Inlägg

Inlägg som frillan125 har skrivit i forumet
Av frillan125

Var sitter slemmet då?

Av frillan125
Skrivet av bonji:

tråkigt att det skall vara så himla svårt för dem, men var glad att du fått svar iaf
själv har jag inte hört ett piss sen jag la upp en ticket.

Att inte höra något eller få automatiserade svar känns som det kvittar. Oavsett vilket har man inte kommit ett steg närmre en lösning... Jag han bara bli runt level 35, med så här dålig support skulle jag inte dra mig för att göra en chargeback och köpa ett nytt konto. Synd att jag betalade med visa

Av frillan125
Skrivet av ocr123:

1500 och mitt 7970m fick jag ge.

Okej, det var så inte så blodigt

Av frillan125
Skrivet av ocr123:

Har fått blue screen ett par gånger mitt i League of Legends samt att skärmen fryst. Bara några gånger men jag får uppgradera för en relativt billig peng så då gjorde jag det Jag har inte haft alla de problemen som beskrivs på internet dock.

Vad tar de för att peta i ett 680m? Gav du ditt 7970 i inbyte eller vad?

Av frillan125

Har kollat med VDn nu, han drog en lite fuling på mig när han sa att jag fick ett bra pris. Min lägenhet är en B1, vilket är 28.5-30 kvadrat med toalett och kök enligt B1 standard. Finns A1:or som har något större badrum, bättre badkar, något större kök och lite annat smått och gott. B1 går för 1400kr i månaden, A1 går för 2100kr i månaden. Oavsett vilket, billigt. Kanske tur att jag inte fick rabatt, lite skumt formulerat av honom.

Billigt oavsett vilket, så jag är nöjd.

Detta ska jag komma ihåg när han ska ha ny dator till kontoret *wink wink*

Av frillan125

Fick ett svar på min ticket i morse kl 3, där de än en gång bad om samma information som de fått 3 gånger tidigare. Gav informationen en 4e gång, nu är det tyst igen...

Av frillan125

Nu kunde jag verifiera min e-mail efter att supporten skickat en ny länk (fick en igår men den var expired efter 15 min) Kan fortfarande inte logga in av någon anledning. Man ska tydligen inte kunna byta lösenord så det borde vara samma som innan, tror inte de som tog mitt konto skrev till supporten och fick ett nytt, då de säkerligen saknar lite vital information supporten vill ha.

Blir väl att skapa en ny ticket om att få ett nytt lösenord, yay 3-4 dagar väntetid till...

Av frillan125
Skrivet av Toivo83:

Grattis
Faktiskt lite mysigt med mindre lyor, så det har sin charm.
Vad innebär "snorbillig" hyra i malmö då?
Bostadsrätt eller insats?

Snorbillig hyra är 1400kr, kostar egentligen lite mer men har kontakter i bostadsföreningen så fick ner det en bra bit. Det är en bostadsrätt, 10 fastigheter om jag minns rätt med ca 300 boende, mest folk under 40

Skrivet av Liv&helvete:

Men den såg ju inte alls pjokig ut. För att inte säga att den såg riktigt fin ut. Hur stor är den, i kvadratmeter tänkte jag ?
Och törs man fråga hur mycket du fick ge för den ?

Lägenheten i sig ser bra ut, det är om sagt lite småfix att göra men i övrigt är jag nöjd. Den är 29.5 kvadrat stor, fullt tillräckligt för mig just nu. Kostade runt 400 000kr. Jag betalar 1400kr i hyra (jag känner VDn för bostadsföreningen så fick en bra rabatt) Ingår gör kabeltv och vatten. Fasta utgifterna är då hyra, el, bredband och lånet vilket landar på 3300kr i månaden, klart godkänt

Av frillan125

Blev en ny lägenhet för mig, velade mellan en 2a eller denna 1an, det som gjorde att det blev denna 1a var:

Snorbillig hyra.
Hyffsat bra skick.
Parkeringsgarage och parkeringsplats (jag har ingen bil än men det kommer)
Trevliga grannar.
Nära till jobb, affärer, väldigt trevlig pizzeria runt hörnet.
Väldigt tjocka betongväggar som suger upp ljud väldigt bra (kan spela elgitarr på hög volym)

Lite kvar som ska fixas, ska målas om (ja, jag är medveten om att jag borde gjort det innan jag fyttade in men det löser sig) lite småfix i badrummet, byta ut det mesta i köket.

