Inlägg

Inlägg som ConTigent har skrivit i forumet
Av ConTigent

Jag har Bahnhof 100/100 och är väldigt nöjd med hastigheten (får ut 95/95) . När det gäller pingen så har jag bara positiva erfarenheter där med

Av ConTigent
Skrivet av Aboya:

Efter att jag hade använt Swedbanks e-kort på Steam några gånger tänkte jag att mitt Steam konto kanske stängs för att jag har använt för många olika kort eller liknande. Så jag slängde iväg en fråga till supporten där jag frågade om det var okej att använda denna tjänst, och förklarade då att jag får nytt nummer varje gång jag köper något.
"Ja det går bra, ska inte vara några problem" ungefär fick jag till svar. Men då har dem alltså själva fel? Jag har väl använt e-kort ca 5-10 gånger sedan dess. Hur många gånger tog det för dig innan detta hände?

Gjorde kanske 20 köp, varav 5 st på 3 dagar eller något. Så tror det var anledningen till mina begränsade köprättigheter.

Av ConTigent
Skrivet av Snoddas87:

För många kortnummer? Det är bara ett kort jag använder till alla mina köp, så tror inte det.

Swedbanks e-kort genererar ett nytt mastercard-nummer med en angiven summa pengar på, jag använde alltså ett nytt kortnummer för varje köp på steam. Så därför blockerade dem mig från att göra fler köp helt plötsligt, men supporten löste det inom 24h. Men den anledningen verkar det inte vara i ditt fall dock, du får nog kontakta Steams support.

Av ConTigent
Skrivet av Snoddas87:

Köpte nyss, Serious sam box, gothic 2 gold edition, oddworld box, Chtulhu saves the world och Alien vs predator classic och allting gick bra, men sen när det var dags och köpa Beyond good and evil så fick jag helt plötsligt Credit card declined, försökte igen och en gång med Painkiller as well, men får samma svar om och om igen, har inte ändrat nånting och kollade med banken om något fel har uppstått men det funkar som det ska tydligen och ändå går inga fler köp igenom.

Någon annan som har problem eller haft liknande problem?

Har också råkat ut för det, anledningen var att jag använde e-kort till alla mina köp på steam. Använder du något liknande? Hur som helst så resulterade detta i att steam låste mina köpfunktioner pga av att jag använde för många olika kortnummer. Fick kontakta steams support så löste dem det för mig.

Av ConTigent
Skrivet av basseofc:

Jag beställde 2 st limted edition och fick 2 st limited edition

En nyfiken fråga bara, vilket datum bokade du det?

En polare bokade det den 16 augusti från Electroworld och fick standardversionen.

Av ConTigent

Hur många är det egentligen som har blivit drabbade av electroworld/elgigantens "felskick" som beror på att att de bytte varukod från PCCDBF3 till PCCDBF3LE? Vilket, som det verkar som, gör så att alla som förbokade innan ett visst datum får vanliga BF3 istället för LE. Jag och en polare bokade i början av augusti och vi har fått vanliga BF3. Trots att jag påpekade felet med varukoden i slutet på augusti och fick till svar att allt var i sin ordning.

Av ConTigent

Ingen nyckel här heller

Är det många som har fått sina än?

Av ConTigent
Skrivet av Nivity:

Och den kostar 1351.5kr på cdon.
Your point?

Komiskt att folk gnäller som fan.

Tycker deras erbjudande är skitbra. Dom väljer ut ett visst antal produkter, välj en med 15% rabatt.
Är det någon jädra 50% rea? nej. Men det är ändå billigast i sverige och eftersom dom har mer än 1 produkt så är chansen stor att där kommer något man planerat att köpa ett tag kanske.

Bra jobbat CDON.

Priset låg på 1790 tidigare idag, när han skrev det. Men sen så sänkte cdon priset lite för att matcha konkurrenterna.

Av ConTigent

Detta är ju löjligt! I så fall kan man inte döpa ett spel till något alls, eftersom det oavsett namn kan förknippas med något annat som redan finns.

Av ConTigent

Dessa har du säkert också spelat

Day of the Tentacle
Grim Fandango

Edit: Har dåligt med förslag på nya spel, för i denna genre så måste jag säga att det var bättre förr

Av ConTigent

Har du spelat Flight of the Amazon Queen? En riktig klassiker Har dock några år på nacken.

Edit: Är gratis dessutom

Av ConTigent

Jag kan verkligen rekommendera denna matta. Har haft min i något år nu och själv gillar jag den lite speciella ytan. Kan bekräfta det du hört angående att den låter lite som sandpapper när du drar musen över, så det är en ganska sträv yta och därmed så kan jag inte påstå att det är bra glid med min g9 i alla fall. Men det är grym precision i den!

