Inlägg

Inlägg som jensg88 har skrivit i forumet
Av jensg88

@narcisduran89: Jag bjuder 200 kr för Mafia 3

Av jensg88

Problem vid import av .stp fil i inventor

Hej allesammans!

Har ett problem som jag inte riktigt lyckas lösa som jag undrar om det är någon kunnig som kan hjälpa mig med.

Jag har skapat en relativt komplex CATpart-fil i Catia V5 R20. Jag exporterar denna fil som .stp 203iso. Då jag öppnar .stp-filen får jag, precis som önskat, en kropp i form av en enda solid i Catia. Då jag öppnar samma fil i Inventor får jag märklig geometri i modellen (svårt att förklara och har ingen bild tillhands, men ett exemper är då jag fasat av ett hål så stängs hålet i form av en kon där fasen ligger). Jag har lyckats isolera det till att det är när jag använder verktyget Chamfer som dessa uppstår. Då jag isolerar alla chamfers i min modell så fungerar filen även i inventor utan problem. Vad kan felet vara?

Jag har försökt:

-Gjort om hela modellen med booleanska operationer för att undvika problem där något inte är i kontakt.
-Exporterat den i flera olika .stp format, 204iso, 203iso ex osv.
-Säkert något mer som jag inte minns ^^

Jens

Av jensg88

Mjukvara för rördragning och isometriska ritningar

Hej,

Undrar om det finns någon gratis mjukvara där man kan göra enkla isometriska ritningar för rörsystem? har letat runt ett tag nu och hittar mest add-ons tilll autocad, creo och liknande samt något som heter spoolCAD. Några idéer?

tack på förhand

Jens

Av jensg88

Inga problem, sätt den på pci-e 2.0 x16, kortet är bakåtkompatibelt och om jag inte missminner mig så är skillnaden knapp märkbar. Inte i dagsläget iaf!

Kör på!

Av jensg88

Kan berätta för alla som Sitter på Creo Parametric 2.0 att nya grafikdrivrutinen krånglar och leder till att Creo hänger sig i princip så fort man försöker ladda sparad geometri.

Jens

Edit.
Kanske ska tillägga att jag gick tillbaks till 310.90 och allt fungerar nu som det ska igen! detta är på et GTX460.

Av jensg88

Vivobook s400 är en riktigt stabil dator om 720p på skärmen räcker, touch skärm, i5, 4gb ram och 500 gb med 24 gb cache disk på win 8 kommer flyta fint! Ligger på 6490

Av jensg88
Skrivet av Granter:

På senaste dreamhack så vägrade webhallen släppa in mig på deras butik för de tyckte jag såg skum ut och sa att jag lära ta av mig kläderna för att få komma in.

tog av mig så jag bara stod i bar över och köttskallen vägrade fortfarande släppa in mig, efter 5minuter av att bara stå där så släppte han tillslut in mig och jag kunde gå och köpa ett nytt tangentbord (de sista mk-85 dem hade kvar. 990kr +musmatta, nöjd) men kändes förjävligt att de skulle vara ett sånt jävla trams.

Tänk om man hade varit kvinna, anmält den värdelösa skitbutiken för diskriminering och fått pengar för de, jag hoppas att deras butiker med skräp personalen som ens klarar av att hålla säkerheten så på hög att folk kan handla med sina kläder på aldrig lyckas sprida sig norrut.

webhallen, nej tack.

Haha, jag blev också ombedd att ta av mig min hoodie. Jag fick förklaringen att dem hade enorma stölder under DH vilket jag kan förstå. Och då får reglerna helt enkelt gälla alla med inga undantag!

Av jensg88

Flickvännen har en MBPr och jag (som bara kört pc och tidigare haft svårt för mac) har ändrat min inställning. Skärmen är otrolig måste jag säga även om det nämnts tidigare. Har inte lagt märke till några av problem som nämnts tidigare i tråden dock så har datorn helt fryst ca 2 ggr under en 3 månaders period. Datorn har startats om och sen har problemet varit borta.

