Inlägg

Inlägg som vargeEEEEn har skrivit i forumet
Av vargeEEEEn

Råkade fynda en vevarm med effektmätare som jag fick hem igår, stack såklart direkt ut och gjorde ett FTP-test. Lite småklurigt att hitta en väg där man kan cykla med full kraft i 20 minuter men det gick rätt bra, fruktansvärt mycket jobbigare än att göra FTP-test på trainer dock!

Nya FTP:n landade på 280 W, låg på ca 250 W när jag testade sist i vintras så riktigt nöjd med utvecklingen. Ska bli riktigt kul att göra lite med strukturerad träning utomhus nu.

Av vargeEEEEn

W11 hemma, MacOS på jobbet. Hade jag kunnat köra MacOS på min gaming-maskin hade jag nog gjort det.

Av vargeEEEEn
Skrivet av mrqaffe:

Har ingen tvbänk och inte heller nån tv uppställd just nu. Jag ogillar även opraktiska monteringar och gömda saker då det bara blir svårt att nå kablar och kontakter. Jag håller ofta på med nått "systempul" så sakerna ska vara lätta att nå och just nu har jag börjat bygga upp en mindre ljudanläggning som på sikt ska bli nått hifi och surroundsystem med stöd för Dirac live multi subwoofer så jag är mest inne på dspmjukvara, mätningar och akustik just nu.

Rumskorrigering med Dirac multi sub är nytt både för mig och elektronikbranschen men jag är tämligen säker på att rumskorrigering med (framförallt) multisub innebär nästa stora ljudkvalitetslyft som verkligen kan innebära förbättringar för alla som inte har akustisk korrekt byggda rum.
Skaffade nyligen en Marantz Cinema 50 för att kunna komma igång med en multisubkapabel dsp, har också nyligen skaffat ett par par nya högtalare, ett par Opus 3 Chorus som nu är ombyggda till Rauna Vale och ett par BK Germini 2 basmoduler.

På bilden syns Vale och Gemini basmodulerna (båda vita) på golvet, basarna till höger om respektive topp och ett par Behringer 3031 stående bakom.
Cinema 50 på bordet till vänster och den svarta saken som skymtar längst till höger är en annan Marantz, en AV 8003.
Och så är det en dator och monitor med på bilden, inga slutsteg eller annat "fram" i rummet, tråden handlar om tvbänk och det här är det närmaste jag kommer en tvbänk.
<Uppladdad bildlänk>

Viktigt med bra underhållning när man långskiter!

Men mer seriöst, var är det för rum med kakel egentligen?

Av vargeEEEEn

Hyggligt minimalistisk här hemma.

Hyggligt minimalistisk här hemma.

Av vargeEEEEn

Annonsen är avslutad

Av vargeEEEEn
Skrivet av shrghi:

1 500 kr +Frakt

Budgivningen är avslutad, jag hör av mig i PM!

Av vargeEEEEn

Blev ett litet ofrivilligt uppehåll från cyklingen efter att jag blev påkörd av en elsparkcykel vilket resulterade i en rejält vrickad fot. Nu med en dryg veckas vila kunde jag ta mig ut på en liten lunchrunda igen. Får köra vänster pedal på lättaste inställningen då jag fortfarande har ont vid vridning men det funkade tillräckligt bra. Det som är riktigt galet är att efter passet så har jag otroligt mycket mindre smärta i leden och kan gå helt utan att halta, så något måste ha hänt vilket jag är väldigt glad över!

Foten dagen efter olyckan, rejält svullen och oanvändbar. Fick hoppa på kryckor.

Av vargeEEEEn

Vi tar och avrundar budgivningen ikväll kl 22 om inga nya bud inkommit, vid nya bud förlängs tiden en timme så alla får en rimlig chans att svara.

Av vargeEEEEn

Apple Watch Series 7 45mm

Säljer nu min Apple Watch Series 7 45mm i midnight black med sportband.

Den har suttit på min handled i 2 års tid så märken och repor finns, men skärmen är hel allt fungerar som det ska. Batterihälsan ligger på 81%.

