Inlägg

Inlägg som bandless har skrivit i forumet
Av bandless

Kör nästan identiska specs som dig, samt med likadan skärm. Och ett GTX 1080 klarar du dig väldigt gott på. Håller med föregående talare att du kan även skrämma ur lite mer liv ur din processor med, som duger alldeles utmärkt.

EDIT: Gick från ett 780.

Av bandless

Hej, ursäkta att jag ej återkommit till dig, missade citat helt.
Jag hade visst en 140mm rad hemma, så jag kan avstå, då jag inte behöver den. Nu är jag lite sent ute, och hoppas att grejerna redan har hittat ny ägare ..

Av bandless
Av bandless

7000 SEK

Intel i7 5960X processor
MSI X99 Godlike moderkort
Crucial 16GB (4x4) DDR4
Crucial 16GB (4x4) DDR4

Av bandless

6500 SEK

Intel i7 5960X processor
MSI X99 Godlike moderkort
Crucial 16GB (4x4) DDR4
Crucial 16GB (4x4) DDR4
Corsair RM1000i nätdel

Av bandless

@Theshawty: jag körde många AAA-titlar med ett uppskärmt GTX780, och det fungerade prima. Finns en anledning varför G-Sync är användbart i högre upplösningar

Det var allt från FPS till Strategi, med bra flyt. Primärt Rainbow Six och Battlefield. Witcher 3 gick bara inte med det minnet som ett GTX780 besitter dock.

Av bandless
Skrivet av ackwell:

Vet inte vilken som har flest svenskar, men Frostmane har en hel del (åtminstone Alliance). Nu kommer jag att lira Twisting Nether (Horde) och där verkar det inte alls finnas lika många svenskar... många turkar dock.

Vi är en större community som lirar på TN. Vi är cirka 1800 medlemmar, och vi spelar mycket annat än WoW. Men ser ut som att en 10-15 stycken kommer spela WoW just på TN.

www.alphas.se

Annars är det mycket CS:GO, Arma 3 samt Dota som gäller generellt. Men allt spelas verkligen.

Av bandless
Skrivet av Blomman90:

Så det du säger är att man borde få marknadsföra en produkt hur fan man vill, sen får de som först köper varan "stå sitt kast"? Har man lovat att en massa features ska finnas i spelet i sin marknadsföring, så ska de även finnas när spelet släpps. Har man inte hunnit utveckla alla features man lovade på någon spelmässa etc, måste detta framgå väldigt tydligt vid försäljningen.

Det behöver inte ens vara på distans för att du ska kunna återlämna en vara som inte uppfyller de löften säljaren givit, så länge du inte redan i butiken anses bör ha uppmärksammat "felet". Men ja, distansavtalslagen ger konsumenten ett mycket bättre skydd, men det går även att häva köp som är gjorda i butik.

Jag tror en del kan argumentera vad t.ex. en DLC ska kosta inte har något att göra med originalprodukten, att det inte är fel på produkten bara för att det DLC-löftet har brutits. Vid distans spelar detta ingen roll i Sverige, det är lite dit jag ville komma, ett tydligare exempel än att stå och prata subjektiva värdering med en butiksförsäljare.

Hoppas du är med på vad jag menar.

Av bandless
Skrivet av Equilibrium:

Tycker det är ytterst idiotiskt att de personer som inte var nöjda med spelet får ta "refund", inte kan du ju göra det om du köper en 4K TV, inte kan du ju bara returnera den och få pengarna tillbaka för att du inte var nöjd med produkten.

Man borde bara få stå sitt kast.

I Sverige så kan du göra det om du köper en produkt på distans, om den inte skulle uppfylla produktbeskrivningen eller liknande. Och detta verkar ju vara det exakta fallet som många upplever med NMS.

Av bandless

@feliz: Om du har skärmen i ULMB-mode så är det 120hz som gäller. Detta med andra felorsaker finner du med en enkel sökning på internet.

Av bandless

Kan hjälpa dig att bli av med radiatorn, kan hämta på Söndag om det skulle vara utav intresse.

