Inlägg

Inlägg som Digital8 har skrivit i forumet
Av Digital8
Skrivet av Olegh:

TS verkar ju även vara ute efter något som går att gömma undan ganska väl, även om han inte skriver ut detta explicit. Mikrofonen du länkar till är sannolikt bättre, men är inte särskilt "liknande".

Precis, vill ha en mindre mikrofon som ligger under monitorhyllan brevid min amp/dac, vill inte behöva dra fram den när den skall användas heller så den ska kunna plocka ljud på 2m~ avstånd utan problem.

Av Digital8

Bordsplacerad mic för spel (max 700kr)

Jag söker en mindre variant som har uppfattar min röst på minst två meter, den skall ligga längst in vid skrivbordet.

De jag tittat på är

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004E1VIPC/ref=s9_simh_gw_...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TGTDFM/ref=s9_simh_gw_...

Några andra rekommendationer på liknande produkter?

Av Digital8

Säljare som vill skriva papper med alla ens uppgifter i butik

Tjänar det en själv på något sätt eller detta enbart för deras egen skull? oftast påstår de att de "måste" skriva in varan eller något liknande och frågar då efter ens adress och all möjlig skit som gör att det tar 10 år att komma därifrån, jag vill bara köpa varan och inte beskriva min livssituation tack..

Antar att det är för säljarens provision eller liknande skräp? med tanke på att man får ett riktigt kvitto i kassan i vilket fall som hellst.

Jag är inte speciellt road över att gå in och hämta något i en butik, så är man på väg till kassan och så kommer det en nisse springades efter en "Hallå! jag måste skriva in den!".

Av Digital8
Skrivet av Estatus:

Audio-gd ska vara extremt bra med DAC/Ampar. Den enda Audio-gd produkten jag haft var NFB-3 som var en DAC. Sålde den efter ett tag eftersom jag inte gillade att ha en så stor sak vid min dator, plus att jag inte gillade diskanten på den. Men om jag var ute efter en DAC/Amp skulle jag nog vända mig främst till Audio-gd; amp sektionen på deras produkter har väldigt saftiga uttagskrafter och låga uttagsimpendanser vilket jag gillar.

Kanon, ja det enda jag inte gillar är utseendet på den, hade hellre sett att den var stor på bredden istället för djupet.

Av Digital8

Någon som erfarenheter av Audio-GD grejer? skall skaffa mig NFB-11.32 har jag tänkt.

Av Digital8
Skrivet av Spawnbadboy:

har du steam? har du steamspel?
Grattis då är du redan inlåst!

Jag köper aldrig Steam-spel om det finns andra alternativ, varför frivilligt välja DRM när man inte måste? och det är skillnad på ett operativ och en programvara, med den sistnämnda är det lättare att kringgå de restriktioner utgivaren satt.

Av Digital8

Klarar Audioengine D1 av att driva ett par AKG K601/612?

Av Digital8

Jag är lite orolig över PC-spelens framtid om detta tar fart, om nu allt skall låsas till samma tjänst och operativ är vi inte så långt borta från konsollerna. Jag gillar att det är lite vilda västern med PC där spel kan modifieras och snickras ihop hemma hos någon fantast, när det ligger utanför utgivarens händer.

Av Digital8
Skrivet av Jinxswe:

Aldrig haft de problemet.

Du är lyckligt lottad, sedan 1.0 har jag lirat i princip varje dag och för mig är det regel snarare än undantag.

Av Digital8

Man får hoppas de kommer till bukt med alla serverkrasher inom kort, känns som jag stöter på en minst var tredje karta man spelar, oavsett server.

Av Digital8

Där ser man, får lära sig att använda sökfunktionen.

Av Digital8

Project Reality BF2

Någon annan som lirar på tok för mycket av denna goding?

Av Digital8

Hörlursmodifikation, vart skall man vända sig?

Jag har ett par AKG K550 som jag skulle vilja göra en modifikation på, nämligen göra kabeln avtagbar så kan byta till olika längder.

Det är inget jag vill göra själv så jag undrar vem man skall vända sig till? någon som vet en bra butik i Göteborg eller liknande med seriöst folk som har koll på ljud?

Av Digital8

Nej, inga med större samling spelare i varje fall. Undantaget skulle vara Tribes Ascend.

Av Digital8

Det är för mycket hitscan utan rekyl, för lite projektiler, för långsamt och för lite rörelse-element att lära sig i dagens förstapersonspangarare.

Av Digital8

Inget Quake :/

Av Digital8
Skrivet av occe94:

Jag gillade Joshua Graham, annars håller jag med om att HH hade tråkiga karaktärer. Dock är det som New Vegas ska vara: öppen värld med sidequests.

Spela Dead Money på Hardcore med Project Nevada så kommer du också hata det

Jag tycker om att springa runt och utforska, men Zion var inget kul ställe att göra det på.

Jag spelade igenom Dead Money med JSawyer / Hardcore, sprang runt med 1 hp mestadels. OWB var ett mycket större problem för mig dock, hade väldigt lite ammo och fienderna sög åt sig kulor som svampar.

Tycker Lonesome Road var för lätt jämfört med de andra DLC, lite konstigt med tanke på att det skall föreställa den tuffaste miljön i spelet.

Av Digital8
Skrivet av occe94:

Dead Money är utan tvekan den sämsta DLCn. Spela Old World Blues och Honest Hearts istället.

Smaken är som baken, jag tyckte Honest Hearts hade tråkiga karaktärer och uppdragsdesign.

Dead Money har en unik atmosfär med intressanta karaktärer, påminner mig mycket om Bioshock.

OWB är helt klart bäst, väldigt kul berättat och har en miljö som är kul att utforska.

Lonesome Road har riktigt snygga miljöer och grymm atmosfär men är för mycket FPS och för lite RPG.

Jag gillar verkligen att ingen DLC är den andra lik.

Av Digital8

Skulle mycket väl kunna tänka mig att köpa en högupplöst IPS-monitor, men man är ju spelgalen vilket gör att jag får nöja mig med TN-paneler då responstiden är bättre.

Av Digital8
Skrivet av Ninotramp:

Vad tycker ni gör New Vegas så mycket bättre än Fallout 3? Om ni nu gör det så att säga.

Skillnaden mellan Bethesda och Obsidian är ganska tydlig, Bethesda bygger sina världar med målet om att du ska få se massa coola grejer medan Obsidian bygger en värld som stöder deras berättande. I Bethesda-spel känns det som att man springer runt och leker i en sandlåda där de placerat ut karaktärer och städer för att fylla ett tomrum medan i New Vegas så upplever man en sammansatt värld där allt hänger samman. Obsidians designers är i en klass för sig i jämförelse.

Denna videon förklarar det rätt bra:
https://www.youtube.com/watch?v=wvwlt4FqmS0