Inlägg

Inlägg som Esseboy har skrivit i forumet
Av Esseboy
Av Esseboy

Jaguar baseras ju på Bobcat och inte Bulldozer? Bulldozer har ju gemensamma FPUer för två kärnor, det har inte Jaguar.

Av Esseboy
Skrivet av lappen81:

Jag anser att sheeple sammanfattar hur människor fungerar (stora massan/alla) men det kanske lever en foliehatt i oss alla O_o

Beskriver bra Kina och ryssland, men inte sverige, lite problem har ni gällande extrem feminism och överdrivtn invandrarstöd.

Av Esseboy
Skrivet av Zezo:

Men det är okej för dig om jag tror som jag gör?

Okej, nej, men inget jag kan göra något åt annat än att upplysa dig om att du har fel gällande frekvens och hälsa. Uppmanar dig att gå några kurser fysik och medicin för att få mer kött på benen.

Allt du läser på nätet är inte sant... källgranska!!

Av Esseboy
Skrivet av lappen81:

Rätt ord kanske är sheeple?
https://en.wikipedia.org/wiki/Herd_behavior#Sheeple
a derogatory term that highlights the passive herd behavior of people easily controlled by a governing power or market fads which likens them to sheep, a herd animal that is easily led about. The term is used to describe those who voluntarily acquiesce to a suggestion without critical analysis or research in large part because the majority of others possess a similar mindset.

Beskriver ganska bra alla foilehattare

Av Esseboy
Skrivet av Zezo:

Hjärntvätt är för mig att släppa sin egen övertygelse och tro till förmån för någon annans sanning.

Nej, hjärntvätt är när man manipulerar någon att tro på sånt som inte baseras på fakta.

Av Esseboy
Skrivet av ChrioN:

Klart man tror på denna information. Vi bor trots allt i Sverige, där vi föddes naiva och hjärntvättade. Ett väl fungerande system som snabbt och effektivt gör narr av tveksamhet! (Och alla går på det) Även de som anser sig vara "vakna" är ofta ganska omedvetna om hur djupt detta beteende sitter.

Känner mig lurad.

Hjärntvättade? Du menar att vår utbildning som uppmanar oss att söka kunskap själva är hjärntvättande? Tror du behöver googla lite på vad hjärntvättning är...

Av Esseboy
Skrivet av Zezo:

Ursäkta om ni tar illa upp, det är meningen att jag måste skriva av mig

Allt levande på denna jord är byggt utifrån atomer, atomer är till sin natur energi, frekvens och vibration.
Skulle inte energier, frekvenser och vibrationer påverka? Allt har sin egen frekvens och sin egen vibration.
Blir ni någonsin påverkade av andra, aggressivt beteende, mordhot, pistol mot pannan, se sin flick/pojk- vän bli utsatt av div, älska, hata. gråta.
Kolla in i det lilla så ser ni också det stora, ibland måste man se trädet för att kunna se skogen, fraktaler*

Varför djur och människor skulle vara skilda från varandra förstår jag inte, följ fosterutvecklingen från embryo och framåt så ser man bara likheter. Lika så biologiskt, t.ex organ och de 8 olika systemen (som vi uppfattar med våra 5 sinnen) som carni/omni/herbi -vorer består utav.

Det som styr livet på denna elektromagnetiska jord kommer från solen, om vi släcker solen så har vi ingen liv kvar efter en tid.
Allt består utav och är uppbyggt utav elektromagnetism.

Varför skulle koldioxiden vara orsaken till växthuseffekten om det är så att det är solen som styr?
Koldioxiden behövs för livet här på jorden, vi behöver koldioxid för att cellandningen ska fungera, det talas ofta att det är livets gas.
Prova själv att andas in någon ädelgas, du känner inte av att syrehalten sjunker kraftigt - du hamnar i koma efter några sekunder (beroende på om du har plastpåse över huvudet fyllt med gas samtidigt som du andas ut innan du drar ner gardinen), hjärndöd inom ca 10 minuter.
Nu var det inte meningen att sprida denna typen av information, men krävs nog för förståelsen. Prova inte dett hemma

Vi ser mindre än 1% av det elektromagnetiska spektrat, mindre än 1% av ljud spektrat, 90% av DNAt i din kropp är inte du, atomen i din kropp består till 99.9999999999999999% av ingenting och ingen av dem finns kvar av dem du födes med, människa har 46 kromosomer - 2 mindre än den vanliga potatisen.

Kan det inte vara så att var och en av oss är som ett glas med en blandning av det mesta, kan det vara summan av kompoten som avgör vad vi uppfattar och hur, det kan inte vara så att var och en av oss är en produkt av våra präglingar?
Coronaviruset påverkar dig inte? Viruset har sin egen frekvens, bara inom frekvensmedicinen finns det en uppsjö av enkla bot mot corona men det tjänar man inte pengar på, man kan inte patentera naturen utan tar patent på en snarlik "man-made" molekylstryktur som synes ser nästan likadan ut men har en helt annan verkanseld.
Varför får bara den ena av enäggstvillingarna autism, där det enda som skiljt vara att den andra fick vaccinspruta vid födseln, av misstag.