Av bandless
Skrivet av sirfalk:

Detta kan bli en intressant tråd. Folk verkar ha delade meningar om vad som är mest bang for the buck i den här pris kategorin. Och jag är ju sjukt sugen på en ny dator.

Tyvärr är det inte mycket utav en diskussion. Så länge det finns en 6700K samt ett 1080, så är det mest bang for the buck i denna prisklass. Paket som ej innehåller dessa har tummat på prestandan med fördel till annat.

Av bandless

Du behöver absolut inte ett till 1070 för att spela League of Legends eller de andra spelen. Satsa på en schysst skärm isf.

Av bandless
Skrivet av Roger W:

1% cashback ger 1000 kr för varje 100 000 kr
Då betalar jag hellre direkt än ligger ute med pengarna.

Ja för börsen kan ju inte gå dåligt??
Att köra så otroligt tajt utan någon lite säkrare buffert känns som en alldeles för onödig risktagning för min smak, när man ändå har pengar som det verkar.

Ja, du har helt rätt, blev ett skrivfel!
Njae, hittills har jag inte förlorat pengar, utan klarat mig bra, varje år. Och om du behöver likvider kan alltid dessa frigöras, om nu kreditbuffern inte är tillräcklig.

EDIT: Jag är inte på något sätt förmögen, anser mig heller inte vara en höginkomsttagare. Men duktig på att spara och planera min ekonomi, det är jag däremot.

Av bandless
Skrivet av Roger W:

Det där har jag nog aldrig fattat. Om man nu handlar på kredit, men ändå betalar av det varje månadsslut, varför då inte använda kortet som ett betalkort och betala direkt istället?
Att skippa krediten sparar rimligen någon procent på räntor? ... plus att man lever mer i nuet och vet bättre hur mycket pengar man har i varje läge.

Om man har så tajt ekonomiskt att man är tvungen att göra på det viset i längden, så är man fel ute.

Det du har missat är att du kan nyttja t.ex kreditkort till din fördel, och att inte göra det vore faktiskt dumt.
Många har helt räntefritt i 60 dagar, men möjlighet att dra av skulden med autogiro i slutet utav månaden.

Det du kan göra är att ta alla vardagliga inköp på kreditkortet för att ta del av div. poängsystem. Vissa kort har upp till 1% cashback. För 100 000 SEK spenderat, kan detta ge dig t.ex. 10 000 SEK att handla för på t.ex. Webhallen (då vi ändå pratar om konsumtion). Detta är ju ren ekonomisk vinning. Och 100 000 SEK är nog lite för ett hushåll när det kommer till mat, transport samt övriga hushållsutgifter.

Personligen är jag alltid fullinvesterad på börsen, så jag lånar hellre till ett buffertkonto när det behövs, då min avkastning på börsen överstiger alla tänkbara utgifter.

Problemet är inte lån och krediter, problemet är personen som nyttjar dem utan förståelse.

Av bandless

@dorian1: Kul att du är nöjd! Kom ihåg hur frälst jag blev själv vid inköp

Av bandless
Skrivet av dorian1:

@MrQke: Vet du vad? Du har f*n rätt! Är ju sugen så varför fundera! Kommer inte kunna släppa det ändå....åker iväg å köper den nu!

Snyggt

Av bandless

@dorian1: G-Sync, 144Hz samt 27" är världsklass. Jag tycker bilden är kanon, det tyckte jag dock med den du har nu med. Tyckte helt enkelt TN till IPS-skilnnaden inte var så stor som många förespråkar.

Inet bl.a. har dessa skärmar i sina butiker som man kan titta på, så får du dig själv en egen bild.

Av bandless

Jag gick från samma skärm som du har till XB270HU. Jag är jättenöjd. Men tycker inte IPS är lika kännbart som alla påstår. Givetvis är det trevligt, men om jag kunde spara 3-4K på de 9K som jag betalade, så hade jag nog gjort det i efterhand.

Av bandless

Om någon skulle söka sig hit: Nej, det fungerade ej för mig. Jag monterade ned min vattenkylning för att få allting att platsa- samt fungera.