Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05
Skrivet av Lopphunden:

Du sa Volvo?

Blev denna kärra som kommer att mekas en hel del med och fixa skavanker! Den här kontainern blir sommarprojektet!
http://i.imgur.com/efTP8.jpg

En turbotrycksmätare till bilen, så man har lite koll!
http://i.imgur.com/ywd7N.jpg

Dra åt skogen vad bilderna blev stora!

Haha och ha koll på laddtrycket är viktigast? Är inte spänningen och oljetryck nästan viktigare att ha bra koll på än laddtrycket?
Annars ska den hållas i typ orginalskick och "endast" fräschas upp typ?

Av sh4dy_05

Hade det förut i den bärbara och gillade det men efter en uppdatering så fungerade inte mitt USB ljudkort längre så gick då tillbaks till windows , men jag tyckte det verkade bra, slösurfade mest och hade med datorn när man va ute och reste.

Av sh4dy_05
Skrivet av sharkfinz:

Grymma bilder!
Tyckte det såg så nice ut så jag tog och beställde spelet igår...kommer nog genom brevlådan på måndag!

Trevligt, hoppas på att du blir lika nöjd som många av oss andra.

VIP personer vart tydligen nyligen tilldelade denna lilla halo-mobilen

http://i.picpar.com/9095d943c7749476c5a532bdf398a033a9b87152.png

http://i.picpar.com/8a9a61d03574be1e070ef143e8db7f105b358b46.png

http://i.picpar.com/8b9b6122386f0fc6aed4322fbefebecc76ca0a2e.png

Av sh4dy_05
Skrivet av MooD:

Och de mindre bra spelen? Hur säljer dom? Om inte ens toppspelen sålde på PC vore det katastrof.

Det var ju det jag påpekade innan, att det är lata utvecklare som förstör, då de pumparut kvantitetsspel före kvalité.

Av sh4dy_05
Skrivet av MooD:

Själv tror jag snarare att det är konsumenterna som bär störst "skuld". Vem vill utveckla till PC om folk hellre köper dina xbox 360spel?

Men blizzard lyckas jo ro sina PC spel i land hyfsat så bra? Och witcher 2 gjordes PC exklusivt och det sålde väll ganska så bra och var ett riktigt grymt bra spel?

Skrivet av MooD:

Resonemanget är att spel till xbox 360 och playstation 3 är dyrare än till PC. För att göra det tydligare
................Konsoll...............PC.............PC billigare...
MW3.........399.................269................130
BF3............295................199.................96
Skyrim.........449................315................134

Ditt påstående var att spel till konsoll gick att hitta billigare genom att invänta reor samt att köpa begagnat. Detta är givetvis sant men på samma sätt kan du invänta reor för PCspel (som oftast är ännu billigare efter rea vs konsoll), och man kan även köpa på alla spel på internet smidigt och billigt. Därför anser jag att det är ett resonemang som inte har så stor betydelse i diskussionen. Det är dessutom väldigt mycket svårare att mäta än det jag angav här ovan.

Jag ser inte denna tråden som DINA eller MINA val utan snarare marknadens val. Vad vill marknaden ha och varför? Hur möter microsoft och sony detta? Det handlar inte alls om att tracka ned på konsoll utan istället ett försök till någon form av objektiv analys, spel till konsoll är dyrare än spel till PC.

Nu så disskuterar vi två olika saker, jag nämnde att konsollspelen inte behöver vara dyra, efter att du påpekade att folk köper en billig konsoll för sen spendera pengarna på dyrare spel. Och där så i grund och botten så kostar oftast spelen lite mera till konsollerna MEN det jag menar är att spelen behöver inte vara dyra till konsollerna.

Av sh4dy_05
Skrivet av phonogen:

Intressant diskussion
Själv tycker jag att konsollerna förstört spelmarknaden totalt. Men det är väll bara för att man är en gammal PC spels nörd. Så för min del så är det bara positivt om konsollerna får stenåldershårdvara så PC spelen återigen kan komma upp till sin fulla potential. Själv så köper jag enbart spel där man faktiskt gett PC versionen lite kärlek också. Rena Portningar är work of satan som man ska bojkotta.

Spelutvecklarna har idag förstört PC spel marknaden genom att välja lata genvägar, att säga konsollerna har förstört är väll ändå att tai? Konsollerna har tagitfram Zelda, Sonic, Mario, Crash Bandicot, Final Fantasy and so on, och alla dessa spelen fanns väll även under det du anser va PCns glansdagar?
Så skyll inte på konsollerna, skyll på de feta och lata utvecklarna.

Av sh4dy_05
Skrivet av MooD:

Men på samma sätt kan du säga att med PC kan du invänta steamreor och aldrig betala mer än 50 kronor för spelen. Det är också lättare att köpa utanför Sverige eftersom du då köper DLC och inte får det hemskickat, vs om du köper utomlands för konsoll får du vänta på paketet, frakt osv... Så ja, det där är ett dåligt argument du använder.

Mer intressant jämförelse är att BF3, skyrim är ~100 kronor dyrare på konsoll än PC och MW3 150 kronor dyrare, för att ta 3 nya, stora titlar.

