Inlägg

Inlägg som frillan125 har skrivit i forumet
Av frillan125

Jag är verkligen längre ut i skogen än jag trodde angående tv och kanaler...

Jag fotar dosan ikväll, jag har en pärm med lite info så ser om där står något vettigt i den.

Återkommer senare ikväll, tack!

Av frillan125

Ny tv, kanaler via kabeltv

Hej,

Nu är det dags att köpa en ny tv men vänder mig hit då jag behöver lite mer kött på benen.

Jag har utbud via väggen, ett antennuttag. Utbudet är via comhem men finns även 2 kanaler via en annan leverantör (glömt vilken)
Går det bra med vilken tv som helst med antennuttag eller ska den vara godkänd för comhem? (sett att på bl a elgiganten står det vilka de är godkäna för)

Vilken upplösning stöds via antennkabeln? En kollega ville minnas att det är lägre än 720p. Hade tänkt ta en 1080p tv men hur kommer bilden bli då?
Kommer även koppla in en lättare dator till TVn så vill gärna ha 1080p men om det blir för utdraget så får jag nog ta en 720p.

Bostadsföreningen är en HSB, om det är till någon hjälp.

Av frillan125

Karsten, snart 14 veckor gammal. Blandning mellan bondkatt och norsk skogskatt.

http://i233.photobucket.com/albums/ee25/itanknaked/IMAG0021.jpg

Av frillan125

Både ja och nej, mest ja dock...

Bygger åt mina vänner/släkt etc. Mina tidigare burkar har jag byggt själv. Ända undantaget är nuvarande datorn som är en laptop av de högre segmentet, kan väl liknas att köpa en custom på inet/komplett. Skulle aldrig få för mig att köpa en märkesdator i still med acer eller hp.

Av frillan125

http://forum.notebookreview.com/e-gpu-external-graphics-discu... där har du en hel forumdel dedikerad till eGpu och diverse DIY och färdiga lösningar som eventuellt ska komma.

Av frillan125

Skaffade mig ett liv

Blandras mellan bondkatt och skogskatt, svart päls med grå krage. Karsten fick han heta

http://i233.photobucket.com/albums/ee25/itanknaked/IMAG0021.jpg

Dold text
Av frillan125

Enligt artikeln på idg verkar det som denna tjänst enbart kommer gå vägen om tillräckligt många kunder går med. Låter rätt eftersom de skriver "måste", de lurar säkert in hur många kunder som helst på detta sätt och närmar sig sitt mål för att bli aktiva på full skala i början av 2013.

Verkar som det ända man kan göra just nu, om man fortfarande vill betala via sms är att strunta i wywallet och hoppas att tillräckligt många andra gör det, så hela idén slopas. Jag kommer gå över helt på kort i Skånetrafiken i alla fall, så får de ha sin tjänst bäst de vill.

Av frillan125

Klart det inte ska vara musik så länge inte alla går med på det. Kryp runt under borden och koppla ur möss och tangentbord lite här och var under en match, det lär ge mer underhållning för stora skalan.

Av frillan125

Köper nästan aldrig lösgodis, någon gång om året kanske, då blir det nästan bara fruktvarianter så som fruxo, persikor etc.

Min svaghet är dock

http://vagava.blogg.se/images/2011/img_2227_133389013.jpg

Det ska vara de små påsarna med riktigt krispiga ytor och gott om fett. De stora påsarna för 20kr som bara är torra är otroligt äckligt.

Sköljer helst ner det med en:

https://www.elgrupocubano.com/wp-content/uploads/2012/08/mojito1...

Annars duger cola.

Av frillan125

Fick också dessa jobbiga sms när jag köpte bussbiljett eller andra saker via sms. Tröttnade på det och ringde upp min operatör (3) med en bestämd ton att dom skulle se till att jag inte får sms mer. Efter mycket om och men samt många samtal till supporten får jag inte längre sms om detta, vet inte riktigt hur de gjorde, kanske blockerade numret åt mig eller något.

Frågade även om detta är ett tvång att skaffa, de svarade väldigt undvikande men jag tolkar det som att det inte är ett krav, inte än i alla fall.

Av frillan125

Det är ju bara att skapa en, chop chop!

Av frillan125

Tröttnade på att vänta på supporten så köpte mig en ny nyckel på g2play, 580kr ungefär, något dyrt men så är det. Fick ett mail från deras sales om att det är första gången jag köpte där. Fick svara på 2 korta frågor, använder jag proxy? Om inte, vilken IP köpte jag från. Vilken stad befann jag mig i när jag beställde. Svarade på mailet och 10 min senare var det godkänt, 5 min senare fick jag nyckeln och den är registrerad till ett nytt konto.

Av frillan125
Skrivet av fredofrans:

Jag antar att du skämtar? Om inte så är detta en av de konstigaste hobbies jag någonsin hört talas om! Att tillbringa 5-7h/dag framför datorn verkar ärligt talat BETYDLIGT vettigare!!

Nej, varför skulle det vara ett skämt? Han tycker om att arbeta med händerna, han gillar katter och han gillar att klä ut dom som batman, superman, wonderwoman etc. Tillbringa du 5-7h framför datorn om du anser att det är vettigare.

