Inlägg

Inlägg som Samurai237 har skrivit i forumet
Av Samurai237
Skrivet av Majora:

Men om activision tillåter treyarch och infinity ward att skapa ett spel som håller i 2+ år, var ska de då få sina pengar från?

DLC

Av Samurai237

Haha, man kanske borde börja lägga en handkontroll på bordet. Låter ju riktigt häftigt.

Av Samurai237

Jag tror du missuppfattade den där videon totalt...

Av Samurai237

Jag är inte insatt men täcker inte hemförsäkringen sådant?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Samurai237
Skrivet av Inveramsay:

soho om du ska kopa en dildo till flickvannen (eller dig sjalv, vi dommer inte), aven bra kinamat i china town

TM Lewin pa Jermyn street vid piccadilly om du ar i behov av skjortor, fantastisk kvalite och billiga. 4-5 skjortor for £100.

Haha, dildon hoppar jag nog över men däremot lät skjortorna riktigt intressanta.

Tack för tipset!

Av Samurai237

Oj, här har det hänt grejer. Hittade precis ett öppet Wifi så jag kunde kolla tråden.

Det får bli någon blandning av museum, föreställning, affärer, promenader och sevärdheter.

Tack för alla svar!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Samurai237

London, saker att göra?

Ska vara i London under veckan med familjen och har inte direkt hittat någonting att göra som faller mig i smaken. Har ni några tips på saker för en nörd att göra i London?

Har redan besökt Science Museum.

Tack på förhand

Av Samurai237

Som tidigare nämnts i tråden; testa Blacklight Retribution. Har själv spelat någon match och tycker det helt klart är intressant.

Det är Free-to-play så du ödslar i alla fall inga pengar på det.

Måste dock varna dig för att auto updater'n första gången man startar tar drygt 1.5h att tugga färdigt så man kan inte förvänta sig att kunna spela det direkt efter installation.

Av Samurai237

5770 har stöd för DirectX 11. 4870 har bara stöd för 10.1.

Av Samurai237
Skrivet av 1mpulseS0D:

Tycker alla bara klagar på BF3 :/ Sluta spela om ni inte gillar det? Är det så svårt att sluta iallafall så gillar ni det trots allt..

Jag håller med. Man hör ju inte någonting annat än folk som gnällar på BF3. Först gnälls det på hur dåligt spelet är och att det verkligen behöver patchas och när patchen väl kommer, ja då var ju den skit. Sen kan man ju också passa på att gnälla lite extra över Close Quarters dlc'n för att det är för lik cod.

Man får ju inte heller glömma hur alla "Battlefield veteraner" klagar över att BF3 inte är som BF2, det finns en enkel lösning på ert problem, spela BF2 istället.

Tråkigt att det bara ska vara gnäll hela tiden!

Av Samurai237

Det är ju väldigt bra att du länkar till tester för betan. Här är test av den skarpa versionen av BF3.

Edit: såg att 560 utan Ti (om det nu är ett sådant du har) inte fanns med i testet jag länkade till. Beta-testet är ändå inte någonting man ska gå på.

TS: Leta upp några benchmarks för ditt kort och spana in några youtube-videor där folk spelar med ditt kort så kan du se hur det flyter. Jag kan dock garantera att du inte kan spela BF3 på Ultra (1920*1080) med ett GTX 560 med bra flyt.

Av Samurai237
Skrivet av emiln96:

Ja du, du kan svara på frågor, ladda ner program och säga vad du tycker om dem (några ord), regga dig på sidor osv... Det mesta är gratis då.

Lol, låt mig fixa det

Har du kört en fullständig virusskanning efter att du laddat ner dessa program?

Av Samurai237
Skrivet av LTsm:

BC2 så har vi en deal;)
Klarar inte av alla cod spelare som springer runt som halshuggna höns eller sitter med sniper i en buske hela tiden i BF3. För att inte nämna hit detection...

Påstår du att BC2's hit detection är bättre än den i BF3?

Av Samurai237

Jag får samma problem med Thomson TG784 och då brukar det hjälpa att återställa det, köra in något smalt i reset-hålet tills det klickar till.

Förresten, spelar du MW2 på PC eller PS3/360?

Av Samurai237
Skrivet av Ouffer:

tackar för svar alla nu börjar jakten på en lg optimus 2x då! blir nog skitbra.

mvh

Jag har själv inga erfarenheter av hur Optimus 2X är att använda men om du vill veta hur folk som använder 2X kan du alltid spana in 2X-delen av Swedroid-forumet här.

Av Samurai237
Skrivet av Ouffer:

jo behöver telefon nu snarast då ja sitter med en gammal skrot mobil för tillfället och har smartphone abstinens haha hua mig skulle inte klara mig utan en smartphone nu.
jag har setat å tittat på lite youtube klipp på lg optimus 2x med rootad ICS och det hela såg ut att flyta på väldigt fint, och mobilen ser ganska gedigen ut. ang 512 ram så klarar jag mig nog på det då det finns bra taskkiller widgets. så nu har jag den i sikte, finns det även någon annan lur att ha i tankarna eller är optimus 2x most bang for the buck som man säger.

Kollade precis på Tradera vad O 2X låg på och de är helt klart prisvärda.

Om du är beredda att flasha en Custom ROM för att åtgärda ev. problem som kan tänkas uppstå med standard-programvaran är det helt klart ett kap.

Av Samurai237

Ett hett tips, köp inte HTC Wildfire S. Om du kommer från en iPhone och köper en Wildfire S kommer du garanterat bli besviken på den dåliga hårdvaran.

Angående LG Optimus 2X tycker jag du borde kolla litet i ett antal olika trådar som handlar om alla problem med den telefonen. Vad jag har förstått är att mjukvaran är riktigt buggig och att det nästan är ett måste att flasha en Custom ROM, modifierad programvara, för att få en fungerande mobil.

Jag använder själv en Galaxy S med ICS-rom som hårdvarumässigt nästan är identisk Nexus S. Jag upplever att de 512mb ram som finns i Nexus S och Galaxy S är för lite för att det ska fungera njutbart då telefonen laggar efter ett tag när man har flera appar igång samtidigt. Jag skulle istället rekommendera dig att spana in HTC Incredible S som har 768Mb ram.

Om du inte är i behov av en ny mobil just nu skulle jag istället rekommendera dig att vänta tills HTC One X släpps i början av April då folk med t.ex. Galaxy S2 och HTC Sensation troligtvis säljer sin mobil vilket då får dessa att sjunka i pris på begagnat-marknaden.

Av Samurai237
Skrivet av Pimpim666:

Blir inte den expansionen gratis för alla snart? Har för mig att den skulle ha varit med vid release för alla per orders men skulle bli tillgänglig för alla efter jul.

Det som skulle bli tillgängligt för alla var Physical Warfare Pack, ett vapenpaket. De har aldrig sagt att B2K kommer bli gratis.

Av Samurai237

Riktigt häftigt!

Av Samurai237
Skrivet av astrob0y:

Skulle inte ta det kortet om jag skulle följa råden som ges här http://www.tomshardware.co.uk/forum/327444-10-creative-recon3...

Vore Asus Xonar DX eller Creative Sound Blaster X-Fi Titanium ett bättre alternativ?