Inlägg

Inlägg som Feffe har skrivit i forumet
Av Feffe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Paradiddle
och då skriver du vad du tycker om den i denna tråd så klart

Självklart!!... Såg nu på morgonen att den landade på terminalen i Sollentuna igår söndag...
Hoppas att det ligger en avi i brevlådan ikväll!!!

Av Feffe

Min är skickad så jag borde få den i mitten på veckan

Av Feffe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Höken
Vad skall du med din Ipod mini till då? De har väl ändå ungefär samma användningsområden?

Jo det kan man tycka men Shufflen kan jag använda i miljöer som jag vill bespara min Mini, tex inte riskera att den åker i golvet på gymet (smidigt med snara runt halsen), inte riskera att någon snor den (om jag rör mig i såna miljöer, vilket iofs är hela tiden..hmmm) Variation förlänger livslängden..

Jaja, den va cool också!! Hoppas den är någorlunda bra bara..

Av Feffe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Höken
Hade inte du en Ipod Mini?

Jo det har jag. En baby blå och jag är jättenöjd med den.
Jag ser iPod Shuffle som ett komplement till min Mini. schysst att ha när man tränar och sånt, reser genom ghettot etc..

Av Feffe
Citat:

Ursprungligen inskrivet av DrRotmos
Ehm det står VÄLDIGT tydligt "Fri frakt när du beställer för över 900 kr exkl. moms." på förstasidan. MEN, det står gratis frakt på produkten, så du SKA ha rätt till att få tillbaka 86.75 kr.

Momsen är inte det minsta skum, eftersom du även momsar på frakten, och 785 kr (summan av produkten och frakten) * 1.25 = 981.25.

Ring Apple dock så lär du antingen få dina 86.75 kr tillbaka eller typ 50€ i rabatt på nästa beställning. Kanske mindre pengar eftersom att det inte rör sig om mer än 87 kr. Nånting ska du dock ha.

020 120 9971 är telefonnummret.

Såg också att det stod det men efter som det klart och tydligt även stod "gratis frakt" så blidde man ju lite snopen när det ändå lades på 69kr..

Ja där med moms på hela beloppet (iPod + frakt) har du rätt i ja!
En stunds huvudkliande blev det iaf!

Tja man kan kanske tycka att 87 spänn inte är så mycket att tjafsa om men rätt ska va rätt.. Ska slå dom en till signal imorrn och fråga hur det går...

Av Feffe

Ja fast ipoden över lag gör det ganska fort.. min iPod Mini gör det också.. Har nog med den där "aktiva" fasen som iPoden ligger i. Den stängs aldrig av ordenltigt utan ligger i nån form av stand by bara för att musiken ska kicka igång fort när man sätter på den... Ren spekulation bara...

Av Feffe

En liten varning bara..
Jag beställde en 512Mb från svenska apple store.. Pris 895:- SEK, fri frakt, står det på sidan..
Får konfirmationsmailet och där står det:
Totalt: 716.00
Fraktkostnad: 69.00
Rabatt (ingår i summan): 0.00
Moms @ 25.00% : 196.25
Summa: 981.25
Valuta: SEK

För det första ska det vara FRI frakt. Sen är momsen lite skum, 716:- * 1,25 = 895
25% på 895:- är 179:- inte 196,25:- som dom fått det till..

Ringde och hörde hur dom lyckats få till det att dra 981,25:- från kontot när det enda som ska dras är 895:-. Förklaringen jag fick var att det var ett skriftligt fel på sidan angående frakten. Ska egentligen inte ingå fri frakt på 512Mb (skynda på beställa medans det står fel, frakten räknas av). Men moms felräkningen kunde personen jag pratade med inte förklara. Hon skulle se över det och återkomma via mail. Ska slå en till signal till Apple imorrn...

89:- Ska ej debiteras mig och sättas tillbaka på kontot tackar!!

Av Feffe

Beställde just en 512a.. Men jag hakade upp mig på en sak. Det stod "gratis frakt" under produkten men likförbannat lades det på 69:- i fraktavgift när man lade beställningen. Dras det av senare eller vaddå? Har jag blivit lurad och måste pröjsa frakt fast det uttryckligen står att det är gratis frakt?? "What da dilly yo"

Är det nån som vet??

Av Feffe

Fan, ni skriver som om ni gick i första klass!!! Det gnisslar jag tänder över..

*host* ollie_m89 *host* someone88

Skärpning!!

