Inlägg

Inlägg som Cable har skrivit i forumet
Av Cable
Skrivet av Datanisse:

Trist med surface för de alldeles för dyra för att passa massan. Flopp tyvärr!

Absolut är det enheter som kostar mer än låg- och mellansegmentet - vilket är tanken. De ska vara i toppen och slåss med Apple och andra enheter i det högre segmentet.

Surface fortsätter att växa och kommer garanterat att fortsätta göra det.

https://g.foolcdn.com/editorial/images/431708/surface-revenue_la...

Av Cable

Vad var det roligaste med projektet? Varifrån hittade du inspiriationen? Väldigt imponerande - gillar designen och kan tänka mig att ergonomin är helt klart godkänd också.

Av Cable

Det är väl mest relaterat till personliga preferens mer än något annat, i dagsläget är moderkorten väldigt jämnlika hårdvarumässigt, med mer extra 'ting' som gör skillnaden.

  • Vill du ha mer USB-portar?

  • Prioriterar du ett bättre ljudchip?

  • Designen?

Lite av dessa tankebanor ovan...

Av Cable

Kan människor lugna sig lite? Håller med om att hur AMD hanterade detta är under all kritik. Fick de uppmärksamhet dock? Ja.

En officiell statement från AMD:

Skrivet av AMD:

Radeon RX Vega 64 demand continues to exceed expectations. AMD is working closely with its partners to address this demand. Our initial launch quantities included standalone Radeon RX Vega 64 at SEP of $499, Radeon RX Vega 64 Black Packs at SEP of $599, and Radeon RX Vega 64 Aqua Packs at SEP of $699. We are working with our partners to restock all SKUs of Radeon RX Vega 64 including the standalone cards and Gamer Packs over the next few weeks, and you should expect quantities of Vega to start arriving in the coming days.

Så lugna er. Vega 64 för $499 kommer fortfarande finnas.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cable

Kul med lite konkurrens. Ska bli intressant att se lite mer officiella testningssiffror.

För mig som ska uppgradera snart är detta kanon - AMD eller Intel, det återstår att se.

Av Cable

En otroligt intressant artikel, som jag rekommenderar att alla som är intresserade vad Firefox har varit upp till, vad de tänker göra med deras nya version 57 som släpps i november och hur de tänker kriga mot Chrome.

Jag personligen, har gått över till Chrome några år sedan för att det smidigt att synka med telefonen, samt tillsammans med alla Googles tjänster tycker man att det är "värt" att använda Chrome. Då med hjälp av historiken, etc, får du nytta av detta i Google Now och mycket mer. Är det verkligen det dock? Osäker. Jag är dock ett Firefoxfan sedan många år tillbaka och har sneglat fram och tillbaka sedan jag bytte till Chrome. Problemet har varit att Firefox på Android är rent ut sagt är några år bakom Chrome. Visst, Firefox Sync existerar, men då försvinner integrationen med andra tjänster av Google. Ondspiral.

Hur känner ni kring detta? Är det värt att använda Chrome för alla förmåner man får av Googles tjänster? Eller är det rätta valet att tänka på sin integritet och använda Firefox igen?

Källa: CNET - Firefox fights back against Chrome

Av Cable
Av Cable
Skrivet av Peppar2014:

X370 har bara NVMe stöd på ena M.2 porten. Den andra går via S-ATA gränssnittet, så där skulle TS förlora 2st S-ATA portar.

Bra poäng. Värt att tänka på! Fortfarande billigare per GB att köra på 250GB, dock ej markant.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Cable

Om OP vill hamna lite billigare finns 960 EVO 250GB för 1149 SEK på Dustin just nu. Köp två och du har 500GB.

Av Cable

Detta är ingen nyhet alls. Har enbart varit otroligt små uppdateringar senaste åren. Förvisso, fungerar allting i princip bättre än t.ex. VLC fortfarande, vilket är imponerande.

Som många andra säger finns MPC-BE som alternativ. Alla är dock i princip "forks" av MPC i sig.

Av Cable

Väldigt bra recension Thomas. Mer recensioner vill vi se av dig - speciellt framför kameran!

