Inlägg

Inlägg som Thomas Torsson har skrivit i forumet
Av Thomas Torsson

Jag har förstått att kan alla med beta-nyckel bjuda in 3 vänner. Om någon känner sig generös så... PS4 om det gör någon skillnad.

Av Thomas Torsson

300:- bjudet.

Av Thomas Torsson

@SWIN: Det är ju som @teejee framförde i princip ingen prisskillnad, bortsett från skattetillägget och då får du ju gnälla på Sveriges politiker, inte Nvidia. Sen beror det ju ju som sagt lite på var i USA man bor. I Kalifornien får man t.ex. betala $699 + $69 (10%) = 6600 kronor. Några hundralappar handlar det ju om, men det beror som sagt på att vi har en så hög moms här.

@Xyborg: Texas har skatt på tjänster och varor, men ingen inkomstskatt för enskilda individer.

Av Thomas Torsson
Skrivet av ¤Reason¤:

Skaffade mig min första hoj igår, en Yamaha Dragstar 1100 -99.
Nu är det bara uppkörningen kvar 1/8.

http://i.imgur.com/NfPjyoz.jpg

Lycka till! Ska du köra upp med din egen cykel eller trafikskolans?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Thomas Torsson

Hur vet du att kontot har blivit hackat? Vad innebär "ovanlig aktivitet"?

Av Thomas Torsson
Skrivet av Alling:

Visst är det så. Skrev om det för över två år sedan. En jävla parodi är vad det är, särskilt i kontext av den här artikeln.

– Ni får inte ha lätta lösenord på våra tjänster.
– OK, då väljer jag ett sv…
– App app app, det går inte för sig! Du får inte ha mer än 16 tecken i ditt absolut viktigaste lösenord.

Det går att ha mer än 16 tecken. Jag har ett tjugofem tecken långt lösenord till mitt Microsoft-konto, inklusive Hotmail. Kombinera det med verifikationsappen, så har man hyfsad säkerhet.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Thomas Torsson

Microsoft har ju sin verifikationsapplikation som fungerar likt bank-ID. Varje gång man loggar in (med rätt lösenord) måste man godkänna det via appen. På så vis borde det ju bli svårare för hackare att få åtkomst till ens konto, även om de har lösenordet.

Av Thomas Torsson
Skrivet av Dafydd:

Undrar hur många som låter bli att köpa Polaris pga det här...

Inte så jättemånga eftersom Polaris och Vega riktar in sig på kort i olika prisklasser. Så Vega kommer väl mest att resultera i dyra kort, medan Polaris står för mellanklassen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Thomas Torsson
Skrivet av kissekotten4:

Har fortfarande den gamla razer diamondback och måste säga att sidoknapparna knappt används allas, har försökt med slutar med att jag bara använder ena tumknappen. Annars har musen varit perfekt för mig (8 år nu)

Jag har också den gamla Diamondback 3G, inköpt 2009. Sidoknapparnas placering är helknas, men i övrigt är det en mycket trevlig och bekväm mus. Denna version verkar ha precis samma för- och nackdelar.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Thomas Torsson

Nu är det några år sedan, men jag blev väldigt berörd av det när jag spelade det. Fantastiskt att man kan skapa en så gripande berättelse och framkalla känslor med så enkla medel. Musiken är också otroligt vacker. Kan definitivt rekommendera det, oavsett om det är fullpris eller nedsatt.

Av Thomas Torsson

Är det några som vill spela lite? Hade ett par kompisar jag körde med under betan och det var trevligt, men det är bara jag som har köpt spelet. Därför har jag nu inte någon att spela med. Har inte hunnit bygga upp några imponerande färdigheter ännu, men om ni kan ha överseende med detta så är det bara att hojta till.

UPLAY: thomasthorsson

Skrivet av Vispen123:

Heter iaf på uplay: Vispen123

Har lagt till dig.

Av Thomas Torsson

Svenska Dagbladet är väl den tidning jag läser dagligen. Händer att jag tittar in på andra dagstidningar ibland, men kvällsblaskor som Aftonslasket och Expressen försöker jag undvika i största möjliga mån.

Av Thomas Torsson

Har en nyckel till DmC: Devil May Cry (Steam) och en till Bionic Commando: Rearmed (Steam).

Skicka PM vid intresse.

Edit: BORTA!

Av Thomas Torsson

Kan ge 200:- för det.

Av Thomas Torsson

Ha, tror bestämt att du köpte spel av mig till Wii U på Tradera förra veckan. Värt att notera är ju som sagt att de flesta Wii U-spel som spelas med en remote kräver plus-versionen. Annars fungerar det inte.

Av Thomas Torsson

Det fungerade smidigt med The Witcher 3. Tack för en god affär.

Av Thomas Torsson
Skrivet av retrocc:

@Thomas Torsson: Tjena fick den när jag köpte ett graffikort du laddar ner via redeem.geforce.com

Gissade nästan på det. Jag tar den för 250:- då. Skicka PM så Swishar jag över pengarna.

Av Thomas Torsson

Tjena!

Är intresserad av The Witcher 3. Steam-kod eller GOG-kod?

Av Thomas Torsson
Skrivet av WiKaChKr:

Jag ska använda den mest till Mortal combat X

Då bör du definitivt undvika 360-kontrollen. Det är en utmärkt kontroll och det självklara valet i de flesta fall, men när styrkorset måste användas är typ alla andra kontroller ett bättre alternativ. Du kan ju köra med din PS4-kontroll eller skaffa en Xbox One-kontroll.

Av Thomas Torsson
Skrivet av evulme:

Kanske dags då att byta ut min xperia Z. Som jag har haft sedan den släpptes. Och den har funkat klockrent!!

Har precis samma tanke. Bindningstiden för mig går ut i slutet på juni, så det passar ju perfekt tidsmässigt. Samtidigt är jag skitnöjd med min Xperia Z som har fungerat perfekt. Sen har Z sexigare design än Z1-Z4, så man byter ner sig i stil om man skaffar den nya. Man får väl se vad som händer när det väl är dags.