Inlägg

Inlägg som Samurai237 har skrivit i forumet
Av Samurai237

Här ser du klart och tydligt hur 7770 presterar jämfört med 6950.

Av Samurai237
Skrivet av robie76:

Håller på och spånar på en ny dator i delar.
Kommer inte jaga fps utan känner att det är dags att byta upp mig från p4 quadcore, gf260gtx...

Blir asus p8p67 deluxe B3, core i5 2500k osv.
Nu till grafikkorts delen.
Hur står sig asus 6950 dcII och asus 7770 om man jämför dem som spelkort? 6950 har mer minne och snabbare minneshastighet men 7770 har snabbare gpu hastighet.
Kommer typ bara köra lite wow o ev nåt nytt rpg i framtiden.

/R

Ta en titt här så kan du se hur 7770 presterar.

Av Samurai237
Skrivet av oyegie:

Ett förslag är lös mick och http://cdon.se/hemelektronik/creative_creative_headphone_aurv... och nåt ljudkort på det kommer förmodligen vara bättre än Logitech g35.

Jag köpte faktiskt ett par sådana lurar nu under rean och har provkört dem i BF3.

Jag har inga andra lurar än budgetlurar från Deltaco och A4Tech att jämföra med så kan inte säga hur de står sig mot andra hörlurar när man spelar.

Någon som kan uttala sig om hur bra dessa är i spel?

Av Samurai237

[Köpråd] Creative Sound Blaster Recon3D PCI-E

Behöver köpa ett ljudkort då det integrerade inte stödjer Dolby Digital Live och därför inte ger surroundljud i spel när jag kör ut ljudet till min reciever med coax.

Är CREATIVE SOUND BLASTER RECON3D ett bra köp eller finns det något bättre ljudkort för samma peng med DD-Live?

*Topic redigerad /MulleEng*

Av Samurai237

Det finns i princip inte ett enda spel till Xbox 360 eller PS3 som renderas i 1080p. I bästa fall renderas de i 720p för att sedan skalas upp till 1080p vilket inte alls blir lika vackert.

Call of Duty Black Ops renderas t.ex. bara i 1040x608 till 360 och 960x544 till PS3. Dagens konsoler har helt enkelt för då dålig hårdvara för att kunna rendera dagens spel i 1080p med spelbar fps.

Enda lösningen på ditt problem är att köpa en speldator värd namnet.

Av Samurai237

Jag gillar detta starkt! Blir litet väl jobbigt med allt det ljusa sent på kvällen.

Av Samurai237
Skrivet av landizz:

Hur kan de vara så att jag knappt känner någon skillnad mot detta ljudkortet och moderkortets?

Vad använder du för högtalare/hörlurar när du lyssnar?

Av Samurai237
Skrivet av stenfall:

Det är 2 stycken grafikkort jag kör crossfire, 2 gig

Mängden minne ändras trots att man kör crossfire.

Av Samurai237

Fungerar Asus Xonar DX bra med Windows 7 64bit eller strular drivrutinerna? Läste nämligen om folk som klagade på det i användarrecensionerna på Komplett.se.

Av Samurai237
Skrivet av Potatisnäsa:

Så en lägre mammapenning betyder i ditt fall mindre kunsksap?
Helpuckatm.
Skrev tidigare att en vän valt ut delarna. Datorn ska vara snabb i allt, inget onödigt pill på inställningar, mycket lagring och fick kosta högst 20,000:-.

Så nej. Hårdvara är inte min sak. Det är därför div. personer kommer hit.
Det tog inte lång tid innan detta totalt spårade ur och helt plötsligt har jag gjort ett dumt köp, otillräcklig kunskap och lite för dyr dator för min s.k kunskap.

Det dem säger är att det är att föredra att rådfråga folk på Sweclockers innan köp. Har upptäckt att det lätt blir såhär i trådar där folk köpt en del komponenter först som sedan ber om råd här för att köpa resten av komponenterna.

Nu ska jag inte fortsätta i samma spår och säg att du egentligen borde köpt K-modellen. Det var dumsnålt av din kompis att föreslå den processorn då K-modellen inte kostar många kronor mer och man vet ju aldrig säkert vad man kan vara intresserad av att göra med sin dator i framtiden.

Att han sedan inte rekommenderade en Sandy Bridge-E-processor när din budget låg på 20 000kr kan jag inte heller förstå.

Med det sagt tycker jag inte du borde ta illa upp då det lätt kan bli såhär på SweC i trådar som dessa.

Av Samurai237

Bad company 2's kartor känns bättre anpassade för Rush medan BF3-kartorna känns mer anpassade för Conquest. Själv lirade jag nästan bara rush i bad company 2 medan jag mycket oftare spelare conquest i BF3.

Spelade bad co.2 på Xbox 360 och spelar BF3 på PC så jag har hållit mig till BF3 på grund av detta. Kanske får köpa Bad co.2 till PC också någon gång.

Jag hoppas verkligen det kommer någon dlc med rush-kartor från Bad co.2 till BF3.