Av Cable
Skrivet av anon2110:

Är denna sajt rimlig? Inte jättebra betyg på Prisjakt direkt. 3.14/10.

Väldigt bra pris på hårddisken dock - man blir ju sugen.

Av Cable
Skrivet av byggadator03:

Inte helt säker men borde inte ett nätagg på ca 650w vara mer effektivt?

Beroende på om OP vill uppgradera sitt grafikkort till SLI någon gång i framtiden är 750W absolut nödvändigt. 850W om man tänkt köpa 1080 Ti - men om det är värt prismässigt? Inte alls.

Angående datorn - ser bra ut. Datorn jag tänkt köpa väldigt snart är väldigt lik din - potentiellt ett annat chassi men hårdvarukomponenterna är lika - förutom att jag kommer välja ett 1080 Ti istället.

Av Cable

Jag sitter själv och funderar på en ny leksak till mig, OP.

Har kollat in Google Chromebook Pixel (2013-versionen).

Man kan få den på eBay för ~2500 SEK när den kostade ~13000 SEK när den lanserades.

Top-notch byggkvalitet, robust, grym touchskärm och tangentbord. Lite sämre batteritid, cirka fyra timmar. Inga Androidappar.

Värt det fortfarande? Upp till dig. Personligen är jag otroligt sugen och kommer nog beställa hem en sådan.

Av Cable
Skrivet av Buio:

Såg faktiskt att Oneplus redan sagt att Android O kommer till Oneplus 3 och 3T. Hade missat det, så glöm det jag sa tidigare.
http://www.androidpolice.com/2017/05/31/oneplus-confirms-op33...

De lovade även att OP2 kommer att få Android N.

Vi får väl se om de håller ordet. Men de borde det göra vid det här laget. Annars förlorar de ännu mer förtroende kring entusiaster.

Av Cable
Skrivet av livsnjutaren:

Edit2: är det någon som har erfarenhet av Dbrand? Skulle vilja ha något med lite struktur, antingen som de äldre oneplus modellerna med sandstone. Eller lite mera "gummi" yta för bättre grepp.

Hade personligen en slickwrap av riktigt läder, greppet är riktigt bra och kan starkt rekommendera det.

Har annars deras carbon fiber på min SP3, och den är lite mer plastig i känslan, men fortfarande bättre greppyta än utan.

Av Cable
Skrivet av Gix:

För att förtydliga så är det en i Dreamhack Tech som har skrivit blogginlägget och inte Prometheus själva. Samma person har även föreläst på PromCon: https://www.youtube.com/watch?v=7IPdyKwr_wg

Stämmer bra! Jag som formulerade det lite halvtaskigt. Intressant hur de gör världens monsternätverk på enbart fem dagar i praktiken.

Om man själv hade samma bandbredd som de har på DreamHack - det är enbart du och deras "corenätverk". Fria händer. Vad skulle man göra?

Av Cable
Skrivet av LURKOVIC:

Håller med ovanstående: hur ser deras lilla övervakningsrum ut?! Lät ju lite fränt!

Skickades från m.sweclockers.com

Detta var dock två år sedan - men här förklarar Prometheus (som är övervakningsprogrammet DreamHack använder) i ett blogginlägg hur det fungerar.

De som sköter nätverket på DH kallas för 'dhtech' och de finns även på GitHub: https://github.com/dhtech/

Av Cable

Var ett stort fan av Sublime Text tidigare - har dock gått över till Visual Studio Code numera. Väldigt nöjd.

Av Cable
Skrivet av SYRE:

Om TS vill ha en lur för 4k blir det nog svårt med Oneplus 5. Jag gissar på att vi kommer få se ett lite större prishopp nu när Oneplus etablerat sig ordentligt, men vi får hoppas att jag har fel!

Detta skulle gå emot allt som har med OnePlus att göra om de väljer att höja priserna ännu mer. De förlorar hela sin entusiastiska kundbas.

Visst, det har gått rykten om att den skall höjas - inget officiellt. Jag skulle säga att den hamnar runt 4500kr för 64GB och strax innan 5000kr för 128GB. Likt hur 3T var prissatt.