Inlägg

Inlägg som versions har skrivit i forumet
Av versions
Skrivet av wargreymon:

Jag gjorde igår kväll, tog under 10 sekunder. Appen var lite seg, men kopierade och skickad koderna till min mail så jag kunde handla på min dator

jag fick det att funka, fick iväg en beställning! tack så hemskt mycket för tipset!

det tog 15 minuter för det första presentkortet, resten kom fram direkt om någon undrar.

Av versions
Skrivet av wargreymon:

Exakt. Jag köpte 4x 2000:-, 1x 1000:- och 2x 200:- = 9400:- för 8460:-, sedan tog jag resterande 90:- på mitt kort då lägsta summan var 200:-.

hur länge fick du vänta på att presentkorten skulle dyka upp?

edit: jag beställde ett på 200kr för att testa och fick det nu. det tog ungefär 15 minuter för det att komma fram. verkar fungera!

Av versions

ok då börjar jag med 300kr+upphämtning eller frakt för cpu-blocket!

Av versions

skulle du kunna lägga upp en bild eller två på cpu-blocket? tack!

Av versions
Skrivet av Exerco:

Tänkte boka ett 3080 efter RX 6000 seriens katastrofala launch. Frågan är bara vilket som är störst chans att få tag på? Känner att mitt GTX980 inte riktigt orkar med längre.

mycket snack om EVGA-kort hos inet i tråden, kan vara en bra idé möjligen. rent generellt tror jag man ska sikta in sig på lite mindre populära märken som palit, gainward, zotac, evga osv. asus och msi verkar vara populärast. sedan får butikerna säkert in färre av de mindre populära korten också så det är svårt att veta. webhallen visar nuvarande kö på korten vilket är trevligt men inte alltid uppdaterat nyligen så ibland kan det nog vara ganska annorlunda än det ser ut.

Av versions

7000-7500kr tycker jag känns som en rimlig prissättning för 6800 xt. är det mer än så köper jag hellre 3080.

korten dök ju upp på AMD:s webbshop för €662 (https://www.amd.com/en/direct-buy/5458374100/se) i en kort stund igår. jag hann inte köpa tyvärr, men är osäker på om man ens hade fått köpa som svensk (kanske är låst till tyskarna eller något).

Av versions
Skrivet av Webhallen:

Fixat!
Den hade legat där och fermenterat en del

/Patrik

tack!

Av versions

@webhallen

har du koll på om kön på zotac trinity oc har växt till sig? det står 0 på hemsidan men det är ju lite äldre information. beställde nyligen och undrar hur man ligger till lite ungefär.

Av versions

budar 5100kr+hämtning för ett av korten med block och originalkylare

Av versions

5400kr + hämtning

Av versions

då börjar jag med 5000kr+hämtning

Av versions
Skrivet av CarlOscar:

Jag hade problem med mitt EVGA 1080ti för några år sedan
Kontaktade EVGA och fick personlig kontakt efter någon timme.

Fick 2 val
1: Skicka mitt kort till dom så skickar de ett nytt när mitt kommer fram.
2: Köpa ett nytt kort av dom, vilket jag gjorde. Fick det på 1-2 dagar. Sedan skicka jag mitt kort med deras låda. När det kom fram så fick jag tillbaka pengarna

Smidigt!

japp, så gjorde jag med ett moderkort från EVGA som felade. de gav mig också en gratis uppgradering då de inte hade min modell i lager. snabba svar och behandlade mig inte som att jag var en total jubelidiot vilket också var trevligt.

Av versions
Skrivet av yestomtom:

Någon som snappat upp hur lång referensmodellen var (visst höll den sig under 310mm)?

267mm

Av versions

tycker det ser helt ok ut! trevlig design, inga konstigheter som sticker ut eller färgglada detaljer. det här med "UNLEASH THE GAMING POWER ACCEPT NO COMPROMISE" dock...

Av versions

tänkte fråga er som förhoppningsvis har lite bättre koll på hur det här fungerar just nu.

det blir nog att jag köper antingen zotac trinity, evga xc3, msi gaming x trio eller https://www.proshop.se/Grafikkort/Inno3D-GeForce-RTX-3080-iCH.... detta pga vattenblock och garanti. har någon några bra tankar om var man ska lägga sin beställning? verkar ju vara kort kö på både zotac trinity OC på webhallen och evga xc3 på inet vad jag förstår. gäller det också xc3 black då eller bara ultra? ska man kanske vänta på att komplett får in ett lass zotac trinity till? msi gaming x trio är det bara att glömma kanske? någon som vet något om inno3d-kortet jag länkar? möjligen något referenskort kanske, typ palit eller gainward.

tack på förhand

Av versions
Skrivet av Rinuko:

Vad är det svenska priset? Kan inte se att Inet har några produkter upplagda.

6800 xt kostade 7700kr på inet och 8000kr på komplett och webhallen.

Av versions

det blev att jag avbeställde. långsammare i rasterisering, mycket långsammare i RT, ingen DLSS (ännu i alla fall) och liknande prissättning. har svårt att se någon fördel förutom något lägre prislapp. känns inte som en särskilt bra produkt jämförelsevis.

Av versions

fick bekräftad beställning på MSI 6800 XT hos komplett. huruvida det går igenom återstår att se. nu att läsa recensionen...

Av versions
Skrivet av Laxpudding:

Nu vet jag inte om Xiaomin har HDR-funktion men annars låter som att typiskt för att Windows stannar kvar i HDR-läge efteråt. Kanske i kombination med hur skärmen automatiskt ändrar en inställning.

den har inte HDR.

Av versions
Skrivet av Sebbe_a:

Ja verkligen lätt att dras med i hypen. Speciellt när man sitter hemma i kallingar hela dagarna under en pandemi (jag kan inte va ensam, erkänn nu ) .

tycker det blir alldeles för kallt! mjukisbyxor och mysig tjocktröja ska det vara.