Inlägg

Inlägg som dataper har skrivit i forumet
Av dataper

Ska inte svära på att den är färdiglödd, men jag tolkar det så.

Storlek (BxHxD): 98 x 60 x 20mm

Av dataper

Du måste inte köra en index(section_id) först?

Av dataper

Intressant tanke. Jag bjuder på en liknande som dök upp i huvudet häromdagen:

Jag har alla fotografier och dylika för-mig-viktiga filer på en hårddisk som jag ogärna ser blir förstörd vid eventuell katastrof. Sååå .. jag tänkte montera den utanför själva datorn, i anslutning till hallen/ytterdörren (den sitter i en serverdator som står i de krokarna ändå) i någon anordning som gör den lätt att greppa och slita loss om man måste utrymma på grund av eldsvåda, till exempel.

Av dataper

Jag blir lite nyfiken på er som håller på och moddar datorer som projektarbeten .. vad har ni för frågeställning? Vad går själva projektarbetet ut på? Vad är syftet? Eller har ni inga krav på er att arbetet ska leda fram till något så länge ni är sysselsatta en termin?

Av dataper

www.heyman.info <- MMS decoder .. implementation av MMSC. Installera på valfri server så kan du MMS:a bilder/text/ljud/filmer rätt upp på webben. Har använt själv och det funkar klockrent.

Av dataper

1. teven klarar inte S-video in (även om den har scart in och du har en s-video-till-scart-adapter är det inte säkert att teven klarar s-videosignalen, som theprogrammer mycket riktigt påpekade)

2. teven klarar s-video men din s-videokabel är kass .. det här problemet har jag haft och löstes genom att köra komposit in i teven istället, med en adapter på vägen (sämre kvalitet, men färg)

Av dataper
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Yorgo_
håller med där.
har man två hål bak på chassit.
ett t.ex uppe och ett nere, så kan man sätta en fläkt som blåser in på den undre platsen.. och en fläkt som blåser ut på den övre.

rätta mig om jag har fel men varmluften lär väl inte "sjunka" och komma in i chassit igen... right?

sen så kan du självklart ha en framtill som suger in lite luft också.

Varmluften sjunker när den blir kall .. men då är den å andra sidan inte varmluft längre, så problemet löser sig själv på nervägen.

Av dataper

... men gör du en animerad gif så loopar den ju om och om och om och om igen .. vill du bara att den ska blinka ett par gånger så .. ja .. flash?

Av dataper

tack

Av dataper
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blackheim
Hmm, som det såg ut på den sidan kommer det inte att räcka. Men jag tror nog att jag provar innan jag köper något nytt.

Tror ni att det räcker med ett GeForce2 MX440 AGP som grafik för min htpc?

Det beror på vad du har för krav på datorn. Vad vill du att den ska göra? Ska den kunna mata igenom en tevesignal? Isf räcker det -kanske- om du tjackar ett tunerkort med hårdvaruavkodare. Ska den gå att spela på? Isf räcker det -kanske- beroende på vilka spel du vill spela. Ska den kunna spela DVD-skivor? Isf räcker det med stor sannolikhet. Ska den kunna spela andra typer av filmer från hårddisken? Isf räcker det -kanske- beroende på vilket format filmen är sparad i, och hur den ska avkodas osv ..

Jag säger såhär: prova med det du har. Funkar det inte får du uppgradera valda delar (kanske grafikkortet först, till exempel ..).

Av dataper

Att fläkten "rycker" lite låter som en kortslutning i mina öron.

Av dataper

Det låter lite halvsuspekt i mina öron. Varför skulle du vilja göra detta?

Av dataper
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MrLeif
Jag kunde inte hitta något annat än mobiltel.batterier på den sidan.

Deras "webbshop" är ganska knapphändig .. däremot kan man ringa till dem och höra vilka teveapparater de har inne för tillfället .. brukar snurra igenom en 5-7 CRT och kanske dubbelt så många LCD-/plasma-skärmar på en vecka. De fixar och säljer alla typer av Samsung-prylar - teveapparater, telefoner, med mera ..

Av dataper

Fuktskada? Hade du inte "sim"-kortet i?

tihi

Av dataper

Du kanske inte behöver följa alla steg slaviskt, men det finns mycket matnyttigt i guiden att ta till sig.

Av dataper
Av dataper

Acrobat är väl inte programmet att föredra när det gäller html- och text-filer? Jag lägger en röst pp lhffans förslag.

Av dataper

Som sagt, du får ha en egen sida som skickar
header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');
- går alltså inte att trycka in mitt i någon befintlig sida, då denna troligtvis redan skickat en header till webbläsaren.

Av dataper

Jag letar efter ungefär samma sak som du, låter det som, och har hittat www.parts.se som ligger i Årsta. De säljer garantireparerade Samsung-apparater (inte bara tv) eller prylar som har fått emballaget skadat och inte kan säljas i butik .. ingen andrasortering, alltså, och du får givetvis garanti på prylarna. Jag har ögonen på en 32" 100Hz med plant bildrör .. kostar under 3000 kr. Utbudet varierar hela tiden, så man får svänga förbi och se vad de har. Nackdelen är öppettiderna - 08-16 vardagar. =/

Av dataper

Videospelare till K700

Jag har lagt över en större filmsnutt (20+ min.) på min K700i och upptäcker när jag spelar upp den att det inte går att snabbspola åt något håll. Är det så, eller försöker jag inte tillräckligt hårt?

Har någon annars något tips på någon annan, cool, fristående, nedladdningsbar ersättningsvideospelarprogramvara till SE K700i som det går att spola framåt och bakåt med?