Armbandet är nästintill oanvänt och originalladdare medföljer såklart.

Just nu kör den WachOS 11 beta som är fabriksåtersälld.

Klockan finns i Lund och kan antingen hämtas eller skickas mot att köpare betalar frakt.

Utgångspris på 1500kr och jag bibehåller mig rätten att sälja till precis vem jag vill.

Läs hela annonsen här

Av vargeEEEEn

Dagens frukostrunda blev en max effort-runda på några av mina favoritvägar med gynnsam vindriktning. Gick så fort att Strava trodde jag fuskade och inte vill ge mig mina PR-mesaöjer på några av segmenten. GP5000 är verkligen en game changer, helt sjukt snabba däck!

EDIT: Fick köra en Segment refresh i webgränssnittet, då fick jag mina PB:n

Av vargeEEEEn

Skön runda idag, helt nya GP5000 (tubeless) och ny kedja monterade igår. Cykeln kändes blixtsnabb och knäpptyst! Kunde inte låta bli att plocka ett par PB:n på vägen. Lite krångligt att ta sig förbi Jakriborg bara, väldigt mycket avstängda vägar pga spårarbeten.

Av vargeEEEEn
Skrivet av Det Otroliga Åbäket:

Första frågan: behöver hon Microsoft Office eller räcker Numbers, Pages och Keynote som redan kommer med datorn? De är ”tillräckligt” Microsoft Office-kompatibla för många ändamål och betydligt mer lättviktiga och lättjobbade för många vardagsuppgifter. Och, i min erfarenhet, betydligt mindre benägna att förstöra formateringen i hela dokumentet när man ska flytta en bild på sidan sju fyra pixlar åt vänster. 😆

Annars skulle jag säga att ett 365-abonnemang är det smidigaste om än inte billigaste sättet att ha tillgång till MS Office.

Precis, den medföljande mjukvaran är ju rätt kompetent om man inte måste ha just O365-funktioner.

Av vargeEEEEn
Skrivet av DavidtheDoom:

Kul med lite sällskap på slutet!

Ja det var lite kul när de hakade på i rulle efter att jag blåst om dem, mannen i paret frågade om det var okej så jag körde på så hårt jag kunde. Trevligt att dem tackade så mycket för jobbet sen, han hade nästan aldrig upplevt att få ligga på ordentlig rulle innan

Av vargeEEEEn

Blev årets första 100+ runda igår, riktigt skönt och kroppen kändes pigg och arbetsvillig hela rundan. Avslutade dessutom med att dra två Gravel-cyklister i 15km, de tackade så mycket för att ha fått lite rulle att ligga på.

https://strava.app.link/KvoiaENg7Kb

Av vargeEEEEn

Hittade tillbaka till (ute)cyklingen igen efter ett par år där det nästan bara blivit Zwift på vintrarna. Riktigt skönt att vara ute på vägarna igen!

Av vargeEEEEn
Skrivet av Rouge of Darkness:

Ja ush nu har du spoilat hela fallout märket för alla ingen kommer någonsin kunna ta i en fallout titel igen utan 2m digital tång.

F'låt

Av vargeEEEEn
Skrivet av Neon:

Har inte Sweclockers spoiler block?

Menar du att det skulle vara en överraskning att det föll atombomber??

Av vargeEEEEn

Är det någon alls som använder Teams privat? På jobbet är man ju intvingad i det och det funkar väl helt okej även om det får mycket skit men privat skulle jag aldrig få för mig att använda teams...

Av vargeEEEEn
Skrivet av sweisdapro:

Har du tillägg på MBP?
Jag fick 22 i FF, 23,6 i Edge, och 25.4 i Chrome med min MBP M1 Pro

Ja, det var säkert igång en massa tillägg. Orkade inte slå av något bara för att bencha

Av vargeEEEEn

i5-8600K, Chrome:
11.3
± 0.25

MBP M1 Pro, Chrome
15.6
± 0.60