Av frillan125

Nu har jag börjat få nog, något på deras sida är verkligen under all kritik.

Började med att skapa en ticket, den tog de inte hand om.
Gjorde en ny för att få den prioriterad, den missade dom.
Gjorde samma sak igen, väntar nu på svar. Kommer säkert en uppdatering i morgon om att jag ska göra en till...

Alla tickets är gjorda efter deras önskemål, all information finns med, rätt titlar etc.
Gjorde en tråd på deras forum, efter ett litet tag ville de att alla skriver i samma tråd, då gjorde jag det (en kompis skrev det åt mig då jag inte kan logga in på deras forum)

Har pratat med en kille på min bank nu som sa att det inte är ovanligt med dessa önskemål och att de ofta går igenom. Skulle jag inte få tillbaka mina pengar aktiverar jag min andra cd nyckel och hoppas att jag aldrig behöver ha något med deras support igen att göra. Har snart gått 7 dagar med bara autoreplys där de ber om samma information om och om igen. Ger det till på fredag, i helgen vill jag fan spela!

Av frillan125
Skrivet av Rawrgasm:

Hejsan Swec, har ett litet "problem" som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med. Det är så att jag enligt mig själv tillbringar alldeles för mycket tid vid datorn och det jag behöver hjälp med är tips på saker att göra så att jag inte är vid datorn så mycket. Träna gör jag redan 4 dar i veckan och är med kompisar ibland, men vill ha tips på saker att göra ensam när man inte har kompisar i närheten.

Tack på förhand. Om tråden ligger fel så är det bara att flytta!

Köp en elgitarr och en förstärkare, lär dig spela. Efter någon vecka när dina fingrar är härdade är det riktigt trevligt att sitta och spela i soffan. Finns massor av helt okej gitarrer för runt 1500-2000kr och en förstärkare i modell mindre kostar inte många hundralappar. Tabs och instruktionsvideor hittar du på youtube, ultimate guitarr etc.

Har en kompis som stickar superhjältekläder till katter, ser riktigt bra ut och de flesta katter verkar inte ha för mycket mot cosplay. Han säljer även en hel del av dom

Av frillan125
Skrivet av bonji:

står att dem har som policy att svara inom 72 timmar, antar att autosvaren om samma info osv är för att dem där 72 timmarna ska börja om igen.

Jag skulle gissa på att ett autosvar bygger på med 72h. Undrar om det är som med vissa abonemang förr då man kunde spara minuter. Jag skrev en ticket, fick autosvar 1h senare, sen har jag fått 5 autosvar... 72x5 = 360h, jag borde alltså räkna med att få svar om ca 15 dygn, hoppas inga fler autosvar kommer bara.

Av frillan125
Skrivet av 2infinity:

Tjenare!

Har nu köpt gw2 och hade ett konto under beta tiden som jag inte kommer ihåg lösenordet till. Hur resettar jag lösenordet så jag kan logga in och regga nyckeln för att ladda ned spelet?

//2infinity

Gå in på support.guildwars2.com, skapa ett konto (detta är enbart för supporten) välj ask a question, gå vidare därifrån. Vänta 7-10 dagar på svar.

Av frillan125
Skrivet av Monday:

Att få automatsvar är faktiskt något bättre än att inte få svar alls. För vad jag hört, och upplevt själv när jag kontaktade supporten så dröjde det ett antal dagar när man fick automatsvaret, som man får svara på och säga att det inte löser det problem man har, men när man sedan gjort det så blir det en människa som svarar inom två dagar, och förhoppningsvis då har läst igenom ärendet ordentligt.

I ditt fall låter det helt galet, dock. Man kan undra lite om det är lika högt tryck på supportens databasserver som på själva spelet, nu. Kanske blir rollbacks där med.

Jag hörde av mig innan release och fick ett vettigt svar efter automatsvaret. (Tror inte jag protat med nån som blivit hjälpt av något automatsvar, därifrån.)

Hoppas det fixar sig för er, i alla fall.

Känns som deras autosvar enbart är för att köpa tid eller något, "nu har vi i alla fall gett honom ett autosvar, vi återkommer om 2 dagar" Har nu gått 5½ dag utan ett ordentligt svar, gjort ny ticket för att få den prioriterad enligt deras wiki. Hyser inga förhoppningar om en lösning innan helgen...

Av frillan125

Det är väl inte så ovanligt att ha 15-20 lösenord som är unika att hålla reda på? Jag har bara inom arbetet 14 unika lösenord som byts var 3e månad. Hemma har jag säkerligen 8-10 st till. Det är lätt att komma in i det och bara skriva in så woop är man inne, problemen kommer när man ska byta och sen komma ihåg... Prova LastPass, vi håller på att implementera det på jobbet och kommer även köra det hemma.

Av frillan125
Skrivet av duelito:

Jag fick ge 200 för uppgraderingen... ska nog omförhandla priset

Fick också återkommande BSOD btw, helskumt! Vad hade du för felkod?

Du kanske tog mer påkostat paket overall för att jämna ut marginalerna för att pc-konsulten inte skulle gå back? Jag har fått BSOD 2 gånger, båda är pga av drivrutinerna till 7970m. En gång var det med en fulhackad version och en gång lyckades den inte starta av någon anledning