Inlägg

Inlägg som sweskane har skrivit i forumet
Av sweskane

3300:- Kan hämta idag!

Av sweskane

@fojlop: Hur har det gått? Hjälpte det med nya kablar?
Hijackar lite!
Jag har nämligen samma problem, haft ett GTX 780 kort i strax över två år. Inget ända problem förens nu senaste veckan har det börja hända exakt samma sak som för dig.
Mitt i ett game så slocknar skärmen och det står "no signal detected" medans man hör spelet fortsätta i ljudet. efter en stund fryser datorn och startas om. Eventuellt att man själv startar om den. Händer även ofta direkt när jag stänger av spelet och man skall återgå till windows, så slocknar allt.

Jag hade samma problem en gång förr i tiden då jag hade ett 8800 gt. och det hände direkt då från jag köpt den.Lyckades dock googla till mig då, att eftersom just det kortet jag hade var överklockat från fabrik, så kunde det vara felet, varpå jag skaffade ett program och gick in och klockade ner kortet några snäpp och det löste problemet.

Så jag tänkte ju direkt testa samma sak nu, men det verkar inte som det funkar med nvidias egen kontrollpanel. Har justerat ner värdena rejält, men enligt GPU-Z så kör grafikkortet fortfarande på samma värden som innan?!
Vet någon något annat program som rekommenderas för att clocka ner grafikkort?

Av sweskane

Om du bränner på med en sådan värsting dator, varför inte slänga på vattenkylning då med? Det lär dra ner på både värmen och oljudet som den lär producera!

Av sweskane

snyggt man ;D

Av sweskane

nu var ju inte frågan ifall jag klarade det med 530w,...

Av sweskane
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lopphunden
Hiper är ju inte dunderkvalité så det känns lite riskabelt.
Men strömen räcker så det är ingen fara på den sidan.

hmm okejdå, jag blec dock rekommenderad ett hiper agg. men okejdå då antar jag att det är värt ett försök!

Av sweskane

8800 gt SLI, ström fråga.

Tja!
Jag sitter och funderar lite på om man skulle köpa ett till 8800 gt 512 mb och köra sli.
Mitt moderkort ( asus p5n-e sli ) klarar ju sli. Men frågan är om mitt nät agg räcker? Det är ett hiper 580W, lite mer än 1 år gammalt. Min processor är
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6850 @ 3.00GHz. Och jag har 2 gb 667 mhz ram.

Har tittat runt lite på olika trådar om diverse 8800 gt/gts/ultra sli, men alla tycks säga olika angående strömmen. Så ifall det finns någon som vet hur det är ifall det skulle fungera eller inte, vad som skulle hända ifall det var för lite så svara gärna.

Tack på förhand!