Inlägg

Inlägg som Digital8 har skrivit i forumet
Av Digital8
Skrivet av Peterboxy:

Startade faktiskt med det i helgen efter att just ha spelat igenom Witcher 3.
New Vegas har länge legat i "att spela"-hög

Kör dock utan mods, kanske ska testa det.

Jag rekommenderar dig att i varje fall använda de som listas under "Primary" här:
http://pastebin.com/pyvnyu4F

Då får du en lite mer PC-vänlig upplevelse, gäller speciellt UI.

Jag rekommenderar även att du justerar din FOV till 90 och stänger av musacceleration, gör att spelet känns mycket bättre.

Av Digital8
Skrivet av A7V:

Har det på lut som nästa RPG jag ska grotta ner mig i.
Nötte det förut, med 10-20 moddar, men hade inga av DLC-expansionerna då.
Är lite sugen på att testa J.E. Sawyers half-officiella mod även om jag normalt tycker om att kunna släpa runt ett mindre IKEA-lager med grejor.

Jag körde igenom spelet med JSawyer / Hardcore sist, det var inga större problem. Du kanske inte kan släpa med dig hur mycket som hellst, men det är därför man har packmulor med sig!

Funderar på att spela med "Cirosan’s Classic Overhaul" nästa gång, sätter lite mer press på en.

Av Digital8

Eventet lär ju handla 10% om spel, 40% om hårdvara och 50% om media som inte har med spel att göra... man har blivit riktigt trött på Microsofts E3-framträdanden på senare år, tror knappast att detta blir annorlunda.

Av Digital8

Fallout New Vegas

Finns det andra kurirer som fortfarande lirar detta härliga rollspel? själv ger jag mig fortfarande in i Mojave-öknen och leker prickskytt med Legionärer som måltavlor.

Rekommenderade mods:
http://pastebin.com/pyvnyu4F

Wiki:
http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas

Av Digital8

Riktigt härligt att höra att de pratar om ren hårdvara. Jag gillar att de presenterar maskinen som en riktig spelkonsoll och inte sluddrar om social media, filmstreaming, sportnätverk eller någon annan skit (jag tittar på er MS).

8GB DDR5? :-DDD

Det ska bli kul med nya konsoller, även om PC är starkare prestandamässigt så utvecklas fortfarande majoriteten av spelen till äldre konsoller vilket hindrar industrin från att gå framåt. Jag hoppas verkligen alla större utgivare ser värde i de nya maskinerna, flyttar utvecklingen av spel till de kommande konsollerna och struntar i att ge ut nedbantade versioner till PS3 och 360.

Av Digital8

Kan det vara pga detta problem jag får stuttering i Quake Live när jag kör på DVI-porten istället för VGA?

Jag har trott att det var skärmen som var kass.

Av Digital8

Jag gillar verkligen det visuella, riktigt snygga miljöer och karaktärer.

Synd att själva förstapersonpangandet verkar vara Halo, tyder på att även om det kommer en PC-version så kommer det kännas segt som fan när man springer runt, hoppar och skjuter. Sen att spelet kommer vara MMO-liknande lockar mig inte alls, men det återstår att se hur väl de kan implementera ett sådant upplägg.

Av Digital8

The Big Lebowski, jag vet inte hur många gånger jag sett den nu.. man hittar alltid något nytt att garva åt.

Av Digital8

Fast & Furious 6 trailer

Finns det något bättre än denna otroligt dumma men ändå jävligt underhållande filmserie?

https://www.youtube.com/watch?v=p1QgNF6J1h0

Av Digital8

Deus Ex om du syftar på spelupplägget. Det finns flera olika sätt att slutföra ett uppdrag; vill du smyga dig förbi? skjuta dig förbi? eller prata dig förbi en vakt?

De har inte mycket gemensamt stilmässigt dock, då Deus Ex är typisk Cyberpunk.

Av Digital8
Skrivet av Hagge:

2: De är tomb raider vilket jag växt upp med, spelat 1 enda till slutet..Älskar alla...Älskar de här explore/challages samt gåtor och så
3: Många Livestreamers som jag brukar kolla på, har fått äran att testa spelet och tycker att de är bra..

2. Du är medveten om att det nya spelet är mer likt Uncharted än de äldre Tomb Raider-spelen?
3. De har fått "äran" att marknadsföra det.

Av Digital8
Skrivet av Ramblemoe:

jag bara förbeställer MMOs för att få en smidigare launch.

Does not compute, det är ju regel mer än undantag att MMO-servrar går på knäna första veckan och man får köa in för att kunna spela.

Av Digital8

Född '86

Platform: PC, mina konsoller står bara och samlar damm.

Gamla godingar som jag lirar år efter år:
- Quake 3
- Street Fighter III 3rd Strike

I denna stund är det dock Fallout New Vegas som gäller. Det är lite underligt, jag har aldrigt tyckt om Bethesda-spel, men det visade sig att när en utvecklare som faktiskt kan skriva en bra berättelse och skapa en sammansluten värld får bygga ett spel med samma koncept/motor, så älskar jag det. Jag hoppas att Obsidian får göra uppföljaren till Fallout 4 (som jag inte har höga förhoppningar på).

Av Digital8

Det finns INGEN anledning att förboka spel, 99% av gångerna kan du gå in i en butik och köpa det samma dag som det släpps, det är bara GameStop och liknande som vill få dig att tro annat. Du kan läsa en recension dagen innan det kommer ut, beställa från en webb-butik och ha spelet i brevlådan nästa dag.

Jag har aldrig förstått mig på folk som bokar nästan samma dag som ett spel tillkännages. Det har funnits flera spel de senaste åren som jag trodde jag skulle tycka om till 100%, sedan samma vecka som spelet släpps så visar det sig att det har massor av tekniska problem, värdelöst DRM eller är ett helt annat spel än det utvecklaren fått det att framstå som tidigare.

Av Digital8

Ser ju ganska trevligt ut, synd att det är "gratis".. P2W-modellen får väldigt gärna gå en snabb och våldsam död till mötes.

Av Digital8

Eftersom Ducky G2Pro (full size) verkar vara slut över allt så tittar jag på Filco Majestouch-2, någon kvalitéskillnad på dessa?

Av Digital8

Jag var lite skeptisk till Inexile för jag visste inte så mycket om deras bakgrund och många av WL1-utvecklarna som de anställt för WL2 verkar inte ha gjort många större produktioner sedan orginalet kom ut. Det är i varje fall bra att de har lite Obsidian-folk som arbetar på det.

Detta ser riktigt bra ut för att vara en tidig version.. finns givetvis mycket kvar att trixa med, men den videon säger en hel del om kvalitén på spelet.

Av Digital8
Av Digital8

OP letar efter realistiska racingspel och det första förslaget han får är Need For Speed? jag önskar man kunda ge -1 på detta forumet..

Richard Burns Rally är ett klassiskt rallyspel som det fortfarande sker utveckling på.

Av Digital8

Om du är intresserad av en bra SNES-klonkontroll till PC så ska du definitivt titta på denna:
http://stoneagegamer.com/pcmacusbsnescontroller.aspx

Har två, jag använder dem varje gång jag lirar emulerade 8/16bit-spel.