Inlägg

Inlägg som pompe90 har skrivit i forumet
Av pompe90
Skrivet av concorde11:

Seriöst är det bara jag som inte har 4G som alternativ i fliken - Högsta anslutningshastighet!!
Får bara upp 2G och 3G!

Skriver jag in ##3282# i dialern så kan jag välja 4G only!? Omständligt dock att hålla på sådär :/

alltså har du fått ut nytt simkort som ÄR 4G Ready??

*Simkortet skall vara 4G Ready
*Operatörer skall ha aktiverat 4G i ditt abg om du har betalt för sådant tjänst.

Om du har gjort dom två punkterna, kollat av dom så får du ringa till kundservice

Jag kan göra exakt som du gör med ##3282# i dialern men jag kan inte heller välja 4G i inställnings menyn då jag INTE har 4G ready simkort.

Av pompe90

xbox music är ju as nice ju Wimp funkar också men gillar xbox music mer pga det inte är lika segt

Av pompe90
Skrivet av PeterMagnuss0n:

Funkar Wimp på WP8? Funderar på att byta till det om inte Spotify kommer snart. Så kan man ju byta tillbaka till Spotify när dom har fått tummen ur.
Xbox music har ju inte något till PC så det är ju inget alternativ för mig.

ja. Wimp funkar, även om den är gjord för 7.5 men utvecklaren själv sitter på en lumia 920 å kör wimp utan problem. Detta Fick jag som svar när jag frågade dom om appen för wp8, om det funkade som det skall.

jag har wimp på min, men kör nedladdad musik atm.
Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av concorde11:

Testa Ragdoll Run! Sjukt roligt spel

haha ja jo jag gjorde det inatt, fan va kass jag är! Spammar för mycket (så den snurrar) å hoppar för lite, men faktiskt ett helt okej spel

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av xarl:

varför tappar mitt simkort kontakten med telefonen ibland? det står bara helt plötsligt efter att ha legat i fickan (inget simkort)

fler som har det?

kontrollera att du har satt i simkortet på rätt sätt, kolla kontakten på kortet å försök sätt i den på ett lungt sätt.

För mig behövde jag "klicka" kortet i hållaren sedan trycka in hållaren HELT och hållet i mobilen. Hållaren verkar inte vara lika "exakt" som ex. med iphonens alu-hållare.

Av pompe90

Jag skall ta lite foto för er som vill ha detta, kommer använda mig utav L920, I4S, Nikon 9300S samt Canon 400D med ett Sigma DC 17-70mm glugg. Laddar batterierna på systemkameran å nikonkameran.. men redan nu så kan man säga att det verkar definitivt vara mjukvaru "fel" på L920, bra bilder men focusen hamnar inte exakt där den ska. Den sparar bilderna som man ser dom men focusen är osäker? typ så känns det. Det blir bra bilder men det ser ut att den kan ta ännu bättre men focusen tappar den focusen som den egentligen klarar av å ta ?

Kommer köra utan focushjälp, blixt men annars standard på övriga inställningarna.

edit- tillägg.

Skall även filma i 1080p samt 720p på nikonen å lumian

Av pompe90

73

Av pompe90
Skrivet av Ullahau:

Kameran i all ära, men ett trist moment med min Lumia uppstår när jag kopplar in externa högtalare. Det låter sämre än sämst. När jag däremot kopplar in min iPhone 4 låter det helt perfekt. Why?

Skickades från m.sweclockers.com

funkar kanon här O-o

Av pompe90

Pro lurarna som är trådlösa kan man väl inte köpa förens q1 2013 typ?

dom skall du kunna använda som headset med ? När jag kan kommer jag definitivt ta trådlösa, ingen vits med att ha nfc om man inte använder det sen är ju trådlösa lurar till mobilen med headset funktion ganska fränt som dessutom blir lite personliga pga färgvalet på mobil å lurar

tyvärr kan jag inte säga vilken som är Bra eller så men jag kan säga lite om hur lurarna skall täcka öronen.

jag själv gillar lurar som är på öronen å inte heltäckande för att få mest untz, kör med olika sennheiser modeller när jag lyssnar på,musik, vid spel så kör jag med heltäckande endast för få lurar med surround, 3d sound effect å där Ere väl lite untz men gillar inte ha på dom flera timmar. Så jag föredrar nog sådana som ligger på öronen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av Idumhet:

Får jag be om en lite udda sak?

skulle någon kunna testa att installera Lets Golf 2 (demot) och se om det fungerar? Jag får bara upp "Åtgärd krävs. Tryck här" efter att nedladdningen är färdig och installationen har börjat. Skitorriterande eftersom jag köpte appen då demot var bra och nu kan jag inte installera något av dom..

edit: Alltså jag testade demot, avinstallerade det, köpte spelet för 40:- och nu fungerar inget.

Endast förtydligande

kan inte installera demot alls du får försöka få tillbaka pengarna, 40kr är ju ganska mkt för en app lycka till!

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av Erikn911:

Var nyss med om en ganska skum sak med min 920.

Satt och kollade lite tv. Batteriet var på nån eller ett par %, efter en stunds surfande visades "Hej då" meddelandet sen dog telefonen. Fine tänkte jag, jag laddar den sen.

Efter ungefär 30 minuter så tänds skärmen och telefonen startar, (Nej min soffa har inte trådlös laddning om ni trodde det)
batteriet visar 0 % och det har det gjort nu i cirka 4h och jag har surfat, chattat och spelat spel på den. Än så länge visar den inga tendenser till att vilja ge upp.

var nöjd med att batteriet fungerar som det skall, det är wp8 som buggar bara. Antingen skall den kalibreras så att den verkligen fattar hur mycket som finns kvar eller så är det bara en bugg ah eller båda..

testat göra en soft reset?

