Inlägg

Inlägg som Kaishero har skrivit i forumet
Av Kaishero

Ser bra ut till Julafton

Av Kaishero

Radeon fury för 1500 här om du är intresserad. kan fixas fraktfritt till Dig i Linköping

Av Kaishero

Budar 1200 för Radeon 480 kortet

Av Kaishero

1400kr bjuder plus frakt

Av Kaishero

Som det ser ut nu är allt sålt. Det gick undan! Tack för visat intresse alla.

Av Kaishero

Corsair Vengeance LP DDR3 1600mhz minnen (4x4gb) + 2x4gb, gfx

Dessa minnen behöver nog ingen större presentation. Stabila och funkar bra helt enkelt.

1. 4x4gb (16gb) DDR3 1600mhz Corsair vengeance LP vita. 250kr paret, eller 400kr för alla fyra.
2. 2x4gb (8gb) DDR3 1600mhz Corsair vengeance LP svarta 200kr paret
3. Har även ett Radeon 4890HD 1gb som fortfarande kan leverera bild i många spel: 250kr

Finns i Linköping men kan även tas med till Örebro eller Sthlm. I övrigt får köparen stå för frakten.

Läs hela annonsen här

Av Kaishero

1400 plus frakt för grafikkortet

Av Kaishero

Det är ditt @BoZzE: Såg att han var aktiv för många dagar sen och att tråden var gammal nu :=)

Av Kaishero

@Mingol: Jag har ett Sådant kort som pajade. Blixten slog ned. Perfekt kylning till dig kanske om du är intresserad? Du kan få det mot fraktkostnad. Slipper du köpa nytt menar jag

Av Kaishero

AMD 939 4200+ paket. Moderkort, CPU, Minnen. mm

Hej!

Har lite delar över för den som vill bygga en enkel dator eller behöver någon enstaka del. Säljer allt i paket om jag inte får ett bra bud på någon enskild del.

CPU: AMD x2 4200+ socket 939. Standard fläkt om jag inte minns helt fel.

Moderkort: Asus K8N-sli 939

Minnen: 2*1024mb OCZ Gold pc4000 minne, DDR 500mhz
och 2 st 333mhz 512mb minnen och en 333mhz 256mb sticka. Samtliga DDR

Ljudkort: Soundblaster audigy med originalkartong och grejor.

Och slutligen ett PCI-nätverkskort, realtek eller intel har jag för mig.

Delarna finns i Örebro men kan erbjuda fri frakt till Linköping, Motala Norrköping, Jönköping eller därimellan. Då jag är ute och far mycket på vägen.

Pris jag tänkt är 250kr eller högstbjudande. Plus fraktkostnad.

Läs hela annonsen här

Av Kaishero

Parrot Bebop är ett alternativ med Godkänd bildkvalité i mina ögon. Fördelen är att även om den känns lite plastig så är den oerhört tålig och därmed ett bra nybörjaralternativ. Har krashat min och lånat ut till folk som överskattat sin flygförmåga, tror vänster är höger och bränner in i väggen på huset tex. Du bör dock ha skycontroller för att överhuvudtaget få en känsla i flygningen och fotografering. Hittade min egna på blocket för 6000, med skycontroller.

Här är en lite schnutt jag spela in där du kan se själv lite hur kvalitén från denna . https://www.youtube.com/watch?v=tkimREahGks

Hoppas du hittar något kul!

Av Kaishero

Det där ska du ju ha minst fyrahundra för. Så bjuder just det, kan hämta idag.

Mvh Henrik

Av Kaishero

Bjuder 900 för moderkortet plus frakt

Av Kaishero

Jag blev chockad när jag såg detta inlägg.
För alla som läst detta omdöme så vill jag informera att det finns två olika sidor här som nyligen blivit väldigt olika. Personangreppen och smutskastandet i detta inlägg jag ser när jag försökt lösa detta direkt med säljaren, i det här fallet David, känns otroligt kränkande att upptäcka. Speciellt när det tydligen legat ute i flera veckor.

