Inlägg

Inlägg som Digital8 har skrivit i forumet
Av Digital8

Surf- och arbetsdator för resa, 3000-4000kr

Tjo, lovade att skriva en tråd åt min syrra då hon behövder en laptop/netbook/notebook (?) till en resa. Skall användas i huvudsak till surfande och arbete/skola (Office) men även lite media (film, musik), inget spelande alls. Lång batteritid, wi-fi och webcam efterlyses, den ska ju användas på resande fot så om den inte är för otymplig är väl bra det med.

Vad rekommenderas?

Kan väl nämnas att jag inte har någon större koll på bärbart alls.

Av Digital8
Citat:

Ursprungligen inskrivet av tcntad

Vart finns den oskyldiga bakgrundsbilden ?

http://d.imagehost.org/view/0674/1268417758520

Av Digital8
Av Digital8

Har samma processor och jag tänkte köpa mig en riktig fläkt jag med, moderkort ser ni nedan, använder Antec 300 case. Ligger på ca 34-38 idle och när jag spelar (exempelvis Mass Effect 2) så kan de gå upp emot 59 max.. vilket känns lite lurigt då jag tror att 955 inte gillar mer än 60.

Rekommenderad fläkt? Bör jag välja de som redan är nämnda eller får de inte plats kanske?

Av Digital8

VSync, Triple buffering och Input lag i Dx

Jag undrar om det går att fixa (program/hack etc) så att man kan använda 'triple buffering' i Direct3D/DirectX-spel och om det i så fall fixar det input lag man får i exempelvis Source-spel (HL2, Portal, TF2) med Vsync på?

Jag märker av mycket tearing i Portal nämligen men med VSync på så får jag input lag, jag har testat att begränsa fps till 60 men det gör ingen större skillnad. Kanske kan vara så att jag kör fel kommando? (fps_max)

Använder en Benq G2412HD med ett 4890, skapade tråden i grafikkort då det är ett program/drivrutinsliknande som jag är ute efter.

Av Digital8

Sålde min feta 40GB för 2800, blir nog till att plocka upp en slim när Uncharted 2 släpps

Man kan köpa den för 2900 inkl frakt från Simply Games, är väl lite lurigt med tullen dock:

http://www.simplygames.com/info/17744/Playstation-3-Slimline-...

Av Digital8

Vad betyder det när det står 5ms / 2ms (GTG)?

Av Digital8

Rekommendera en datorskärm

Precis som tråden säger, jag undrar vad för skärm jag skall köpa om jag vill lägga max 2300kr på en, jag är först och främst ute efter en som passar fint till spel, den ska klara snabba svängar mm då jag lirar en hel del Quake

Av Digital8

Jag behöver inte köpa en tub vid sidan om till AMD Phenom II X4 955 BE (box med fläkt) va? det ser ut som det sitter ett litet lager under fläkten redan.

Av Digital8

Tack för svaren! angående hårddisken (denna?), vilken är bäst prestandamässigt av den och Caviar Black?

Jag vill gärna ha ut mer kraft/hastighet framför mer utrymme nämligen, som om det finns en kanondisk på 300gb som ligger under 500kr-sträcket så nöjer jag mig med den

Av Digital8

Hej, jag tänkte följa ert råd här och möjligtvis skaffa mig AMD 8k varianten. Min nuvarande dator är från 2003 så det blir ett hopp uppåt heh. Har dock lite frågor

1. Hur det ser ut med kylningen för just denna, bör man skaffa sig extra fläktar osv och i så fall vilka?

2. Alla kablar och skruvar etc som man behöver medföljer?

3. 550w räcker?

Tack på hörhand!