Inlägg

Inlägg som vargeEEEEn har skrivit i forumet
Av vargeEEEEn
Skrivet av benonikenobi:

Ok, här kommer länk för de som vill vara med i Sweclockers F1 Fantasy-liga: Länk

Om man vill joina med inbjudningskod är den: C5ICVVIWA07

Jag valde att skapa ligan med max ett lag per person.

Har haft lite dålig koll på försäsongstesterna men drog ihop ett lag iallafall! Får se om jag kommer ihåg att uppdatera det under säsongen bara

Av vargeEEEEn
Skrivet av DasIch:

Jag tycker spelet ser utsmetat ut när man rör runt musen. Är det något med Unreal Engine, tro? Atomic Heart är helt ospelbart på grund av detta fenomen. Hogwarts är fullt spelbart, men det är irriterande.

Använder du möjligtvis TLAA Low? Den smetar rätt rejält

Av vargeEEEEn

Är mitt i bröllopsplanering nu också, vi kikar på någon lösning som blir relativt "all inclusive" för att underlätta vår planering. Med 30-40 gäster tror vi att vi kommer att landa runt 100-120k. Gästlistan blir närmsta familjen och goda vänner.

Av vargeEEEEn
Skrivet av oggan:

Min Ctrl-knapp på mitt stackars, och gamla, mekaniska har nog inte mått så dåligt från strider på ett bra tag. Underhållande spel i övrigt tycker jag. Lite synd att det upplevs som väl grindigt i vissa avseenden - men dessa delar känns igen fr shadow of mordor och co. Kul är det i alla fall och jag är, på något vis, förvånad att detta inte har skapats tidigare med tanke på följarskaran!

Min vänstra Ctrl-knapp gick faktiskt till och med sönder på mitt helt nya tangentbord. Fick åka och byta det idag

Av vargeEEEEn
Skrivet av Viggez:

Har köpt spelet på steam och snart lirat 2h och funderar på refund. Har hunnit gå runt lite på Hogwarts och gjort 2 quests. Har under tiden märkt kortvariga fps drops, men inte så pass att jag stör mig. Dock är jag orolig att det ska bli värre när jag kommer utanför skolan till den stora vida världen.
Hur upplever ni det som har spelat och kommit längre?

Spec:
3060 ti
ryzen 5600x
16GB RAM

Finns en del optimeringar att hitta för att minimera fps drops, jag hade massor i början men har klart mindre nu efter lite småfix. Inget som förstör spelupplevelsen för mig iallafall.

Av vargeEEEEn

Väldigt enkelt här hemma

Av vargeEEEEn

Du har nyare teknik i Tele2:s router men den lär kännas betydligt mer nerlåst i inställningarna, vilket inte nödvändigtvis behöver spela någon roll.

Om du byter SSID och lösenord till exakt samma som du haft tidigare kan du komma undan att behöva ansluta alla enheter på nytt.

Jag skulle nog gått på Tele2:s i det här fallet.

Av vargeEEEEn
Skrivet av Trihxeem:

Om du vet namnen på några andra på samma position i företaget så kan du kolla deras deklarationer för att se vad de tjänar. Kompis till mig gjorde det när han sökte nytt - är lite pyr att jag inte kom på det själv.

Funkar dock endast om de jobbat i samma position sedan förra kalenderåret, annars ser du bara uppgifterna för deras tidigare position

Av vargeEEEEn

För den som köper eller om du själv vil lbehålla stolen kan det vara värt att testa att behandla stolen med läderreparation, typ något i den här stilen: https://www.autodude.se/sv/produkt/laderreparationskit_furnit...

På bilinredningen kan det ge riktigt, riktigt bra resultat!

Av vargeEEEEn

Riktigt imponerad över serien än så länge, jag har ytterst begränsad erfarenhet av spelet så ser det bara ur serieperspektiv egentligen. Avsnitt 3 var riktigt jobbigt fint berättat.

Av vargeEEEEn

Vilket headset är det du använder? Vissa headsets har separerade kanaler för media och samtal vilket skulle kunna ställa till problem.

Av vargeEEEEn

Ultrawide är löjligt trevligt, med bra fönsterhantering är det som att jobba på två skärmar men ger mycket bättre ergonomi och inlevelse när man spelar

Av vargeEEEEn
Skrivet av Manboy:

<Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>

Snyggt färgkoordinerat! Jag koordfinerar också på färg, dock svart

Av vargeEEEEn

Ungefär såhär har jag sorterat upp det på jobbet, saker som ligger i Inbox är att anse som ohanterat och sorteras efter att det är hanterat alternativt flaggat.

Personligt
Crisis MGMT
Read later
Info

  • Kontorsinfo

  • Avdelningsinfo

  • Teaminfo

Projekt

  • Projekt 1

  • Projekt 2

  • Projekt 3

  • Avslutade projekt

Resor / Utlägg
Beställningar
Fakturafrågor
Support

Av vargeEEEEn

The Verge har kört en del bra tester av mikrofoner i verkliga miljöer: https://www.theverge.com/2022/6/22/23177684/meta-headsets-air... och https://www.theverge.com/2022/8/17/23309582/wireless-buds-str... bland annat. TLDL är väl att Airpods Pro och Sony Linkbuds fick högst betyg på samtalskvaliteten.

Av vargeEEEEn

Annonsen är avslutad

Av vargeEEEEn

Jag kör Sweclockers stora matta, ca 90x40. Väldigt skönt att inte behöva ha handlederna på en potentiellt kall bordsskiva!

Av vargeEEEEn
Skrivet av medbor:

Aha, okej! Trodde det var något som var igång hela arbetsdagen, blev lurad av ditt ordval gissar jag

Ingen fara, det är bara Apples namn på funktionen

Av vargeEEEEn
Skrivet av medbor:

Continuity camera? Oj vad jag skulle säga upp mig fort!

Ja, alltså att köra telefonen som webbkamera i möten. Inte övervakning.

Av vargeEEEEn

Liten uppdatering: ny 34” Ultrawide från mellandagsrean, nytt tangentbord och mus samt ny jobblaptop. En extra iPhone som continuity camera för jobbet. Dockningsstation gömmer sig bakom Macbooken och speldatorn står nere till höger. Katten heter Sasha.