Något jag också ska nämna är att datorn är helt tyst, låter verkligen ingenting och den håller sig riktigt sval! något jag tycker är kanon med tanke på prestandan som den har.

Jag kan nog bara rekommendera datorn och hoppas du får samma upplevelse!

Jens

Av jensg88

Battlefield på minst high kräver bra kort, skulle satsa på ett kort med windforce eller CU II kylaren.. GTX660 och uppåt!

Av jensg88

Bootmgr bluescreen

Tja!

Har ett problem med en relativt nybyggd dator. vid flera tillfällen får jag bluescreen där bootmgr anges ha slutat fungera. Har trott att det varit något systemfel så disken formaterades och jag installerade om win7 men får fortfarande samma problem. har även provat att byta mellan olika sata-portar och till slut så byttes disken mot en ny. Men jag har fortfarande samma problem.

kan det vara moderkortet som orsakar dessa blåskärmar eller eventuellt minnesfel? Systemet i fråga ses nedan.

I5 3570K
asus p8z77-M
2x4gb Corsair Vengeance Low Profile 1600
geforce GTX670 windforce
Corsair force 3 180 GB

Ska nämna att jag tidigare inte haft några andra problem med datorn, den fungerar som den ska i övrigt.

mvh
Jens

Edit: glömde skriva vilken disk det gällde!

Ska också säga att jag har sökt på trådar här och många verkar ha problem med bootmgr dock verkar dem flesta ha felet bootmgr missing när datorn startas, detta har jag inte haft utan filen ger mig bara blåskärmar slumpmässigt

Av jensg88

För samsung skärmen gäller att du laddar hem mjukvaran tridef, där finns de flesta av dagens spel så du kan lira i 3d. Skärmen stödjer som sagt inte nvidia 3D. Har själv erfarenhet av skärmen och för dessa pengar är den oslagbar i 120 hz segmentet.

Av jensg88

Webhallen

Av jensg88

Spelet släpps ju den 15:e Maj vilket är release-dagen som Blizzard gått ut med. Självklart kommer inte Webhallen skicka ut så att alla får spelet dagen innan. Vad vore då meningen med nattöppet? Vill man ha möjlighet att spela spelet den natten mellan den 14:e och 15:e så är det en digital kopia via Blizzard som gäller

Av jensg88
Av jensg88

Låter väldigt konstigt att han ska få bättre inköpspriser än de stora aktörerna på marknaden. Och även om hans priser är exklusive moms så är det otroligt låga. Kan bara tala för mig själv men jag skulle då inte våga lita på honom.

Av jensg88

6500 Kr är en mycket kvalificerad "gissning" =D

Av jensg88

Inte slå till på något likt detta : http://www.webhallen.com/hardvara/113285-samsung_23_tft_md230... ?

Jag tror det kan vara ett roligare alternativ än 3 st 47 tummare!

Av jensg88

Nybörjare hemsida

Tja! Har för avsikt att göra en sjysst hemsida i flash i framtiden men har just nu bara tänkt lägga upp en enkel del som visar att hemsidan är på g!

Jag har laddat upp dessa tre filer i rooten:

index.html
kmma.fla
kmma.swf

Dessa ligger på domänen kmma.se

Men när jag går in på sidan händer inget. Den laddar helt enkelt inte filerna, har jag gjort något fel?

behöver ni kolla i filerna så säg till.. Ska också nämna att jag flyttat domänen från loopia till one.com igår på förmiddagen, DNS kanske inte uppdaterat klart?

tack för alla svar!

En riktig nybörjare,
Jens

Av jensg88

Som du säger är det nog mellan fiberswitch och din nod, alternativ patchningen i huvudnoden. Är den uppatchad med en kabel med lite för hög dämpning i så får du ju de ovan nämnda felen. packetloss och höga svarstider.. väldigt enkelt att kolla genom att be dem gör mätningarna mellan dessa olika punkter för att eliminera problem och förhoppningsvis få fram vad som är fel!

Av jensg88

jag kan inte heller logga in.. unable to connect to multiplayer network står det!