Inlägg

Inlägg som Marcuselwinson har skrivit i forumet
Av Marcuselwinson

ATI Radeon 4870 HD, fpsdrop!?

Tja allihopa.
Sitter med ett ATI Radeon 4870 HD ,lirar CS och fpsdroppar?Jag är 95% säker på att de är grafikkortet då jag kollat allt annat ex antal gånger. Någon som vet vad jag ska göra? Kan de vara BIOS uppgraderingar eller något?
Tacksam för svar!

Av Marcuselwinson

Drivrutiner till ATI Radeon 4870 HD ?

Någon som kan länka rätt drivrutiner till ATI Radeon 4870 HD , Vista 32-bitars.
Tacksam för snabba svar!

Av Marcuselwinson

Ett ASUS EAH4870 1 GB DDR5

Av Marcuselwinson

Kan inte få upp CCC :S

Tjena ska starta mitt CCC= Catalyst control center , men nej då kommer det upp en ruta som det står funktionerna i grundvyn för ATI Catalyst control ceter Stöder inte den grafikprocessor som nu är aktiv , WTF ÄR DETTA ?

Av Marcuselwinson

Asus Eah 4870 Dk 1g

Tjena söker drivers till mitt ASUS EAH 4870 DK 1G Men hittar inte drivers till det , har sett på asus hemsida 4870 series men när jag installerar den senaste där så står det att om jag fortsätter kan det skada operativsystemet osv , någon som kan detta ?

Tack på förhand .

Av Marcuselwinson

Omg mitt graffekort är cp

Har problem med mitt ASUS EAH4870 1GB DDR5
Jag laggar typ 80 fps på cs o har laddat ner de senaste drivrutinerna till det och fattar fortf inte vrf , ska man ladda ner Bildskärmsdrivrutiner ? Kanskejag som har gamla , och isf var laddar man ner dem , snälla hjälp!

Av Marcuselwinson

DU wingman det finns inget i CCC som heter v-sync jag fattar inte vad som är v-sync på AIT

Av Marcuselwinson

Jag har testat installera om drivrutinerna ..

Av Marcuselwinson

Problem med grafikkortet

Tjena har problem med mitt Asus EAH 4870 DK 1GB GDDR5 , jag köpte ny dator och satt ihop allt o det var inga problem sen när jag kom in på datorn installerade jag alla drivrutiner , till allting så ska jag testa o spela cs = Counter-strike så går jag in på AWP-ROOFTOPS så gick jag på lj road o droppa till 80 fps o fattar fan inte vrf för det ska inte detta grafikkortet göra , min kompis går där med 100 fps med ett NVidia geforce 7600 så man blir lite sur , jag tror det är nån drivrutin jag har glömt det är precis som att det blir för mkt färger för grafikkortet så att det inte klarar det . Mina andra delar idatorn , Moderkort : M4A79T-Deluxe DDR3 , Minnen : Kingston 4GB = 2st 2GB 1066 MHz DDR3 , Grafikkort : Asus EAH4870 DK 1GB GDDR5 , Processor : Amd Phenom 2 705 X3 2.5 GHz 7.5 MB cache minne .

Tack för hjälp i förhand .

Av Marcuselwinson

ADapter*

Av Marcuselwinson

Grafikkorts problem

Tjena har ett problem med mitt ASUS EAH4870 DK 1GB GDDR5
för jag har fått en ny dator precis så byggde jag ihop den o allt , o installerade alla drivrutiner o sånt , när jag spelar Counter-strike på awp-rooftops HNS så på ett ställe fpsdroppar jag ner till 80 typ och jag fattar fortf inte varför , min kompis går där me ett Nvidia geforce 7600 utan fpsdrop så jag blir bara så jävla sur , försökt med allting , men när jag ska installera en BIOS enhet till graffekortet så står det att det inte hittar en adaper o vafan är det nu då , Grejerna i datorn är : Moderkort - M4A79T DELUXE , Minnen - Kingston 2 st , 2GB = 4 GB 1066MHz DDR3 Och en Processor : Amd Phenom 2 705 X3 2.5 GHz 7.5 MB cache .

Fattar fortf inte vad som är problemet hade varit gytt o få lite datorkunnigt folk här liksom , om ni tror ni vet vad som är problemet snälla säg till .

MVH MARCUSELWINSON