Inlägg

Inlägg som Samurai237 har skrivit i forumet
Av Samurai237

Det vore intressant med alternativet "Ja! Från utlandet m.h.a. proxy-server" för att se hur många här det faktiskt är.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Samurai237

Close Quarters kommer imorgon kl 19.00 svensk tid enligt Origin.

Av Samurai237

Har köpt Premium från Indien och det fungerade utan problem.

Angående att köpa varor från utlandet: Jag köper i princip alla mina nya spel från England för att de i många fall är mycket billigare än här i Sverige och jag tycker inte att den typen av handel är något konstig. Att köpa Premium från utlandet borde vara samma sak.

Av Samurai237

Undra om man ska våga sig på att köpa Premium från Indien. Om det värsta som kan hända är att man får pengarna tillbaka verkar det ju inte så farligt.

Kan man dock riskera att bli bannad för det känns det inte like spännande längre.

Av Samurai237
Skrivet av Fronix:

Jag förstår varför ni gör det, tänker bara på de som faktiskt har råd men bara är snåla..

Jaha, så om att man har möjlighet att köpa en viss produkt eller tjänst billigare än vanligt så är man snål för att välja det billigare stället att handla på?

Personer som dig gör mig oerhört irriterad. Varför ska man betala mer än nödvändigt?

Tycker du även att det är man borde handla kläder på det ställe där de kostar mest trots att de går att få tag på billigare från en annan butik?

Av Samurai237

Såg att någon här i tråden skrivit om att han använt ett kort som liknar paysafecard men hittar inte inlägget.

Någon som känner till ett liknande kort fast som går att köpa på nätet?

Av Samurai237
Skrivet av Furbee:

Så man kan vara något så när säker på att inte bli bannad eller utelåst från spelet och/eller origin om man köper premium från tex indien med proxy?

Undrar det samma. Visst känns det väldigt lockande att kunna köpa premium för under 200kr men vill inte riskera att få mitt konto bannat.

Av Samurai237
Skrivet av Kinekin:

> Reduced the impact suppression has on shotguns. Shotguns are still affected by Suppression but it should no longer significantly impact their accuracy from the hip as it previously did.
> The 870’s pump speed has been increased slightly from 0.55 seconds to 0.48 seconds. The empty reload time for the 870 has also been reduced slightly.
> Improved the accuracy of aimed shotguns when on the move.

Så.. 870 blir ännu bättre.

Man träffar ju knappt på folk som använder den så jag ser det inte som ett problem.

Sen tycker jag att ett pump-hagel ska vara klart kraftigare än de semi-automatiska vilket jag inte tycker den är för tillfället.

Av Samurai237
Skrivet av Samurai237:

Tips till er som kommer köpa MP3 till PC. Finns hos Zavvi för £25.

Se min tidigare post för Max Payne 3 till ett klart lägre pris.

Har handlat därifrån flertalet gånger. Leveranstiden varierar från 2 dagar till 7 dagar, oftast någonstans där emellan men jag tycker det är helt klart värt att vänta ett par,tre dagar extra för att, i flertalet fall, kunna köpa spel för ett antal hundralappar mindre.

Av Samurai237
Skrivet av SiRai:

Har du ansökt om en nyckel eller fick du den bara sådär?

Fyllde i frågeformuläret som hade med CS:GO-betanyckel att göra.

Av Samurai237
Skrivet av Erpatjoff:

Låg den i "manage gifts" eller bara i spellistan?

Spelet låg i min spellista och man kommer åt nyckeln man kan ge bort genom länkarna på högersidan i spellistan efter man klickat på CS:GO i spellistan.

Av Samurai237
Skrivet av Simplified:

Det är bättre att köpa nu. Den blir gammal om du väntar för länge.

Det blir väl inte äldre bara för att han väntar med att köpa kortet samtidigt som resten av komponenterna för att dra nytta av kortets fulla prestanda direkt än om han köper det nu för att sedan kunna använda det fullt ut vid ett senare skede?

Av Samurai237

Lånar tråden lite. Någon som känner till en bra sida för HD-streaming av serier?

Av Samurai237
Skrivet av runicgol:

Har ni också fått en beta key av någon konstig anledning? Spelet fanns helt plötsligt i min inventory wtf!?

Oj, tack för tipset TS. Brukar inte logga in på mitt Steam-konto så ofta men när jag kollade nu hade jag tydligen fått en CS:GO-nyckel.

Av Samurai237

Jag skulle också rekommendera att vänta tills du ska köpa resten av komponenterna då man aldrig vet vad som komma skall. Gjorde själv misstaget att köpa grafikkorten ett tag innan resten.

Skulle uppgradera datorn inför BF3-releasen förra året men Komplett sålde HD6870 1GB för 1499kr så jag köpte två sådana kring mitten av sommaren då nästa generation var långt borta och det var ett riktigt bra pris.

Hade jag väntat närmre releasen av BF3 hade jag fått reda på att det inte räckte med 1gb grafikminne och hade då istället kunnat köpt 2gb-versionen av 6870 var existens jag upptäckte först senare.

Dessutom presterar Kepler bättre än Soutern Island i BF3 så om det är ett spel du kommer lira kan GTX 660 tänkas prestera bättre än 7870.

Av Samurai237
Skrivet av Lasergurka:

Kom bara ihåg att excludera sweclockers från annonsblockeringen

Sweclockers är faktiskt en av de få sidor med intressant och bra reklam. Man upptäcker alltid att det pågår en rea någon stans tack vare annonserna här.

Av Samurai237
Skrivet av Cooling23:

Ljud = BC2 vinner
Grafik = BF3 vinner
Gameplay = BF3 vinner
Kartor = BC2 vinner
Fordon = BF3 vinner
Destruction = BC2 vinner

Detta är vad jag tycker

Väldigt bra sammanfattat.

Det skulle verkligen vara roligt om Dice släppte en expansion/dlc till BF3 med några av de bästa Rush-kartorna samt ett antal vapen från BC2.

Jag lirade i princip bara rush i BC2 och jag kör för det mesta conquest i BF3 så några riktigt bra rush-kartor skulle verkligen pigga upp. Dessutom skulle ju kartor och vapen som verkligen ändrar spelet passa bra då Dice i och med Back to Karkand och Close Quarters-paketen redan gör detta.

Av Samurai237
Skrivet av rallyreavan91:

*tråd låst* .... eller?

Haha, där slog du verkligen huvudet på spiken.

Av Samurai237

Tips till er som kommer köpa MP3 till PC. Finns hos Zavvi för £25.

Av Samurai237

Drar man ner till low och kör i skärmens native-upplösning verkar BF3 helt klart spelbart av den här videon att döma.

Det är i och för sig på Op Metro så det är svårt att jämföra med en av de större kartorna och 64 spelare men om du håller dig till serverar med något färre spelare kan du nog köra BF3 med acceptabelt flyt.

Edit: Angående val av dator bör den från Cdon vara det bättre valet. Skillnaden mellan dem verkar vara att den från Cdon har 750-gigs hårddisk medan den från InWarehouse har 500gb. Sen har den från Cdon även 2gb mer ram-minne än den från IW (8gb istället för 6gb).

Den från Cdon verkar dock inte ha en USB 3.0-port fast det tror jag inte spelar någon större roll då 3.0 inte slagit igen om ännu och när 3.0 blivit standard lär datorn ändå vara utdaterad.