Inlägg

Inlägg som Marcuselwinson har skrivit i forumet
Av Marcuselwinson

behöver hjälp med min Phenom2

Tjena jag skulle vilka klocka min Amd phenom 2 705E X3 2.5gHZ och har änsålänge klockat den till 2.9 ghz och undrar om jag kan dra övr den till 3 utan att ändra vcore? Änsålänge har jag 1.225 I Vcore .

Snabbt svar tack !

Av Marcuselwinson

Crossfire hjälp snabbt!

Tjena jag har fått in ett till Asus Eah4870 DK TOP 1GB o har tänkt köra crossfire som sagt så kräver dem 2 st pci-e 6pins kablar , jag tänkte behöver jag koppla 2 st till varje graffekort ? Och klarar mitt nätagg detta som är 550W 80Plus ? Snabba svar tack !

Btw ska jag ha 1 brygga eller 2 bryggor?

Av Marcuselwinson

Överklockning !?

Tjena jag blev sugen på att klocka min processor nu när jag fått min Noctua Nh-D14 men så testade jag lite men när jag kom över 3 så börja det brusa i hörlurarna o allt lagga fast
Är det för att jag måste höjja vcore ?=

Av Marcuselwinson

jag tankade prime95 o hade typ 34 grader i test 7

Av Marcuselwinson

Jag kör med pastan jag fick med .

Av Marcuselwinson

Noctua Nh-D14 suger?

Tjena jag isntallerade min Noctua Nh-D14 idag på min Amd phenom 2 705e X3 och så tog jag väck gamla kylpastan med kemiskt ren bensin så sen när jag satt på ny så drog jag tunt lager över hella processorn med ett visitkort sedan satt jag på kylaren osv nu tittar jag på tempsen så ligge rjag på typ 27 grader idle o tycker det suger ? Något jag gjort fel eller tar det sin tid för kylpastan eller vad ?

Av Marcuselwinson

D-Dosning? HJÄLP?

Tjena det sitter en liten p12 o D-Dosar mitt internet ibland får damp , jag undrar hur man bytar ipn? för att slippa bli fkn d-dosad?

Tack!

Mvh marcus

Av Marcuselwinson

Btw kan jag ta väck kylpasta med sprit?

Av Marcuselwinson

Så jag kan typ koppla den ena till sys_fan?

Av Marcuselwinson

Noctua Nh-D14 Hjälp!

Tjena jag har precis varit o hämtat min Noctua Nh-D14 Och såg att det var 2 3-pinnare cpu connectors och jag har bara en 4-pinnare till cpu fan hur ska detta gå till ? Behöver hjälp snabbt !

Mvh Marcus!

Av Marcuselwinson

Kompis har problem med drivrutiner

Tjena min kompis omformaterade sin dator innan idag så nu hittar han inte sina skivor så han kan installera moderkorts drivrutinerna så nu sitter han på sin bärbara o försöker hitta drivrutiner för att han inte kan komma in på internet med sin vanliga dator som han omformaterade då , så ska han försöka hitta drivrutinerna på sin bärbara o bränna ner dem på en skiva så frågade jag vilket moderkort han hade så hade han ett Nvidia nForce 2 någon som vet var man kan hitta drivrutiner till detta moderkort ? Eller om det finns en annan bra lösning ?

MVH Marcus Elwinson!

Av Marcuselwinson

Kanske satt det i fel kortplats

Av Marcuselwinson

haha jag är nte riktigt säker han lira cs typ skitseriöst cuper o sånt så han sa att jag skulle lägga en tråd om det

Av Marcuselwinson

Static Ping?

Tjena asså min brosha vill få reda på hur man fixar static ping på vårat internet så sa han att jag skulle ta reda på det osv. Någon här som vet hur man fixar det ? , ty !

Av Marcuselwinson

ja det räcker själv ska jag köra 4870 i crossfire med 550w

Av Marcuselwinson

Noctua NH-D14

Tjena som ni vet så är det snart julafton och jag har önskat mig en Noctua Nh-D14 som jag ska använda till min Amd phenom 2 x3 705e , för det första undrar jag om processorkylaren som jag har nu o processorn sitter fast med kylaren när jag tar väck processorn , är det bah att rycka så att den går väck lr måste jag göra på ett speciellt sätt ? Btw hur ska ajg få väck gamla kylpastan från processorn har ni ett bra o fungerande förslag ?Ops någon som vet hur långt man kan klocka en Amd phenom 2 x3 705e processor :)?

MVH MACKE!

Btw GODJUL ALLIHOPA

Av Marcuselwinson

Tjena ey jag ska snart få ny kylare och undrar , hur fick du väck kylpastan från processorn , dock var fick du tag i den kylningen till dina minnen ? Svara gärna i PM tack !

Av Marcuselwinson

Amd athlon processorn är nog sämre än din gamla ,

Av Marcuselwinson

Kan jag köra crossfire behöver svar!

Tjena jag har ett Asus Eah4870 1 GB DK och undrar om jag kan köra crossfire med det och ett XFX 4870 1GB ? asså om ajg kan köra crossfire med dem 2 ?

Av Marcuselwinson

Var får jag tag i det ?

Någon som kan en sida där jag kan beställa ett Asus Eah4870 1GB DK ? Jag hittar itne nån sida som har det , skulle verkligen vara till hjälp om nån kan langa en sida där jag kan beställa det !