Inlägg

Inlägg som Chenz har skrivit i forumet
Av Chenz
Skrivet av Daemon85:

jag som aldrig använt touch princip trode redan det var såhär ^^ sugit med delay när man köper en ny telefon som iphone 4

Delay? Läste du artikeln?

För övrigt är det ingen delay om du köper en modern touchscreen telefon, dvs Iphones, Galaxy S eller EVO 4G.

Av Chenz
Skrivet av IceDread:

Jag gillar inte samsung. De fular sig på marknaden.
Läs exempelvis om deras scam med 226bw skärmen och att den säljs med olika paneler med helt olika kvaliteter utan att berätta något för konsumenterna.
Samsung shipping 'S' 226BW again - Monitors - Monitors/video - Whirlpool Forums

Har stort förtroende för Samsung när det gäller flashminnen, dvs ram, ssd osv. Många företag som säljer produkter som är baserade på Samsungs minnen. Däremot skulle jag aldrig köpa en skärm från Samsung, har hört mycket skumt om deras skärmar för att göra det.

Skrivet av Pewtah:

hoppas det tar ett jävla tag för jag vill att min nyinköpta Intel X25-M g2 ska fortfarande vara "bäst i test" på ssd här på sweclockers! xD

SandForce var väl ändå bäst i det senaste testet?

Av Chenz

Skulle bli högst förvånad om inte 6870 inte skulle utprestera gtx480. Prestanda säljer bättre än låg energiförbrukning. Men med tanke på vad de går ut med så blir 6870 ganska tyst och svalt också, vilket är trevligt.

Av Chenz
Skrivet av heande:

Adblock finns till Chromium i alla fall, och den blockerar reklamen innan den visas.

Reklamen både laddas ner och renderas, sker ingen prestanda förbättring med Chromes adblock. Och tro mig, flash ads slöar ner surfande rejält.

Av Chenz

Personligen slutade jag använda chrome när nått låtsas anti-virus lyckades installera sig själv vid helt vanligt surfande (antagligen något skript i någon reklam). I och för sig körde jag en beta version, men håller mig endå till firefox + noscript för att vara på den säkra sidan. Dessutom saknade jag adblock till Chrome, vet att det finns liknande addons, men de stoppar inte reklamen från att laddas ner och renderas innan den göms, vilket kraftigt försämrar tiden det tar att rendera en hemsida med reklam. Dock så gick det underbart snabbt att starta webbläsaren.

Av Chenz
Skrivet av Mev:

Visst man ser säkert jättestor skillnad i spelet. Men den som kan säga vilken del av bilden som har 4xAA på mindre än 10sek får en kola.

Nvidia_gissaAA.png (4.0 MB)

Den vänstra?

Av Chenz

Tyckte idén var bra, använde wave för att skriva en uppsats tillsammans med några av mina klasskamrater, och det gick bra mycket smidigare än om alla jobbat var för sig. Dock så var wave lite klumpig att jobba med och man var tvungen att refresha sidan lite då och då. Vet inte om det blev bättre mot slutet.

Av Chenz

DivX finns på Galaxy S/Spica, annars finns det media spelare som har stöd för det, dock med lite sämre prestanda(antar jag)

Av Chenz

Ibland buffrar dutuben extremt långsamt, och då har jag senaste flash och en dator som borde klara av det utan problem. Andra dagar går det hur snabbt som helst.

Av Chenz
Skrivet av alexander-52:

jag har nog haft safari installerad på min gamla dator i några månader, men bara startat den en enda gång :S
Chrome forever:)

Jag gillade Chrome tills en reklam banner lyckades starta Java och installera SecurityTool(antivirus scam). Var i och för sig antagligen inte Chromes fel, utan Javas, men jag håller mig till Firefox nu.

Av Chenz

När var det Intel skulle släppa sin nästa generation SSD? Skulle vara trevligt om vi kunde få lite pressade priser.

Av Chenz
Skrivet av kol:

Går det verkligen inte att flytta Bookmarks? Tänk om de kunde haft den som enn bland de andra ikonerna istället. arför har de inte det?

Den finns som en av de andra ikonerna(den med en stjärna). De ligger framme från början. Dessutom finns den lilla pilen på tab-raden. Pilen går att ta bort (lyckas dock inte få tillbaks den utan att reseta till default) dock går inte den andra knappen att flytta/ta bort av någon anledning. Hade gärna gjort det, då den lilla pilen är bra mycket snyggare.

Av Chenz

Visste ni att Firefox med Adblock Plus renderar sidor med reklam överlägset snabbast? Inte för att det gör någon skillnad, det kan inte vara många sekunder av min dag som går åt till att vänta på att webbläsaren ska rendera en sida.

Någon som vet om NoScript användare med analytics blockerat är med i denna undersökningen? Jag tvivlar på det, men är inte helt 100.

Av Chenz

Det där html5 testet var lite konstigt. Det testar om webbläsaren har stöd för h.264, något som inte ingår i html5? Jadu

Av Chenz
Skrivet av anders.149:

Var inte laddningstiderna i BC2 fixat i en tidigare drivrutin?

De fixade det i 10.4 betan (om jag minns rätt), men när väl 10.4 släpptes innehöll den bara fixen för kort ur 5xxx serien.

Av Chenz
Skrivet av ArakanI2:

Handlar inte om rädsla utan om principer. En app ska inte veta vilka jag har i mina kontakter av säkerhets skäl och för att man ska väll få ha lite privat. Nu så har ju Google godkänt appen så jag antar att den inte samlar information och att den är säker, men som jag sa. Det är en princip sak. Redan när appar har tillgång till att se vart jag befinner mig tycker jag de går lite för långt, om de vill ha statistik över vilka länder appen är mest populär i så kan de säkert få fram det ifrån marketen, de ska ju inte behöva veta min position ner på några metrar.

Google godkänner inte apps, Market är helt öppen.

Av Chenz

Som jag förstår det så är drag and drop implementerat via html5, istället för via Google Gears. Jag kommer ihåg att jag installerade det för ett tag sedan när de implementerade Drag and Drop i Gmail för Chrome och Firefox med Google Gears, så något nytt är det inte.

Av Chenz

Personligen älskar jag designen, inklusive snabbsvars-rutan. Den detalj jag stör mig mest på just nu är att det inte blir någon synlig skillnad när man håller musen över pilen för nästa sida i en forumtråd.

Kanske ska lägga till Google Buzz till dela med sig alternativen vid nyheter.

Skrivet av darkmoon:

Sen har vi ju problemet som fanns redan i version 4, footern. Vafan liksom? Vad tänkte ni där? "Footern" är tre kilometer hög med mängder av information som verkligen inte känns relevant. "Liknande trådar"? WTF? Till den här tråden kommer trådar som "förslag på website förändringar" och "förslag på ändringar" under köpråd upp... Det kallar jag inte "liknande trådar". Släng den åt skogen ärligt talat.

Jag blir lika förvånad varje gång jag upptäcker att det finns något under snabbsvars-rutan.

Av Chenz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Sanazin
Uppenbarligen är det diktatur från Ert håll som gäller på forumet...

Nej, sweclockers.com är tyvärr inget land, utan ett företag.

OnT: Kvittar väl om iPaden är jailbreakad eller inte, Adobe måste väl fortfarande utveckla ett flash-plugin som fungerar på os:et?

Av Chenz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Moses666
jag tog annat då jag köpte min windows 7 med min nya dator som jag satte ihop d.v.s alltså att jag inte fick det med datorn utan valde själv att jag ville ha med det

Du valde att köpa en seperat licens med andra ord? Det alternativet finns.