Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05
Skrivet av frozrr:

Oh, Siliva S15. Mycket fina bilar! Kör alltid en Siliva S15 när jag driftar! Era gifts från Turn 10 är alltid sjukt fina! Önskar jag hade VIP!

S15 är riktigt trevliga både IRL och i Forza
Jo för en gångs skull så känns det som att man får lite utav att man köpte just CE utgåvan, dock surt självklart för de med den vanliga utgåvan. :/

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05
Av sh4dy_05
Skrivet av Haziza:

Jag kommer inte sakna dig iaf

Om det ska vara så så tror jag inte många kommer sakna dig heller så, men det är väl kul med lite nya nyheter och inte bara om nya torn kylare där det är samma historia varje gång.
Det är inte speciellt svårt att låtabli att läsa nyheter som inte intresserar en. Inget kan passa alla

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Fick laddaner senaste drivrutinerna till mitt MB och sen köra på Line-in, och efter lite piller så vart ljudet bra. Line-in fungerade inte innan. Men tackar för hjälpen iallafall

Av sh4dy_05
Skrivet av oyegie:

Ljudinställningar kanske.

Hittade inget där men ska försöka googla på det sen när man kommer hem.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Skrivet av oyegie:

Du har för hög insignal så att det blir distorsion,därför det låter illa.

Tack!
Vet du hur jag kan sänka in signalen med?

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05

Vet hur jag fårut ljudet ocg allt, felet verkar ligga i ljudkortet, känns som han förstärker signalerna eller något alldeles för mycket så det låter skräp, så skulle vilja veta om någon vet om man kan ställaom några input inställningar eller så?
När jag ändrade till 192000Hz (studio quality) så vart ljudet lite bättre, men låter fortfarande för illa.

Av sh4dy_05

Xbox->PC->Headset, låter förfärligt.

Jag har ett litet ljud problem, just nu har jag inga externa högtalare där jag bor men vill ändå spela 360, så för att få ljud har jag kört på en liten simpel lösning

http://www.prylparadiset.se/wp-content/uploads/2010/08/Microsoft...

alltså VGA kabel in i skärmen och sedan RCA(?) kablar som jag grenar ihop till 3.5 aux kontakt som jag sedan kopplar in i mikrofon uttaget på ljudkortet på PCn.
Sen har jag valt att "lyssna" på min mikrofon, och så får jag ljud i headsetet. Problemet är dock att ljudet låter förjävligt, det låter som jag har spräckt högtalarna 10ggr eller något, det låter verkligen hemskt, vilket gör att jag spelar inget xbox numer.
Är det någon som vet vart feler ligger eller hur man kan lösa det? Har förut använt nästan samma lösning fast då stoppat in 3.5 kontakten in i ett slutsteg bara och då fått helt okej ljud så det ska ju fungera på något sätt. :/

Mycket tacksam om det är så att någon kan hjälpa.

Av sh4dy_05

har väll hänt någon gång att man kommit upp i 3 timmar när man lirat med polarna någon helg kväll, men annars så ligger det väll på 1-1½ timme sen känner jag att det får räcka.
Men det är klart man blir seg och slö av att bara sitta stilla och hålla ganska hög fokus.

Av sh4dy_05

Bloodrayne 2, några år på nacken men bra spel

Av sh4dy_05

Ingen verkar ha nämnt ett riktigt hack n slash spel hittills :S
Devil May Cry 3 och 4 har du ju till pc, själv gillar jag 4an skarpt.

Av sh4dy_05

Motorn har väll jävligt mycket att leverera, det är väll våra datorer/dålig kodning som sätter stopp då GTA IV är ganska tungt, men detdär ser bra ut

Av sh4dy_05
Skrivet av Mor5ives:

Ja jösses. Kommer spela det men i72600K+7970 maskinen jag har nu kommer gäspa.

Då får du väll lära dig att utnyttja datorn du har och läggapå MSAA och allt vad det heter. SSAO+lite annat extra skulle nog t.om kunna få din dator att knäa.

Av sh4dy_05
Skrivet av Knashatt:

Om man på ett dygn kan få fram 1.000.000 $ för ett spel, då kan man fråga hur svårt det kan vara att få fram samma summa pengar för att hjälpa behövande runt om i världen.

Jag tycker det är roligt och bra att dom kunde få fram så mycket pengar på den lilla stunden. Men är även deprimerad att det oftast inte alls hamnar i ens närheten av dessa summor när olika grupper, galor, organisationer försöker få pengar för att hjälpa människor i nöd. Detta visar lite hur sjukt folk ändå prioriterar i sitt liv.

Jag tror att många har varit ganska så generösa och givit just här för att det är en hobby vi pratar om, väljörenheten är något man själv aldrig får uppleva direkt och man märker ingen skillnad, vilket gör det mycket svårare att skänka sina pengar.
Självklart bara en teori och jag tror jag förstår hur du menar men ja, världen är en sjuk plats och makten pengar har skapat i våran värld är också något sjukt.

Av sh4dy_05

Har börjat snegla på SSD's så detta välkomnar vi.
Priserna börjar ju dra sig åt det vettigare hållet med.

Av sh4dy_05

Fickhem ny controller med play & charge kit efter jag felanmälde mitt batteri som hade dött helt, lika generöst som vanligt utav Dustin.

http://i.picpar.com/7cd607a4eb44f1531217a9523c987fa0c0bc1cdc.jpg

Av sh4dy_05
Skrivet av P-NILZ:

Har du fått skenladd någon gång?

Nej det har jag faktis inte men på en orginal bil så är väll ändå inte risken för det speciellt stor, men ha en turbotrycks mätare du, jag bryr mig ärligt talat inte, jag tycker bara det är kul hur alla endast köper en mätare i första hand som visar vad turbon laddar, när det finns många andra saker som är MINST lika viktiga att ha koll på i bilen.

Så för att inte fortsätta denna off-topic diskution så bjuder jag på antar mitt senaste inköp vilket är lite tråkigt kanske men flexrör samt bromsklossar fram till bilen.
Ber om ursäkt för jag inte tagit bilderna själv.

http://www.katalysatorteknik.com/images/uploads/flx200.jpg

http://www.mtbildelar.se/mtbildelar/images/shop/Bel%C3%A4gg%20Fr...

Av sh4dy_05
Skrivet av P-NILZ:

Kan jag inte tro, har du dålig spänning lär det märkas, och oljetrycket har man ju en lampa för, behövs ingen mätare. Sjunker trycket så pass så tänder lampan direkt.

Och sjunker laddtrycket märker du det när du gasar, när spänningen faller så märker du inte det på en gång, sen börjar du få alla möjliga lustiga fel i bilen, och när väl lampan tänds för oljetryck så bör man inte fortsätta köra, och då kan det vara jobbigt om det är 1-2 mil till nästa avfart på motorvägen tex.