Av Feffe

Missförstå mig fel.. Tyckte Micron va helt ok när ja köpte den, detta var innan jag känt på en iPod Mini. Tja för det första att den packa ihop efter 2v lyssnande på bussen (efter en del forskande verkar det som många lidit av samma problem, hdd paj.) vilket inte känns så kul, känslig hårddisk, touchpad som är helt otroligt känslig, batterier som har en veckas upplärningstid, glansig yta som borgade för flottiga fingeravtryck, känslig hörlursuttag (glappade lätt), dåligt utbud av tillbehör till hands, Lite plastig...

Allt är ju såklart såhär i efterhand när man fått smaka på på Ipod Mini men jag vet nu vad jag skulle valt från början... Men det är kanske en smaksak.. Ja var ju självklart lockad av MIcron först men efter att synat den under 2v var jag inte lika förtjust längre...

Det där med volymen var dock inget jag märkte av...

Av Feffe

Zen Micro är skräp!!!!
Min packa ihop efter 2v. Fick som tur var pengarna tillbaka (från ON-Off!!! =D)
Gick direkt till konkurrenten och tjackade mig en iPod Mini...

Nu är allt frid och fröjd.. Vilken förhöjd kvalitets känsla!!!!!

Av Feffe

Apple butiken på Sveavägen har packat igen ändå.. Får bege sig till Macoteket på Birger Jarlsgatan istället!

Mitt råd är, köp iPod Mini... Hade en Zen Micro och den la av efter 2 veckor.. Är mycket nöjdare med Minin och den känns mycket robustare och av högre kvalitet..

Av Feffe

Vad jag erfarit ska man INTE formattera iPoden genom Windows utan använda iPodens egna återställnings program som man får med på skivan.. iPod software alltså.. iPoden kan ta irreparabel skada om man formatterar den genom windows..

Av Feffe

Ja e nöjd med min iPod Mini.. Hade en Creative Zen Micro i 2v sen pajja den ihop.. Gick tillbaka och krävde pengarna tillbaka efter att sett att flera har haft samma problem som jag (Hdd paj). fick pengarna tillbaka så jag gick direkt och skaffa mig en iPod Mini ...den håller fortfarande och jag är mycket nöjd.. Synd att man inte fick med en fjärr dock, svår att få tag i..
Ljudet tycker jag personligen är bättre i Minin än i Micron..

Av Feffe

Datorbutiken skulle inte jag beställa ifrån iaf... *Burr*...

Av Feffe

Havererat Grafikkort?

Har et litet smått problem.. imorse när jag startade datorn så fick jag ingen bild på skärmen, det enda som dyker upp är olika förger om varandra, röd, grönt, blått etc.. om och om igen..Det jobbiga är att det funkade perfa igår kväll.. Kan det vara ett havererat grafikkort? Sist ett grafikkort pajja för mig fick jag samma problem, men jag tänkte dubbelkolla om nån har haft liknande problem.. Har varken ork eller råd att inskaffa ett nytt..

Ett annats spännande problem som jag alltid haft med denna burken är att om jag tex drar ur elsladden ett tag för tex installera ny hårdvara och sen stoppar i den igen så går det inte att starta datorn.. Får sitta och jucka på nätsladden, dra ur och stoppa i ett antal ggr innan det går att dra igång skiten.. Trodde det kanske var nätagget men efter att jag köpte nytt sådan och nytt chassi etc så har jag fortfarande samma problem.. Som sagt, problemet har alltid varit där.. Någon som har nån aning om vad det kan bero på? Moderkorts hawaii?? plus att jag får småstötar av chassit när jag snuddar det.. Också alltid varit så, olika chassin.. Ej jordat uttag..

Grafikkort och minne införskaffat i Mars 04
Nätagg, chassi i september 02

Spec:
Epox 8rda+ Nvidia Nforce 2 chipset..
Athlon Xp 2400+
1024Mb TwinMos DDR PC 3200
PC radeon 9800 Pro 128Mb
Antec P160 chassi
400W Silent nätagg
Maxtor 200Gb 7200rpm 8mb cache (inköpt i 27/12-04)

Någon som har några idéer vad det är som kan strula??

Av Feffe

Hehe ja precis.. då är det bättre att tjacka en Gamecube och ett spel.. Då har man nåt att lira iaf!

Av Feffe

Word!!

Av Feffe

Ha! Att hitta schyssta kläder på REA är ju som att leta efter purjolök i en godisbutik..
Woo dålig liknelse!

Av Feffe

Hallå.. Han har 1300:- inte 13000:-...

Vad får man för Hemmabiopaket "slash" schysst TV för 1300 bagare??

Räcker till en piporgel på krogen iaf!!