Vetenskapen idag är styrd av pengar, globalism och girighet.

2/3 av alla människor är villiga att ge dig en dödlig elchock, bara därför att en aktoritär sa att det var för en bra sak.

Till sist, människan är dum som han/hon/hen/hin är.
Vem är så ut i bomben korkad att man i det närmsta tar död på planeten man bor på, samtidigt som man letar liv på andra planeter?
Människan är den största och värsta predatorn på denna jord, all annan livsform har sin givna plats och håller det biologiska beståndet i schack, det kallas ekosystem där man lever i symbios med varandra, människan inte bara utrotar andra livsformer utan sig själva i sin strävan efter att jag själv har rätt och ni andra har fel.

Allt är sanning, det någon säger är sant är lika mycket sant som präglingarna medmänniskan gått igenom.
Men vad som är sant är upp till var och en av oss, många är villiga att döda för det.

Egot har talat /tack för mig.

Så du har fastnat i frekvens-ormoljeindustrin? Finns inga vetenskapliga belägg för att det skulle hjälpa nån annat än med hjälp av placebo.

Av Esseboy
Skrivet av spikfavoriten:

Fel. Fråga en kunnig läkare. Googla.
Eller kolla denna ingående video som förklarar. https://youtu.be/gJqSdmNNwW4

Skulle det stämma skulle folk inte ha fortsatta symptom efter febern...febern biter inte på viruset.

Av Esseboy
Skrivet av Herr Kantarell:

Trams är att ta febernedsättande och springa till vårdcentralen vid 37.1 C och snuva.

Feber gör inget för immunförsvaret, febernedsättande ska man ta om direkt vid kroppstemperaturer högre än 37,5 grader då det ställer till med mer problem än det hjälper. Feber är en kvarleva från när vi utsattes för bakterieinfektioner som det biter på.

Av Esseboy

Runt 12 månader med sparkonton och investeringar, längre om jag säljer lite stuff jag inte behöver, drar jag ned på utkomster kan jag nog klara mig 2 år om det behövs, börjar jag fiska och leva av naturen kan jag säkerligen klara mig 3-5 år då jag bor på landet med tillgång till odlingsmark och bärskog.

Av Esseboy
Skrivet av Lifooz:

Eftersom att du har kollat synen, så har du supit istället.

Först pratar du om färg och sedan kontrast?

Förövrigt så har IPS bättre betraktningsvinklar och bättre färghantering, den är dock sämre på svärta/kontrast.

Tvärt om för VA.

/Lifooz

Nej, har en VA med fina färger så kontrasten är det som gör färgerna grådaskiga hos IPS paneler

Av Esseboy

Dags att köpa toapapper!

Av Esseboy
Skrivet av lastninja:

I vanliga fall kanske det blir CS tävlingar och sånt på dessa LAN ..Men detta år kan vi istället tävla online om vem som köpt mest toapapper ist.

Mitt bidrag: Köpte 2x4 rullar igår.

Tömde min lokala butik på de fem sista 6x4 paketen.

Av Esseboy
Skrivet av medbor:

Kanske får bli ett höstlovsbirdie? Hoppas situationen börjar bättras snart.

Över hälften av alla smittade är ju friskförklarade nu, så man kan ju nästan börja hoppas

95% av dem är i Kina där de har pålitliga siffror

Av Esseboy
Skrivet av backspace:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A5_starr
Kontakta sjukvården, om de har tid över dessa dagar.

Har ren kollat synen i år, tror du behöver kolla synen om du inte ser att VA har 300% bättre kontrast.

Av Esseboy
Skrivet av Daemon85:

Alltid när jag läser va så försvinner intresset

Tvärt om för mig, IPS är ju som att titta på urvattnad grå färg

Av Esseboy
Skrivet av sKRUVARN:

Tror dom flesta bryr sig mest om prestanda, och prestanda per krona. Då är det rätt ointressant egentligen vilken generation det är eller vad som kom senast. Men ska bli intressant att se Comet Lake mot Zen3.

Sen har vi väl inte riktigt hört så mycket om när zen3 kommer släppas? Eller vart har du fått bekräftat att det kommer Q3? Det är iof också vad jag är inställd på, men nu när jag googlar runt lite så känns det väldigt tyst kring zen3.

Enligt tidigare lanseringar blir det sent Q3 eller tidig Q4. Gått 1 år 2 mån mellan lanseringar i snitt för Ryzen lanseringar.

Av Esseboy
Skrivet av Sir Hitman:

Hur många tester är det?

Intressant. Testade dom alla på flyget, terminalen, dom som hanterat väskorna, taxi/buss från flygplatsen?

Varför skulle dom inte skryta om att dom har gjort massa stickprov och alla har kommit tillbaka negativa? Det skulle ju lugna alla som inte tror på deras påståenden att vi inte har någon okontrollerad smitta i Sverige.

Verkar som om de missat några, Sverige rör sig mot kritisk massa gällande smittde, skulle inte röra mig offentligt mer än nödvändigt mera.

Av Esseboy

Fint med ljusstarka skärmar, tycker min på 400 nits är för mörk ibland, kanske för att jag har 80 watt LED i taket för att motverka mörkret på vintern