Bilder:

Blev även nytt datorbord (inte väldigt nöjd med detta, får fixa ett annat senare.
Nytt soffbord.
Nya stolar till "köksbordet"
Lite lampor och annat smått och gott.

Som en sann IT anställd går funktion före allt annat, därav TP kabeln genom hallen

Av frillan125

Detta är helt sjukt, jag fick ett mail 06.56 att min mail är ändrar, än en gång, står det inte till vilken eller något. Får samma minut ett mail med en länk att bekräfta, länken är äkta, skickad av arenanet men den är expired. Jag provade länken för 8 min sen, den var alltså 13 min gammal men redan expired. Fick ingen uppdatering i mitt ärende heller.

Vill bara slita av mig håret när man har med deras support att göra, jobbar själv med support, behandlar jag en kund så här är det foten i röven ut genom dörre.....

Av frillan125

Någon som fått tillbaka tillgång till sitt konto när detta har hänt? Om ja, hur länge fick du vänta? Om nej, hur lång tid har du väntat?

Av frillan125

Fy fan vad irriterad jag blir på detta. Jag har också fått ett mail (se spoiler)

Someone -hopefully you!- has requested to change the email address associated with your Guild Wars account.

Need help or have questions about your Guild Wars account? Visit our support site: http://support.guildwars2.com/.

Thanks!

-The ArenaNet Team

Dold text

Mailet skickades från noreply@guildwars2.com, det finns ingen länk att trycka på. Har provat logga in på mitt spel samt på mitt konto på gw2 hemsidan, går inte.

Mitt lösenord under hela BWE var J4gH4t4Rk4tt3r, troligvis inte buteforcat?
Mitt lösenord under spelets gång var P0t4t1sm0sMum5, inte så troligt att det var bruteforcat heller?

Lösenordet ändrade jag på en nyinstallerad 2008r2 på en hyperV server (satt bara och vänta hos en kund, så tänkte kan lika gärna skydda mig något) Min dator installerades om för 4 dagar sen då jag drog hem en testversion av en drivrutin till grafikkortet som inte lirade väl.

Ugh...

Av frillan125
Skrivet av TheWolfbane:

Hur gör man för att få utseendet av en sak men statsen av en annan.

Läst att man ska kunna göra det i GW2. Men jag vet inte hur man gör. Någon som har mera koll ?

Så man har en trevlig "Headgear" men man hittar en med mycket bättre stats men den ser ful ut som fan, så ska det gå behålla statsen från ena och utseendet från det andra.

Det är några stenar man använder, transmorph eller något heter dom. Har kört det på någon del, fått de via att hitta allt på kartor och liknande.

Av frillan125
Skrivet av Jakelol:

Väx upp smågrabbar och skaffa er ett jobb så ska ni nog se att några hundralappar för ett spel inte är något att gnälla om.
Antingen så köper ni spelet och är glada eller så skiter ni i det helt enkelt, hur jävla svårt kan det vara?
Beter er precis som obstinata småungar.

Skrivet av Gr8t:

Löjligt att se gnäll över någon hundralapp, skaffa er ett jobb snorungar, men och andra sidan slipper vi säkert några av er på slagfältet i höst och det är alltid positivt.
Jag tycker alla DLC's borde kosta en 500-lapp, och grundspelet två st!

Skrivet av Jakelol:

Kan inte mer än hålla med, borde kosta dubbelt så mycket så man kan skilja agnarna från vetet.