Av Samurai237

Skulle det här fungera för att få 5.1 i PC-spel?

Av Samurai237

Jag sitter i samma sits som TS. Jag använder en Andersson RB-100.

Jag använder en koaxialkabel tillsammans med moderkortets integrerade ljudkort men får inte heller 5.1-ljud i BF3.

Kan man få ljud ur displayport? För mina 6870 har ingen HDMI-anslutning eller är enda lösningen att köpa ett annat ljudkort?

Av Samurai237
Skrivet av Noobenu:

aimbotknapp?

Japp. Trycker du ner den knappen låser musen automatiskt på det fiende-huvudet som finns närmast till hands.

Skämt åsido. Det är en precision aim-knapp som gör att känsligheten sänks när man håller ner knappen.

Av Samurai237
Skrivet av BareHipster:

Har ingen speciell lust att kommentera grejen här om jag ska vara ärlig.
Skickade tillbaks musen för att den var för lätt, då inga "vikter" följde med.

Jag tycker själv att jag genom tidigare affärer här på sweclockers, har bevisat mig vara en seriös säljare.
Jag har haft en jävligt stressig månad/period på runt 40 dagar, vilket har lett till att jag bara valde att skicka tillbaks utan att tänka speciellt mycket över det, och så drog det ut på tiden och så vidare.

Jag får ursäkta mitt beteende FatElmo, men tycker fortfarande att jag utan tvekan borde ses som en seriös säljare då alla kan göra en miss eller två.

Du kan knappast anses som en seriös säljare. Du kan skylla på att du haft det stressigt så mycket du bara vill, du kommer ändå inte ifrån det faktum att det bara hade varit för dig att berätta hur det faktiskt låg till.

Då vet jag i alla fall vem jag inte ska göra affärer med!

Av Samurai237

Röstade på MW2 då jag tycker att kartorna är alldeles för små i MW3. Förutom det har jag svårt att sätta fingret på vad det är jag inte gillar med MW3 men på något sätt tycker jag bättre om hur MW2 känns att spela.

Av Samurai237
Skrivet av thereal_twisted:

Döda processer? Hmm, aldrig gjort det på min SGS bortsett från om nån app låser sig och lastar cpu max(normalt får man FC på den då men inte alltid).

Undvik att döda processer öht, och använd absolut inga taskkillers och auto-killers är helt förbjudet. Det behövdes på 2.1 men inte sedan dess, och absolut inte på cm7

Jag har provat att låta bli att använda en taskkiller tidigare men tyckte att det blev värre än när jag använde den. Får prova att avinstallera taskkillerna och jämföra.

Av Samurai237
Skrivet av mw3gamer:

Min polare maxar det i 1080 så 1600x1200 borde inte vara något problem

Man maxar inte ett spel om fps:en sjunker under 60fps. Han kan inte ens ligga kring 60fps någon gång med ett 6870 1gb och allt på max.

Av Samurai237
Skrivet av thereal_twisted:

U8220 va min första också, utvecklingen har onekligen gått fort framåt sedan dess

Stackars den som köper en sån nu, kör CM6 på min och max överklock å alla tweaks som går. Den är riktigt seg!! Har den som dammsamlare mest lol. Provat CM7 på den också men det var alldeles för segt.

Det är faktiskt inte så stor skillnad på min SGS1 med cm7/glitch kernel med överklock(glitch kerneln är helt underbar, dom flesta SGS klockar stabilt till 1,3-1,4Ghz med den) och SGS2'an med custom rom/kernel när det gäller smoothness i UI't, Skillnaden märks mest när man surfar tunga sidor med flash, och i spel då förstås. Appar osv startar ju mkt snabbare på SGS2'an också.. Kameran är ju förståss i en helt annan klass på SGS2'an, och skärmen är det stor skillnad på.

En SGS1 med samsung rom är ju dock rena stenåldern jämfört med samma lur på CM7.

Ja verkligen. Till slut stod jag inte ut med Samsung rom på SGS på telefonen var riktigt slö, som tur var blev det stor skillnad med t.ex. CM7.

Upplever dock att det är för litet ram-minne i SGS så jag måste döda processer ganska ofta.

Får se vad det blir för lur nu till hösten när bindningstiden går ut. Det verkar ju komma en del intressanta lurar med tanke på vad som visats upp på CES.

Av Samurai237
Skrivet av Tobias75:

Skämt o sidor. Pympar och halvautomater som tex Benelli har rör magasin, Saigan "vanligt" magasin och usas 12 har trum-magasin.

För att svara på din fråga. I spel brukar skott från helautohagelgevär göra mindre skada än halvauto, och halvautomater mindre än pump. Ett sätt att nerfa de "bästa" vapnen.

Min favorit är Benellin, är det riktig trångt är dock usas-12 väldigt bra

Skickades från m.sweclockers.com

USAS-12 har väl inget trummagasin? Den har väl, precis som Saiga-12, ett vanligt magasin medan DAO-12 har trummagasin.