...

Av vargeEEEEn

Följer den här tråden, är ute efter ungefär samma och överväger även Svive 34 Pyx även om den inte är välvd.

Jag blir inte riktigt klok på om MSI skärmen fungerar med Nvidia G-Sync. Det verkar som att det borde funka men är int helt 100. Har ett RTX 2070 som den ska kopplas in i.

Av vargeEEEEn
Skrivet av Alakai:

Vad tror herrskapet?
Allt man pratat om tidigare verkar vara på tapeten på riktigt denna gången.
Night maps, helst så det påverkar spotting. Dynamisk map, gärna så det varierar mellan matcherna osv. Tänk er möjligheterna. Fuggen dimma och rökgranater vore något sen på önskelistan.

https://youtu.be/fRynY9o5DD0

Tror det kan bli kul! Blir även intressant att se hur nya perk-systemet och att ett crew kan vara tränade på tre vagnar fungerar!

Av vargeEEEEn
Skrivet av shugge:

1800kr, hämtar

Skickar PM!

Av vargeEEEEn

Acer XB271HU G-Sync

Hej!

Går i uppgraderingsfunderingar så tänkte se om någon är intresserad av min Acer XB271HU G-Sync. Den har några år på nacken men är i kanonskick och fungerar perfekt. Fulla specs kan ni läsa här: https://www.inet.se/produkt/2205480/acer-27-predator-xb271hu-...

Svårt att sätta pris, men 2000kr eller bud. Förbehåller mig rätten att sälja till precis vem jag vill.

Skärmen finns i Lund, kan eventuellt mötas upp i kringliggande städer mot bensinpeng. Skickas ej.

Läs hela annonsen här

Av vargeEEEEn
Skrivet av cb99:

Japp.

---

Det gick fort att fixa "pynten" i år och få till bonus, lite orolig att jag missat något som går att köpa och nu "bara slösar" bort kristaller m.m. på att köpa mynt till mynt apparaten?
(höjt atmosfären, köpt alla gamla prylar)

Så här långt fått en hyra av tanksen man kan få med lite tur (11%), inte tanksen trots ganska många mynt vid det här laget, 11% för att både få och hyra som jag uppfattade det.

Snarare 10% för att hyra och 1% för att få den. Uppe i minst 30 rental battles nu. Har spelat kanske 10 av de och är inte speciellt imponerad.

-------------

En vagn jag däremot är imponderad av är Iron Arnie, helt grymt trevlig att spela!

Av vargeEEEEn
Skrivet av NordhNet:

Såklart ska det stå med " #neverforget #gemigenjävlamedaljellernågot"

Av vargeEEEEn

Nu har jag förvisso legat i influensa nästan hela dagen men är rätt säker på att det finns en del medlemmar som förtjänar en sånhär tröja, eller hur?

Av vargeEEEEn

Med min nya MBA M1 är det egentligen bara bättre webbkamera som står på önskelistan, det kan ju dock lösas med att köra iphonen som webbkamera.

Av vargeEEEEn

Nu är juleventet igång! Om någon vill göra Friend Villages får ni gärna lägga till mig, heter vargeEEEEn även i WOT.