Men själv älskar jag min I-2 (vit) som införskaffades vid PC-Citys konkurs rea för 199 kr och jag tänker aldrig byta ut den!

Av ConTigent
Skrivet av grapnel:

Fanns inga kvar när jag var där, var väl du som köpt alla

Beställde två via hemsidan i alla fall, får väl se vad som dyker upp. De ska i alla fall bara användas till att lagra foton på så det spelar egentligen inte så stor roll, fast det är klart, är det en bra version så kanske det placeras om lite bland diskarna i datorerna

Hehe, jag känner mig lite skyldig Det fanns en kvar efter jag hade varit där kl.10.00 på tisdagen. Så de gick åt väldigt fort i Skövde!

Av ConTigent
Skrivet av KKay:

Otroligt CDON.

Inte nog med att jag fick vänta i över 30 timmar på att ni skulle packa 2 bildskärmar och en adapter, så glömmer ni att packa ena skärmen - en 24" är inte liten, väldigt svårt att missa. Men ni lyckas såklart. Jag är ruskigt missnöjd med min order. Ni var bättre förr.

När kompensation kom på tal så kunde ni endast erbjuda mig 50 kr avdraget på fakturan. Nej nu är jag less på detta, ni tappade just en trogen kund. (Ja, jag vet, han är på semester.)

Samma sak hände mig häromdagen, fick vänta i tre dagar på att få mitt paket. Men vad händer när man öppnar det? Jo det fattas en sak som jag beställde 2 av.

Av ConTigent
Skrivet av jookeer:

VIKTIGT!
Ni som inte fått WD1502FAEX - köpt ni i butik eller per postorder?

/jookeer

I butik (Skövde). Båda två var WD1502FAEX.

Av ConTigent
Skrivet av Axelander23:

Med 64 mb cache och allt? Står på elgiganten att den ska ha 8 mb cache, men dom kan väl inget om det antar jag

Japp, det är det!

Av ConTigent

Införskaffade 2 st häromdagen, satt en WD1502FAEX i båda!

Av ConTigent
Skrivet av Bejje:

Tänkte fråga er som vet. Hur går jag vidare om de inte löser mitt problem via t.ex. farishopping eller telefon? Ringer man ARN direkt eller vänder man sig till något person i kommunen? har hört talas om konsumentombudsmannen, men vet inte vad skilllnaden på han(hon) och ARN är och i vilka tillfällen man ska vända sig till den ena eller andra.

I din kommun så finns det antagligen en konsumentombudsman, tag kontakt med denna. Finns det inte i din kommun så ber de dig ta kontakt med en angränsande som har. Prata med denna angående ditt problem med SJ och be om tips och råd. Jag gissar på att denna person kommer stå på din sida, men eftersom han/hon inte har så stort inflytande på ett så pass stort företag som SJ. Så kommer denna förmodligen skicka dig vidare till ARN.

Du kan ju ringa ARN direkt, men rekommenderar att ta kontakt med konsumentombudsmannen i din kommun först. För att få lite kött på benen, och medhåll från en som jobbar med konsumenträtt.

Av ConTigent
Skrivet av Bejje:

Om det är så att de inte svarar på fairshopping så testar jag att ringa igen. Går det inte den gången heller så får det bli ARN isåfall. Tänker fan inte ge mig. Möjligen om ARN inte håller med mig så får jag väl ge mig tyvärr.

Ja den där check-boxen du snackar om finns inte längre, åtminstone inte när vi bokade.

Hoppas verkligen det löser sig för dig! De måste ju för tusan ha någon form av välvilja emot sina kunder...

Av ConTigent

Tyvärr så kan du nog inte räkna med att få svar från SJ på Fairshopping.se, då de aldrig har brytt sig om att svara tidigare. Deras kundtjänst är rent ut sagt ett dåligt skämt, den gången jag var i kontakt med dem via mail så tog det över 2 MÅNADER innan jag fick svar. Dock var detta under den värsta årstiden för dem, nämligen i vintras. Men ändå!

Allt jag kan ge som förslag är väl, som andra redan har sagt, att ringa igen och hoppas på att få prata med en människa som inte sekunderna innan har blivit totalt utskälld, för att ett av SJs tåg är över 4 timmar försenad!

Angående platsuppdelning i olika delar av tåget, så vet jag att de förut har haft en liten "check-box" som måste kryssas i för att acceptera splittade platser. Men om jag inte missminner mig så har denna tagits bort? Av någon underlig anledning.