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av MattiasAsb:

Med tanke på hur mycket Nokia har hypat kameran och man har haft en N8 innan så väntade man sig så klart att det skulle vara den bästa kameran i en mobil efter Pureview 808. Men så är det ju tyvärr inte

jo men ta allt med en nypa salt, du tror väl inte på allt som företagen marknadsför å vill sälja, även finnarna vill tjäna pengar.

men sen å andra sidan kan ingen ge 920n ett värdigt test förens alla fixes har kommit och den är blir lika "Bra" som Microsoft å Nokia säger att den är. Bara läsa Reviews M.m så säger alla olika. Verkar vara ibland stora skillnader även om det är samma mobil så något är ju väldigt buggigt men det får man ha överseende då wp8 är nytt i princip. Vem hade mms på sin iphone 2/3g när dom kom ut liksom... Hehe

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av snuffe82:

Låter som ett dåligt ex, försök att att göra en jämförelse med en annan 920 och se ifall det är din som dålig och i så fall, få den utbytt:)

tydligen verkar många få dåliga exemplar vilket är sjukt tråkigt att höra, inte Bra Nokia. Antingen är det WP8 som buggar eller så är det hårdvaru problem. Jag fick en helt fungerande exemplar vilket är skönt för mig.

jag har inte upplevt några problem som några här har råkat ut för, får se när,mitt 4G ready simkort från tele2 kommer, skall göra lite test men än sålänge verkar hastigheten inte vara några problem på det området. 10-16mbit ned å 1,3mbit upp på 3G. 57mbit ned å 45mbit upp på wifi genom en mbb dongle.

kameran tar ju kanon foton när det är mörkt, men som många andra så verkar det bli för mjuka bilder när man tar i dagsljus men det är fortfarande bättre än min gamla trotjänare iphonen.

wp8 kan jag inte bedömma helt, får se om några veckor när många hotfixes har kommit, fått säkert 10-15 fixes senaste dagarna.

batteriet är kanon, från första laddning till död telefon så satt jag å pilla på den i 8-9tim sträck. Bättre än iphonen redan där. Är faktiskt förvånad över hur bra batteriet är, trodde först att man behövde ladda var 6:e timme. Kommer bli kul å se hur väl mobilen beteer sig om någon månad, batteriet å efter bugfixes M.m.

jag är nöjd för jag hade inte sådana förväntningar som vissa andra hade om att det skulle vara typ framtidens mobil, "the One".... Det trodde man om iphonen med...

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av Devil May Cry:

Säg inte så, det är så att jag vill avbeställa och köra på nexus 4 eller s4 4g när jag läser detta.

han är bara löjlig. Fel ute med.

note med jb? Kul

varför många appar är lite halv färdiga är för att det finns runt 800-900 utvecklare son gör appar i skrivande stund. Dom spottar ut titlar åt många företag så bli inte skrajja om någon app inte funkar som det skall, får uppdatering ganska ofta

dessa utvecklare har nu tillverkat över 100k appar, om vi håller tummarna så kommer det att bli fler företag å utvecklare som hoppar på tåget tillräckligt tidigt

off the record, jag älskar min lumia, om man vill ha lumian, köp den! Ni som snackar skit å inte har eller ska köpa lumian, stick å brinn.

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av Laban80:

Mycket prat om leveranser, men hur upplever ni formfaktorn. Har en Lumia 800 idag och funderar på om jag kommer tycka den är för biffig och obekväm att ha i jeansfickan.

ja, vad skall man säga, den är i en perfekt storlek för att hålla i båda händerna men även galant i en hand

jag hade iphone 4s innan å jag tycker att det är mycket trevligare att ha Nokian i fickan än iphonen, Man vet vart man har den och kan inte tappa taget heller.

svårt å ge dig en uppfattning. Kika på den i en butik som har en dummie.

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av careface:

Kan man köpa med abonnemang från Elgiganten? Alltså, bara gå in där, få en telefon och signa med vilken operatör man vill?
Pratade med thephonehouse idag och det verkar som om att det rör sig om en månad för alla färger utom svart..

ja, om du hämtar å fixar abg i butiken så skall det inte vars några problem, snubben fråga mig om jag ville teckna nytt. Kom ihåg att det inte finns lika stora valmöjligheter med abg där som hos operatörerna bara.

så kolla med butiken istället för att fråga här, lumiorna försvinner fort!!! Vissa som visar att dom har lager på collect@store kan kan betyda demoex också vilket dom inte vill sälja.
Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90

kan man läsa skärmrotationen?

Skickades från en ferrari röd Nokian Lumian 920! m.sweclockers.com

Av pompe90

Någon som har en lista på vettiga appar ?

Av pompe90
Skrivet av xarl:

jag sitter med telia max 25 och stor surf, kommer jag få 4g om jag trycker in mitt micro sim från min iphone 4 i en lumia 920?

ja/nej?

Om det är ett nytt simkort från iår så skall det stödja 4G, du skall bara altivera detta. Bättre om du chattar/ringer telia! Det är inga problem å skaffa.

-------

Nu har jag min röda nokia lunia 920! Tack elgiganten för att ni la undan den mohahah... Suck it telenor!!!!!

Skickades från m.sweclockers.com

Av pompe90
Skrivet av snusenice:

Just det, läste på prisjakt att det finns tydligen en bugg med att eposten lägger sig i oändlig loop när den synkas. Kan vara en av orsakerna till batteriproblemet kanske?

Det har flera orsaker men dom största bovarna verkar va någon form utav synkning som buggar ur mobilen, typ eposten å nokia drive..

Men det lär nog komma en update inom kort, var så säker på de

Skickades från m.sweclockers.com