Handlar allt för mycket på steam reor så du behöver inte försöka berätta hur de fungerar och vem fan har snackat om beställa utomlands? Har inte köpt ett konsolspel utomlands och fortfarande har jag ytterst få spel jag spenderat över 200 spänn på.
Istället för att bara trackaner på konsol så kanske man ska ta och öppna ögonen och se att både PC och konsoler är bra på sitt sätt, varför välja när man kan ha båda och få den bästa spelupplevelsen?
Suck

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05
Skrivet av FribBe:

Intressant hur alla nämner priser. Ja studenter har inte så mycket pengar, det vet jag själv om...
Men tydligen har man råd med svindyra konsolspel? Hmm.
Och man måste inte ha det senaste, går fortfarande bra att ha ett 8800GT eller något från 4000-serien.

Konsolspel behöver inte alls vara dyra, äger själv ett 360 sedan ca 1½ år tbx och jag tror jag endast köpt 3 spel utav 20+ för fullpris 400 kronor + alltså, de flesta har jag köpt för under 200 kronor vilket inte är mycket, så sluta gå i hyllan på BR leksaker och titta för där är det svindyrt och börja kolla på tradera, vad webhallen erbjuder just nu m.m så kan man inse ganska snabbt att det finns så sjukt många spel där ute som inte alls är så jävla dyra som alla på PC sitter och tror jämt.

Av sh4dy_05

Om detta nu stämmer så är ju frågan är det verkligen Nvidia i sig som ligger bakom det eller är det bara folk med anknytningar till dem, kan ju även hända såklart att företaget i sig är oskyldigt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05

Har Serious Sam: The First Encounter och The Second Encounter om någon är intresserad tro av något slags byte.

Av sh4dy_05
Skrivet av _vanilla:

Varför slutar dom inte göra VÅRA spel till skitkonsolerna då?
och för 6.000kr får man 6950 2GB + 2500k (+hdd, ram osv)...

Skrivet av FribBe:

Jag spelar endast på PC, aldrig konsol. Tror nog det finns en del som också gör likadant.

Vad är "våra" spel då?

Och ja vi svenskar har inte direkt några ekonomiska problem, men när man börjar kolla runt i världen så sitter många på äldre riggar när vi pratar PC, därför fokuserar aldrig stora online spel på vassaste grafiken, för de förlorar många som inte kan spela då. Och de sitter ju knappast på gamla datorer för de gillar dem och har ett starkt band till dem, utan de har helt enkelt inte råd.
En studerande indie, självklart vill han ha dubbla 6950 eller vad som, men han får nöjja sig med något äldre för han har ju inte råd.
Sen varför tror ni att Xbox 360 har sålt något extremt, nu under julhandeln när de gick för under 100$ eller vad det var, just för det var så billigt.
Jag älskar också vass grafik, hög upplösning och flera lager med AA, men jag utgör bara en minimal skara utav alla där ute ju.

Sen visar just dagens konsoller hur mycket du kan krämaur gammal hårdvara med bra optimering.

Av sh4dy_05
Skrivet av _vanilla:

PS4 skaffat GTX680.
BAM. Inga xbox 720 kommer sälja
Ingen profit för AMD.

Om Sony vore så korkade hade xbox sålt smör. Hur många skulle ha råd att lägga 14k på en konsol? Prova tänktill

OT så är Konsoler för gamers och inte för tekniknördar/sweclockare. Att ni aldrig lär er

Skickades från m.sweclockers.com

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05

Något jag är lite intresserad utav är om vanliga medlemmar kan köra dessa VIP bilar när de är delade i klubb garaget, för vet vi har någon Bugatti Veyron SS där, och Shelby Cobran ska väll också vara VIP only. Är det någon som har testat eller kan testa och se om endast VIP personerna kan se och köra dessa bilar eller kan ni alla det?

Av sh4dy_05
Skrivet av 1331891:

Finfina bilder! Paganin är inte att leka med

Den där VIP-bilen, är det något alla får eller är det de som har VIP Car Pack som får den? (Ja, det låter ju ganska logiskt men ja.. Du fattar.) För jag har inte sett någon VIP-bil minsann!

Paganin är en jävel på att gå jo.
Och vad jag fattat det som så ska Camaron som några fåtal andra bilar endast vara tillgängliga för VIP medlemmarna. Jag fick min VIP titel genom att köpa Forza 4 CE, sen vet jag inte om det går att få på några flera sätt. Däremot kanske det finns chans att de släpper det som något sorts DLC framöver.
Lite tråkigt kanske för de "vanliga" spelarna men känns småtrevligt att man får något extra för att man köpt en lite dyrare version.

Av sh4dy_05
Skrivet av J0hAnN48:

Usch tycker det ser äckligt när folk har sådana "örhängen" i öronen.
Men det är väll en smaksak antar jag.

Den stora runda är mest just bara för att det ska gå att fåin de andra, men jag tycker inte heller de är allt för snygga.

Av sh4dy_05
Av sh4dy_05
Av sh4dy_05

Så kul hur hjälpsamma vissa sweclockers är.

Som någon poängterade innan så beror ju det helt på vad du gillar, du kan limmafast massa lampor/dioder på datorn om du gillar det, du kan slipaner och lackaom chassit eller sätta en plexi ruta på sidan om man gillar sånt, det är väll några simplare saker man kan göra.