Det är knappast pengarna det handlar om. Det är hur de förstör en lovande spelserie och dessutom lovar något som de sedan bryter helt. Ja, det är en smaksak, vissa gillar hur spelet har blivit, andra inte. Jag skulle kunna jobba 4 timmar extra och köpa hela serien och premium men jag väljer att inte göra det.

Skitcoolt att ha jobb, är detta flashback eller?

Av frillan125
Skrivet av BlueEyes:

Detta bevisar bara hur okunnig du är om BF3.

BF3 och COD har inget med varandra att göra, så blanda inte ihop dom två.

Alltid någon motvals som ska gnälla, och ska skryta om hur dom fick pengarna tillbaka och manifestera hur dom inte tänker stödja ditt och datt.

Men låt bli då men du behöver inte dra ner ett väldigt bra spel i smutsen med din okunskap.

Oj då, någon som pissat i dina flingor i morse? BF3 och COD har vissa saker gemensamt. Battlefield har i de senare spelen gått från att vara stora banor, strategiskt spel. Nu är det (inte enbart, men en hel del) mer run and gun, små banor, den större skaran spelar som om det vore ett arkadspel. Även de "stora" banorna är knappast särskilt stora längre.

Gnäller inte, skrev vad jag tycker, ditt inlägg däremot, det är att gnälla på någon som tycker annorlunda än dig. Skryter om att jag fick pengarna tillbaka? Ok... Manifestera? Jo, verkligen, ett inlägg på några rader.

Pinsamt att läsa hur du grundar en massa från mitt korta inlägg. Säger mycket om dig.

För att inte glömma:

"We don't ever want to charge for our maps and insisted to EA that this attitude was crucial when it came to keeping our community happy and playing together," DICE senior producer Patrick Bach

Av frillan125

Någon som har hittat alla 15 hjärta i Diessa Platue (stavning?) Charrs område ovanför Black Citadel? Har 14/15 men hittar inte nr 15, allt är utforskad och alla POI etc är hittade... Lagom irriterande!

Av frillan125

Jag lyckades få min premium hävd och pengarna tillbaka. Denna modell är inget jag tänker vara med att stöda. Sen att BF3 var mer riktad åt cod folket gjorde valet lättare, gillar inte vad de gjort med serien så jag tänker helt enkelt hålla mig borta.

Av frillan125

Kul när man surfar runt och läser om hur alla bölar över att servern varit nere i 4 timmar och att det var lagg då och då. Vänta bara på release, the shit has not yet hit the fan!

Av frillan125
Skrivet av sokar:

är inte så insatt i GW2 är gammal wow lirare har inte spelat någon beta alls och bara läst lite om spelet och karaktärerna så skulle vilja ha tips på en bra 2manna kombo

2 mesmer! Helt plötsligt är ni 6 stycken (eller hur många mirrors de nu kan göra)

Av frillan125
Skrivet av jimstig:

Hej, undrar om ni med Clevo har upplevt problem med 7970m ?
Se följande http://hardforum.com/archive/index.php/t-1709810.html

Skrivet av Zeuxlarsson:

Detta undrar jag med. I nuläget funderar jag på att satsa på alienware då det är den enda tillverkaren med 7970m som inte har dessa problem.

Japp, de flesta (alla?) med Clevo p150/170EM har detta problemet om man har ett 7970m. Vissa säger att de inte har något problem men ställer mig tveksam till det, konfigurationen är samma som alla andra, oavsett var man köper sin Clevo från så är det i grund och botten samma stomme.

Många med förra generationen med t ex SB i7 som de har satt i ett 7970m fungerar hur bra som helst, då Enduro inte används på samma sätt på de konfigurationerna. Prestandan är fortfarande bra i de flesta spel, trots låg gpu användning, men spelar men spelen som påverkas tungt och har pungat ut 12-13 000 + är det knappast godkänt. Får hoppas AMD kommer till skott och löser problemen...