För nyfikna så har jag gjort hur många BRA affärer med folk här utan att bli kallad myglare, girig eller oärlig. Det som kan vara bra att veta är att jag:

1. Inte krävt pengar tillbaka, däremot bett om ett svar och försök till att lösa situationen tillsammans. Finns på svart och vitt återkommande i alla mail vilket David väljer att inte ta upp. Han väljer också att inte säga han fått informationen av förre ägaren att kortet inte fungerade väl till mining, av oklar orsak. Han har skrivit väldigt tillmötesgående och trevligt i brev till mig. Det han uppfattar som dålig ton tror jag är när jag citerar hans garanterande av 100%-ig funktion i av grafikkortet då jag upptäckte att det var instabilt vid längre spelsessioner.

2. Ville inte vara till problem för David då kortet ändå fungerade med minst 50% fläkthastighet. Därför tyckte jag att fläktbyte i utbyte mot pengar kunde lika gärna kvitta då det är omständigt på ett Radeon 7950 och knappt värt tiden/risken bytet skulle tagit. Jag informerade direkt när jag upptäckt felet men valde att låta det vara. (vem var generös egentligen?) Om det är att försöka blåsa någon annan avgöra, var iaf inte min avsikt.

3. Trodde inte att grafikkortet som visserligen visade sig ha en defekt fläkt av två och hängde sig under 50% fläkthastighet (märkligt fel) skulle gå sönder helt efter två månaders normal användning under normala förhållanden. Lite godtroget kanske. Men det är anledningen till att jag hörde av mig igen till honom för att se om vi kunde lösa situationen, när det slutligen gick sönder helt. Ska tilläggas att när grafikkortet kom till mig så var paketet oskadat.

Gällande ESD så får man gärna vara Einstein för min del. Det är grundläggande och jag hoppas dom får lära sig mer än så på Chalmers

Detta är i grund och botten ganska enkelt. Jag har köpt ett grafikkort av David som var trasigt från början. Han garanterade 100% funktion. Det jag visserligen kunde gjort bättre var att svara på mail snabbare, om det inte var för en kompis jag byggde datorn åt som bor 14 mil ifrån mig. David hävdar, eftersom jag inte nappade på fläktbytet antar jag, att det är jag som haft sönder grafikkortet i efterhand på nått sätt. Jag hävdar att det var trasigt från början och det är orsaken till att det gått sönder helt.

För mig så känns det riktigt tråkigt att David väljer att skriva här och på sådant sätt eftersom det är meningen att det ska vara till del för allmän beskådning och ett agera riktmärke för hur andra ska se på mig och göra affärer. Ett lågt betyg kunde jag ta för att jag inte svarat på mail i Davids takt... Jag hoppas andra slipper utsättas för det. Det skulle vara önskvärt om man fick en chans att svara innan sånt här kan läggas ut. Jag är inte en sådan person som David målar ut mig som.

Skrivet av DavidtheDoom:

Användare: @Kaishero
Typ av affär: Försäljning
Tillvägagångssätt: Förskottsbetalning via Swish + Frakt via Posten
Produkt: ASUS 7950 Top V2 DCII

Måste dessvärre komma med ett lite tråkigare inlägg.

Positivt:
Snabb affär.

Negativt:
Han kontaktade mig ca 2veckor efter han hade mottagit varan. Hävdade att en fläkt var paj och han fick artefakter på kortet. Sedan hävdade han att datorn stängde av sig. Motsägelsefullt så sa han att kortet inte gick varmare än 70°C...? Tahiti klarar närmare 90°C så överhettning kan det inte varit på GPU iaf.

Jag bad under en period på cirka 2 veckor om bevis på just temperaturer, bilder/film på spelande eller liknande och erbjöd mig bekosta ca 60-70% av en ny eftermarknadskylare till kortet om jag just fick bevis. Det har nu gått över 3 veckor sen sista mail och tonen som fanns i mailen kan inte göra att jag tror något annat än att @Kaishero försökte blåsa mig och få ca 400kr rabatt på kortet. Jag tänker inte bekosta något kring grafikkortet då jag var generös till att börja med och bara bad om kort info kring problemet och bevis att problemet gick att återskapa.
Även om det var en fraktskada. Fraktskador var även något jag inte tog ansvar för, kortet var väl packat i originalkartong med en yttre kartong runt (ESD-sköldad påse -> Mjukt skum -> Originalemballage -> Yttre kartongemballage).

