Inlägg

Inlägg som Megacrash har skrivit i forumet
Av Megacrash

Sjukt att någon kan gå till domstol för att tvinga någon att köpa något personen inte vill ha. Wtf?

Av Megacrash

Låter bra, smidigt och enkelt för oss som inte orkar forska i vad som passar.

Av Megacrash
Skrivet av Moton:

3000kr i månaden för ett spel är ohälsosamt. Inte många hobbies man spenderar dom summorna på. Men vad är det du säger? Är det akten av att spendera pengar som gör spelet mer njutbart för dej eller vad menar du?

När räkningarna är betalda och man har lagt undan pengar till mat så kan man ju spendera vad man vill för resterande, inte ohälsosamt alls. Finns mycket mycket dyrare hobbies att syssla med...

Av Megacrash

Nej

Av Megacrash
Skrivet av dagas:

Jag hoppas den kommentaren var sarkastisk. Annars åker jag till 2010.

F2P förstör spel. Tänk om man när man tittar på film på bio plötsligt kommer upp att man ska vänta 10 timmar men om man köper popcorn får man titta vidare på en gång.

Om det tar över helt kommer jag sluta med nya spel. Tur man har massor med spel så man klarar sig länge även om man skulle sluta köpa nya.

Jag vill ha spel med tydligt slut där man klarat dem och kan gå vidare på nästa inte , helst Single player med bra story, inte evighetsprojekt utan slut och svarta hål där hur mycket man än betalar så blir man aldrig klar.

en kompis lade 1000kr på ett mobilspel. Det räckte i några veckor. Sen 1000kr till det räckte några dagar. Sen insåg han att det krävdes minst 10000kr om han skulle komma vidare till nästa nivån och slutade som tur var. Ju mer man spenderat desto mer behövs för nästa nivå. Väldigt bra påfund för spelbolagen men katastrofalt dåligt för spelaren.

Jag lägger 1000spänn i månaden på ett visst mobilspel, ibland har det blivit 3k. Jag känner många gånger att jag får mer "nöje" av lägga pengar på mobilspelet än att köpa 2fullpris spel till PC/konsol för samma pris. Jag har en stor backlog av spel till konsol/pc som jag inte har någon lust/ork att spela, helt bortkastade pengar. Så länge man har roligt och inte spenderar på ohälsosamma nivåer så spelar det ju ingen roll vad man lägger pengarna på.

Av Megacrash

Tycker det borde va regel på att matlådor skulle bli märka med vem de tillhör, datum märkning behövs inte. Är det något äcklig låda som legat länge så är det ju lätt att säga till den som äger den om den är märkt.

Av Megacrash

Välkommen Anders

Av Megacrash

Kört upp till lv 14, det fick räcka nu tillbaka till D2R

Av Megacrash

Låter äckligt

Av Megacrash
Skrivet av Pelegrino:

Fruktansvärt fula.

Jag tyckte de va snygga

Av Megacrash

Låter bra, är väl något ryssarna vill slå ut...

Av Megacrash

Känner något liknande, har mycket bra spel men ingen ork/lust att spela. Tittar hellre på tv/netflix etc än spelar. Funderar på sluta spela helt.

Av Megacrash

Nope, kopierar inget alls. Har i princip slutat konsumera musik, va väl minst 5år sedan jag köpte en cdskiva. Lyssnar någon gång på youtube det är väl mitt enda ställe där jag exponeras av ny musik utöver musik i filmer då såklart.

Av Megacrash

Ser mest fram emot serier på streaming tjänster så som Obi Wan Kenobi

Av Megacrash

Hejdå

Av Megacrash
Skrivet av Klubba:

Självklart ska man få tillverka en enhet med vilken typ av sladd och anslutning man själv vill.
Om köpare sen vill ha just USB-C så väljer de väl en som har det.

Tycker själv USB-C är rena skiten, sladdrig glappig skitkontakt som ofta strular. Då var ju micro-USB A bättre. Apples kontakt är överlägsen USB-C och dessutom har de väl haft samma kontakt sedan Jesus tid så för apple-användare är det väl bra att kunna använda sina befintliga tillbehör?

Är själv ganska anti-Apple vanligtvis men att tvinga dem använda en skitkontakt som är sämre ser jag som jävligt knasigt

Nja, vart mycket snack om att USB-C skulle bli standard o apple skulle antagligen behöva byta till det. Men istället för att apple har USB/Lighting som de alltid haft(?) så har de nu USB-C/lighting på sina sladdar. Sen skickar de inte med laddare till sina nya mobiler med motivering alla har ju redan laddare sedan tidigare...ja jo med USB kontakt ja, inte USB-C så man blir ändå tvungen att köpa nytt.

Men håller med om USB-C kontakten är skit, har en gammal Samsung mobil där kontakten är bra sliten o glapp, verkar inte inte hålla alls lika bra som lighting kontakten.

Av Megacrash

Blir man tvingad att se reklam säger jag upp abonnemanget. Blir det gratis så visst då är det en annan femma

Av Megacrash

Kör endast Messenger

Av Megacrash

Plastpåse över mobilen när man är ute i regnväder o spelar mobilspel.

https://imageshack.com/i/pnZt9Pxzj

(Ja man kan ta en ny påse istället som är mindre skrynklig)

Av Megacrash

Ja men tjena