Inlägg

Inlägg som Folstream har skrivit i forumet
Av Folstream

Jag är så förbannat trött på den värdelösa skiten som min ISP skickade med (Thomson TG575v7) och jag funderar på att köpa nytt.
Jag har inga jättehöga krav, jag behöver ett (ADSL) modem och en router, gärna allt-i-ett så att säga, men jag kan tänka mig att köpa ett separat modem och router om det finns skäl att göra så. Routern ska kunna användas både till Wireless G och N samtidigt så jag har enheter som kör över båda. Jag behöver inga avancerade delningsfuktioner inom det lokala nätverket ellet nått sånt. Allt jag kräver är att jag ska kunna dela min internetuppkoppling till allt i hushållet utan att routern/modemet dör och tappar anslutningen hela tiden.

Av Folstream

HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOGS

Compaq KB-0133, gammalt skit.

Av Folstream

Logitech G5, G9 eller G9x?

Jo, då skulle jag köpa ny mus och tangentbord då mina nuvarande är båda gamla, billiga, skabbiga saker. Så jag tänkte köpa grejer med kvalité denna gången, så jag tittade på Logitechs G Serie. Jag har redan bestämt mig för ett G11 tangentbord då jag känner att jag inte behöver en LCD skärm, och det verkar vara enda skillnaden mellan den och G15. Säg gärna till om något annat skiljer sig!

Vilken mus jag ska skaffa är jag dock osäker på, jag vill inte lägga ut alldeles för mycket pengar på det här så därför tyckte jag att G5 hade ett bra pris, men den är så helvetes ful (det blåa "nätet"). G9 var lite dyrare men är dock väldigt skön i handen, har inte hållit i G5, och nu kommer en ny G9x, men enda skillnaden verkar vara att den har högre DPI, men jag gissar att den kommer ha ett rätt mycket högre pris. Så jag har ett par frågor gällande mitt köp:

1. Finns G5 i något annat utseende än det blåa nätet? Men den ska vara Version 2
2. Hur känns G5 i handen tycker ni? Är den skönare än G9 eller inte?
3. Är det någon större skillnad mellan 2000 DPI (G5), 3200 DPI (G9) och 5000 DPI (G9x)
4. Vilken av mössen hade ni valt? Jag är öppen till köp av alla tre men tar gärna det billigare om det bara skiljer sig lite mellan mössen.

Jag har en 20" Widescreen skärm (1680x1050) och Windows Vista Ultimate.
Jag spelar rätt mycket, men jag anser mig inte som en "hardcore gamer", så det bästa är inte nödvändigt om det inte märkbart påverkar spelet