Edit: (1Mars 2014)
Han slutade svara 27/1 och idag 1/3 fick jag ett mail från killen om att kortet nu har dött helt. Att han inte skickade mig det som behövdes, om det var så att han var uppriktig och istället "körde på för det fungerade om man drog upp fläkten" så är han ansvarig för alla eventuella skador om det beslutet tas. Precis som det är krav på att anmäla problem till företag omgående när man upptäcker problem. Att komma myglande och vilja ha tillbaka allt efteråt....

UNDVIK!

Att notera:
Jag hade nyligen köpt kortet av en kille åt en av mina vänner som senare ångrade sig. Jag sålde således vidare kortet efter ett par dagar för att få tillbaka pengarna jag hade lagt ut. Jag körde tunga tester i Furmark, Kombustor(ca 8h) samt ett par rundor i BF4 då jag var ansvarig för affären och bar ansvaret att informera korrekt kring skicket. Jag upplevde inga som helst problem varken med prestandan, temperaturer eller fläkten.
Killen jag köpte kortet av hade koll på vad han gjorde och erbjöd sig till och med hjälpa till med kostnaden lite för en fläkt till Kaishero. Något som var oerhört generöst.
Gällande ESD, jag studerar elektroingenjör på Chalmers, föregående ägaren var examinerad elektroingenjör och jag anser att båda har koll på hur man hanterar elektronik.

Kommentar:
Jag kan inte rekommendera framtida affärer med denna killen, men om du har med omnämnda person att göra så var på din vakt och granska information du får av omnämnda noga.
Slutbetyg: 0/5

Av Kaishero

Samma med min, laggar fan när man har inzoomat och active protection slår in under en tank-runda. vi snackar stillbilder nästan då. Både med mantle och DirectX

Kör visserligen ett Radeon 7870 1165mhz/1400mhz Gpu/minne, men det gick finemang innan.

Specs: 16gb DDR3 1600mhz, I5-2500k@4.5Ghz. Battlefield på SSD, Win 8.1 - 64-bit alla uppdates. Catalyst beta 14.1 senaste beta Soundblaster Z.

Av Kaishero

Min I5-sandy bridge 2500k. låg också runt 80 grader med originalfläns. Nu kör jag med en cooler master 212 och den ligger vid 50-60 grader med 4533Mhz och vcore 1,360. Känns stabilt och bra.

Av Kaishero
Skrivet av PFall:

Man blir ju smått galen. Står i kö i 5 min, sen kommer man inte in (Game disconnected) Sen är man 6:e i kö igen. 3:e gången nu :/

Samma för mig, inte ens när det är 62/64 som nyss så kom jag in, ingen kö dvs. Connecting.... Game disconnected. Synd. Man vill ju va med o tävla!

Av Kaishero
Skrivet av Frystpingvin:

Jag brukar få det när det är en väldigt lång kö, fick ett svar från någon om att det är kösystemets fel och inte Sweclockers.

Nu var det en före i kö, kom in på 1 minut. spelet koppla ner automatiskt när kartan började laddas och fick ERROR
Game disconnected: could not join server." -igen. Sen reconnectade jag och fick "could not find server" Trist. Får avvakta med tävlingen

Av Kaishero

Jag får hela tiden "could not connect" till servern när det blivit min tur efter alla i kö och vill va med och tävla. Någon mer som får detta? Bara på sweclockers. andra servrar fungerar...

Av Kaishero

Låter logist och visst är det så att man måste gå på båda för att den ena inte ska bli en flaskhals. För att jag testat en att höja minnesfrekvensen betyder inte att jag inte tänkt ge mig på GPUN. Allt står för de som läser

Sen märker jag att det är många som röstar 1:or o 2:or. Förstår inte riktigt varför men det kanske någon annan kan förklara?